Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrońca naszej klasy

jestem sam

Polecane posty

bo jestem beznadziejny,głupi,nie mam zainteresowań,brzydki,niski,pryszczaty,nieśmiały,nie potrafie nawiązywać kontaktów,mam małe tzytzki,jestem za wysoka,mam siano zamiast włosów :classic_cool:

no:classic_cool:

Gość kobieta1234
mam takie pyt do autora, dlaczego nie szanujesz kobiet? (w odwolaniu do temtu o Murzynach)

ja nie szanuje?,a czy kobiety same siebie szanują???:o

Gość kobieta1234
ale wyznacznikiem poszanowania do samej siebie jest to, czy kobieta jest z cudzoziemcem?

nie,tylko zakładanie z góry,że cudzoziemiec jest lepszy mi się nie spodobało Jak w temacie O wyższości murzynów,tak się nazywał prawda??

Gość kobieta1234
fakt mlo trafny temat ... moim zdaniem nie ma zadnej wyzszosci, nikogo nad nikim. Mi bardzo sie nie spodobalo to co napisales w odniesienu do obrazliwego stwierdzenia "(czyt.polka)". Po tym wnioskuje, ze nie szanujesz kobiet.

nie mówiąc o tym,że wyznacznikiem tej lepszości jest rozmiar penisa i jakość w zaspokajaniu kobiet,zresztą zupełnie niesprawdzona przez te kobiety tylko wierząca w mity serwowane przez kurewskie gazety dla tego typu czytelniczek

Gość idźcie już spać do cholery

Gość kobieta1234
moze przeoczyles, to co napisalam pod tamtym tematem, ale to nie istotne. Chcialam zauwazyc, ze wsrod kobiet (np autorka tematu o Murzynach), sa takie dla ktorych to jest istotne, jak i takie dla ktorych liczy sie o wiele wiecej. A czy dla Was Panow wyznacznikiem jakosci nie bywa czasami np rozmiar biustu? Tak samo moge bronic swoich racji jak i Ty. drazni mnie brak szacunku do kobiet.

mając przed sobą taki tekst nie mogłem postąpić inaczej w relacjach z kobietami okazuje im szacunek,ale swoje wiem, bo nie wierze ze kobiety nie marzą o tym co było napisane w tamtym temacie i myślą w ten sposób po za tym są bardziej bezwzględne i bardziej skłonne do zdrady niż mężczyzni

mówie wam!

Gość kobieta1234
zdaje sie,ze taka mala wojne plci sobie serwujemy ;) aleee co tam.... Zadziwie Cie... ja marze o tym, zeby mezczyzna z ktorym stworze powazny zwiazek po pierwsze: szanowal mnie, po 2: kochal, po 3: byl szczery, po 4: o odpowiednim poziomie kultury, i tez powiniem miec w sobie pewna namietnosc - nie ukrywam... A to czy facet spelniajacy te wymagania bedzie Polakiem, czy tez Cudzoziemcem nie ma dla mnie wiekszego znaczenia. Oczywiscie jezeli chodzi o pieniadze - to sama umiem o siebie zadbac.

Gość kobieta1234
Idzcie juz spac - spokojnie, cierpie na bezsennosc ;)

Zadziwie Cie... ja marze o tym, zeby mezczyzna z ktorym stworze powazny zwiazek po pierwsze: szanowal mnie, po 2: kochal, po 3: byl szczery, po 4: o odpowiednim poziomie kultury, i tez powiniem miec w sobie pewna namietnosc - No właśnie,jak już stworzysz ten związek to po jakims czasie przyjdzie pora na myślenie o innych facetach,jak nie masz faceta to możesz tak mówić,bo jeszcze nie masz kogo zdradzić,

Kobieto, ale to twoje 1,2,3 itd..to tylko w erze, w jakim ty swiecie żyjesz?

Gość kobieta1234
Bylam w zwiazku ponad 5 lat wiec mam doswiadczenie. Zerwalam, bo facet mnie nie szanował , a ja wierna jak pies bylam, bo w mojej naturze nie lezy udzielanie sie "na lewo i prawo". Sumujac nie nalezy wrzucac ludzi do "jednego wora". Tyle Idzcie juz spac - nadopiekunczy(a) jestes. O mnie sie nie martw ale dziekuje. :)

więc byłaś wierna dlatego ,że miałaś nacodzień tyrana który cię podniecał,i nie musiałaś szukac tej brutalnej murzyńskiej meskości na boku:classic_cool:

Gość kobieta1234
hahahaha co za teza - zaskoczyles mnie.... Zaznaczam nie jestem jakos entuzjastycznie nastawiona do Murzynow, chyba sie nie rozumiemy - szkoda :) A wierna bylam dlatego, bo jestem osoba z zasadami :) i uwazam, ze jak sie z kims jest to nie ma innej mozliwosci, przynajmniej w przypadku kobiety.Bo Panowie, to coz bardzo łatwo reaguja na bodzce i zewnetrzne kobiece atuty, nawet gdy w domu czeka dziewczyna/zona.

:D:D moja ostatnia wypowiedz była pisana z dużym uśmiechem na ustach:D a tak naprawde zawsze jak jestem z jakąś dziewczyną to nie przychodzi mi nawet do głowy żeby ją zdradzić bo mi jej poprostu szkoda jest a po rozstaniu żałuje tego i myśle nastepnym razem będe bezwzględny i znajde sobie na boku i tak w kółko i zawsze wychodze na frajera niestety:o

Gość kobieta1234
oooo to teraz rozumiem, trafiales na niewlasciwe osobki... Spokoo gdzies tam jest ta wartosciowa heheh kto wie moze Murzynka ;) Powodzenia zycze, i frajer nie jestes... masz czyste sumienie :) a to chyba wazne. Pozdrawiam.

dzięki,ja też pozdrawiam:) miłej nocy