Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia pomorz..

szybki slub bo wpadła, zeby dziecko bylo slubne

Polecane posty

Gość kasia pomorz..

czy ktos uwaza to za zenujace? taki slub w pospiechu zeby dziecko bylo slubne? bo i tak za pol roku kazdy sie dowie o dziecku i sie zdrowo uśmieje ze ten slub to z musu był bo dzicko w drodze .,

Gość kasia pomorz..
dla mnie nie jest wazne, ani tez to czy sie mieszka z kims bez slubu. Ale czy nie znasz nikogo, kto lecial przed oltaz czym predzej jak sie o ciazy dowiedzial? pewlno takich przypadków i po co tak sie spieszyc? co ten szybki slub da? zeby w oczach ludzilepiej wypasc, ze niby slub z milosci? ale ludzie nie sa glopi i umieja liczyc kiedy byl slub a kiedy sie dziecko urodzilo, wiec dla mnie to wiekszy wstyd biec z powodu ciazy przed ołtarz

Gość coprawda nie piwo
Też problemy sobie wymyślasz. Ja brałam ślub w 8 m-cu ciąży i miałam w głębokim poważaniu, co kto na ten temat myśli.

Gość ja zawsze
mojemu bratu urodził się wczoraj syn ....ślub planują po nowym roku i co , myślisz ,że to kogoś obchodzi , no chyba ,że mieszkasz w jakiejś zapadłej wioseczce , gdzie ludziska nie mają co robić i zajmują się doopą sąsiada :-0

Gość kasia pomorz..
ja zawsze mi to nie przeszkadza ze dziecko nieslubne- bynajmniej! mi wlasnie smiac sie chce z tych co z powodu ciazy biegna przed oltarz a Ty co w 8 miesiacu slub bralas, czemu tak pozno? funduszy wczesniej nie bylo czy ojciec dziecka rozodu jeszcze nie mial? pytam bo dosc pozno slub bralas... ale masz napewno slodkie zdjecia slubne z takim brzusiem

Gość kasia pomorz..
ja zawsze.... jak nazwą synka? bo ja tez bede miala synka i wciaz mysle nad imieniem, dzieki

jak ktoś koniecznie chce si e pobulwersować, to zawsze znajdzie pretekst :D Jeden sie bulwersuje, że dziecko nieślubne, inny, że ślub z powodu ciązy :D Ale oczywiście, jestesmy wszyscy bardzo postępowi :classic_cool:

Gość kasia pomorz..
brzydula 30 dla mnie nie ma zadnej roznicy czy slubne czy ni. a czy tobie czy twojemu dzicku robi to roznice? chyba nie :O a jestes z ojcem dziecka?

Gość ja zawsze
Hubert --już mu dali ;-) :-)

Gość andziaa.
moja znajoma wziela slub bedac w ciazy. Piszę znajoma choc myslalam, ze to przyjaciolka, ale sie pomylilam. O jej slubie wiem z Naszej Klasy. Jestem w szoku, ale nie dlatego, ze w ciazy wzela slub (o ciazy wiem z Goldenline)... tylko dlatego, ze tak nietrafnie ocenilam te znajomosc :/

Gość ja zawsze
a ja mam Krzysia :-)

Gość kasia pomorz..
Morgaine, ludzie zeby sie obśmiac ze wszystkiego moga szydzic.. nawet z tego ze dzieciak rudy sie urodzil a wiadomo ze rude to wredne

Gość kasia pomorz..
ja zawsze.. hubert nie ładnie, ale krzys mi sie podoba. U nas poki co stawiamy na Adama. co sadzisz o tym imieniu?

Gość kasia pomorz..
Adam, Dominik, Piotr.... w sumie to takie bierzemy pod uwage....

Zyje z kims 11latz slubu.I zyje I ciagle slysze kiedy Wy sie pobierzecie?A my a po co? Zadanie domowe z religii-wkleic zdjecie ze slubu rodzicow.No moje dziecko nie odrobilo;)

Gość coprawda nie piwo
:D Ojciec dziecka rozwodu nie musiał brać, bo od prawie 9 lat byliśmy parą :D dzidziusia zmajstrowaliśmy sobie na 8 rocznicę :p A późno, bo z przyczyn niezależnych od nas tak wyszło.

Gość kasia pomorz..
brzydula30 a czemu taka praca domowa? a no dlatego, zeby dalej propagowac sluby koscielne= zarobek dla mafii ksiezy! slub do niczego nie jest potrzebny adzici na tym wogole nie traca

Gość ja zawsze
Adam -spoko , Piotr też , ale mnie i tak najbardziej Krzyś się podoba , ale gdybym miała jeszcze jednego chłopczyka to byłby Staś .. :-D

Gość kasie to stare panny
co sadzicie o tym ze wszytske kasie sa glupie i zwykle koncza jako zawistne stare panny

Gość kasia pomorz..
i z taki brzusziem przed ołtarz poszlas? dziwnie to musialo wygladac, no i nie pobawilas sie na wlasnym weselu.. chociaz u siebie na weselu i tak ciezko sie pobawic, raczej wiecej nerwow niz zabawy jest zeby wszystko bylo dopiete na ostatni guzik... a kiecke kiedy szylas, pewnie na tydzien przed slubem jeszcze poprawki mialas?

tobie slub niepotrzebny bo i tak cie nikt ni zechce.

:P

Gość kasia pomorz..
kasie to stare panny nie pasuje niestety do twoich teorii, bo niestety jestem mezatka i przy okazji Kasia mam na imie wiec jak widzisz nie wszystkie kasie to stare panny :)

Gość kasia pomorz..
Staś hihih fajnie, masz jednego synka? chcialabys tez coreczke?

pewnie meza na dziecko zlapalas i teraz badasz "opinie publiczna" wszystkie kasie jakie znam sa glupie i nie bardzo maja powodzenie:P a ty jestes kolejnym egzemplarzem potwierdzajacym te prawidlowosc