Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia pomorz..

szybki slub bo wpadła, zeby dziecko bylo slubne

Polecane posty

Gość coprawda nie piwo
Przed jaki ołtarz? W konsulacie biurko stało. Kieckę kupiłam w Zarze, poprawek żadnych nie potrzebowałam. Żadnego weselicha nie było, tylko obiad dla najbliższych. Może to wszystko dziwne dla ciebie, dla mnie nic nadzwyczajnego.

Gość ja zawsze
córeczkę mam Dorotkę :-D

Gość kasia pomorz..
kasie to stare panny I tu znów musze cie zawiesc bo o dziecko stralismy sie ponad rok, wiec jak widzisz nie zlapalam meza na dziecko, bo dziecko urodzilo sie prawie 2 lata po slubie :) wiec juz nie rób dochodzen na moj temat bo nic sie nie sprawdza haha

Gość kasie to stare panny
inteligentna osoba nie zalozylaby takiego topiku a ty malo tego ze jestes niezbyt madra, to jeszcze bezinteresownie wredna. co chcesz tym udowodnic? moze te mlode z brzuskiem maja szczesliwsze zwiazki niz ty co? i skoro jestes niby mezatka w co watpie:) to gratuluje "zwiazku", musi byc dosc jalowy skoro nie widzisz potrzeby zawierania zwiazku malzenskiego mimo ze w nim rzekomo jestes.

Gość kasia pomorz..
oo super, my bysmy tez chcieli miec jeszcze coreczke? planowaliscie jakos plec czy tak wyszlo? :) pozazdoscic "parki" :)

no tak pewnie ty sie ponad rok staralas a on o niczym nie wiedzial:)

Gość ja zawsze
te imiona chyba z dzieciństwa mi jakoś tak się utrwaliły :-0 W pustyni i w puszczy kubuś puchatek czarnoksiężnik z krainy oz...... No coś w tym jest ....teraz sobie to uświadomiłam ;-)

Gość .........../..
a czy to wazne kto kiedy ślub bierze? jak ktos chce to moze brac w ciazy a jak nie to niech robi tak zeby nie zrobić dzidzi albo poczeka do rozwiazania...po co zakladasz tak idiotyczny temat? chcesz brac slub w ciazy to bierz nie chcesz to nie bierz....wazne zebys byla szczesliwa!

Gość ja zawsze
samo wyszło ;-) :-D

Gość kasia pomorz..
kasie to stare panny kazdy moze zalozyc topik o dowolnej tresci a tobie bynajmniej oceniac :) i mam świetne rozwiązanie specjalnie dla ciebie. Jesli ci sie z nim cos nie podoba do WON :) hehe

a teraz jak juz ci powiedzialam pare slow prawdy ktora do zakutego kasinego lba i tak nie dotrze mowie dobranoc i spadam:)

Gość kasia pomorz..
kasie to stare panny a żegnam :D

kretynko nie odrozniasz slowa "bynajmniej" od "przynajmniej" bynajmniej wcale mozgu nie masz, ale myslalam ze moze przynajmniej cos z wiedzy ze szkoly podstawowej zostalo. zalapalas po tym przykladzie?

Gość kasia pomorz..
coprawda nie piwo Fajny ślubik, romantyczny i tylko dla najblizszych. A jaka sukienke mialas? chyba duzego brzuszka nie mialas skoro pasowala norlamna kiecka a nie cioazowa

a witam kasie analfabetke lepiej slownik poczytaj

Gość kasia pomorz..
kasie to stare panny Bynajmniej nie załapałam, wiec jak juz pisalam wyzej- WON juz stąd :D

nie dosc ze jestes jedna z kretynek ktore nie widza roznicy miedzy "bynajmniej a przynajmniej" to jeszcze bez sensu uzywasz go w zdaniu jejku ide spac nudna jestes z tym swoim durnym topikiem

won to do kasi starej panny

Gość kasia pomorz..
kasie to stare panny To Won i masz tu jeszcze kopa w dupe ode mnie na rozpęd

zalozlas durny topik a tera zeby nie podpasc wszytskim niktorym chcesz sie przypodobac dlatego kadzisz lasce z tym nieduzym brzuszkiem na slubie. ze niby taka ok jestes wazelina:)

kopa na rozped:) widzicie a mowilam ze wszstkie kasie sa durne?

Gość kasia pomorz..
kasie to stare panny Nie musze sie nikomu podlizywac, a juz napewno nie na kafeterii :O poprostu uwazam ze miala fajny slub tylko w krągu rodzinnym, bo po co niby sprawszac ciotki i wojkow co sie ich po 20 lat nie widzialo?

Gość coprawda nie piwo
Dużego brzuszka faktycznie nie miałam, z tyłu do 9 m-ca nie było widać, że to baba w ciąży :p Kiecka wystarczyła w rozmiarze M (normalnie noszę S). W kolorze czekolady, odcinana pod biustem. Fajna nawet. Do tego pojedynczy kwiat na dłuuuugiej łodydze, więc rzucania bukietu nie było. Nigdy nie chciałam mieć prawdziwego weselicha, był nawet czas, ze spędzało mi to sen z powiek :p Tak więc dla mnie ten ślub był idealny, mimo brzusia z malotką :)

Gość kasia pomorz..
córeczke urodzilas? ja sie spodziewam synka. ile ma Twoja pociecha i gdzie mieszkacie, dlaej za granica?

jesli rodzina nie utrzyuje z toba kontaktow (nie jest to dla mnie zaskoczeniem) to nie znaczy ze wszyscy tak maja:) poza tym na rodzine mozna zawsze liczyc i nie trzeba jej codziennie widywac, dalsza rodzina po prostu jest oparciem a spotyka sie przy waznych rodzinnych wydarzeniach.

Gość kasia pomorz..
dalsza rodzina jest oparciem hehe gorszej bredni nie slyszalam, a niby w czym taka ciotka co ja widzialas 20lat temu ostatni raz jest ci pomocna? wez mnie nie rozsmieszaj

Gość coprawda nie piwo
Ależ dziewczęta! Nie na noże :D :D Spadam spać. Nie emocjonujcie się tak, bo nocka z głowy :D

Gość kasia pomorz..
to "kasie to stare panny" zaczęła :P

Gość coprawda nie piwo
Tak, urodziłam córeczkę. 04.04.2007, więc ma nieco ponad półtora roku. Nadal w Belgii, ale kto wie może kiedyś wrócimy. No jeśli jesteś w ciąży to tym bardziej się nie denerwuj :) Synkowi może się to nie spodobać. Pozdrawiam i zmykam.

Gość kasia pomorz..
Pozdawiam i gratuluje córeczki, tez kiedyc bedziemy miec (mam nadzije- chce robic córuni kucyczki i ubierac w rozwe sukienusie ;) ) pa