Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gianluigi

Pytanie tylko i wyłącznie do Kobiet

Polecane posty

Gość Gianluigi

Mam do Was, drogie Panie, takie oto pytanie (ale ze mnie poeta ;)... Dlaczego tak niewiele kobiet podczas pieszczot oralnych jest skłonnych lizać facetowi jaja? Czy brzydzicie się ich czy są jakieś inne powody? Czy może jest to kwestia owłosienia? Czy warunkiem koniecznym jest to, by jądra były wydepilowane?

Gość ja 25......................
do tego typu pieszczot trzeba dojrzec. Tak było ze mna. Kiedys bym nawet niepomyslała ze cos takiego zrobie, a teraz... lubię dawac przyjemnosc mojemu męzowi. I widze w jego mince jaki zadowolony :D Moze nie za kazdym razem, ale często. Co do depilacji jąder... miło jak są gładziutkie. ;)

Gość ja 25......................
sprostuje - moze nie za kazdym razem, ale czesto - miałam na mysli pieszczenie jąder, a nie stysfakcje ;)

Gość ciacho z kremem i wisnia
wazne zeby sie facet mył!!

Gość qquka
W zyciu nie wezme do ust czegos co bylo w innej kobiecie!

Gość podfruwajka anna
to nie ulega wątpliwości,mój facet się myja ja uwilbiam dawać rozkosz

Gość qquka
rozkosz mozna dawac na wiele sposobow niekoniecznie taki

qquka W zyciu nie wezme do ust czegos co bylo w innej kobiecie! z tego, co zauważyłam, tu jest mowa o jądrach. a one, o ile się nie mylę, zostają na zewnątrz;)

Gość do Pana G.
Czasami jest to kwestia owłosienia. Nie lubię czuć włosów między zębami. Zamiast przyjemnie robi się komicznie bo zamiast się dobrze bawić trzeba wydłubywać włosy hehe. Jednak to zależy - nie zawsze. Poza tym bywa i tak, że koncentruję się tylko i wyłącznie na NIM.

Gość whatbeautifulwthingillwear
kurde. Jak laska obciąga facetowi, a jaj lizać nie chce to ejst jakaś dziwna. Ja mojemu mężowi od naszych lat młodzieńczych to robię i nigdy się tego nie brzydziłam..wręcz przeciwnie. Nigdy nie pomijam jąder. ani podczas seksuoralnego, ani podczas zwykłego. durne

Gość to_
ja powiem tak uwielbiam piescic jądra faceta mnie to samą tez podnieca i wiem ze faceta tym bardziej wiec robie to jak najczesciej

Gość Gianluigi
No właśnie, nasunęło mi się następne pytanie: Czy uważacie, że jaja są seksowne? Czy Was podnieca ich widok, dotyk?

Gość to_
dla mnie są boskim widokiem lubie patrzec na faceta nawet jak spi i nie ma wzwodu ale sam widok jajek i kutaska jest boski podniecający