Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frustrak

czy mieliscie okres że nawet w łóżku sie wam nie układało?

Polecane posty

Gość frustrak

dotad mielismy bardzo udany sex, pare razy w tygodniu od 3 lat praktycznie ale ostatnio przytyłam od hormonalnych tabletek i on jakby nie mia na mnie ochoty tak jak kiedyś. odchudzam sie ale to mnie boli, poza tym klocimy sie i jak sie zaczynamy kochac to jest tak jakos inaczej niz wczesniej, jakby to mialo polepszyc wszystko ale tego nie robi i jestesmy sfrustrowani nie wiem co mam zrobic :(

Gość frustrak
poza tym nie umiem dominować i on o tym wie i uwaza ze jak nie umiem to nie umiem wiec mam mu nie przeszkadzac kiedys zmienia pozycje itd bo jak ja cos chce to mi nie wychodzi... a teraz nie ma na mnie ochoty to juz w ogole kiszka

Gość frustrak
PRZECIEŻ TO JEST O CZYMŚ INNYM

Gość whatbeautifulwthingillwear
hormony tez zmniejszaja poziom libido - obnizaja go..a poza tym moze potrzeba troche pikanterii? nie wiem, o czym on marzy. spytaj go. na pewno sa rzeczy, ktorych od Ciebie oczekuje, chce bys zrobila, ale nie mowi. mniej optymistyczna wersja to taka, ze przestalas mu sie podobac ze wzgledu na czas. to Twoj maz, posiada Ciebie , ma to na papierku - nigdy nie bedzie, jak wczesniej - nie musi sie starac o Ciebie. inna pes. wersja: ma kogos na boku

Gość ffgdgxdfg
to ze ma na papierku nie znaczy że posiada -człowiek to nie przedmiot

Gość whatbeautifulwthingillwear
echhh ffgdgxdfg - ja tego nie powiedzialam, ale takie wlasnie ejst myslenie niektorych facetow. jest moja zona, przysiegala mi, ze nic nas nie rozlaczy - nie musze sie juz starac, POSIADAM ją

Gość frustrak
zdrada i ten papierek odpadają ... nie wiem co mam zrobić żeby go zaskoczyć. bo to ze bede szczuplejsza nie wystarczy. mozecie sie tu na mnie rzucac ze jestem glupia bo dla faceta sie odchudzam ale nie wyglada sie dobrze po tych tabletkach natykoncepcyjnych jakby nie bylo i robie to dla siebie. ktos mial podobnie? jak odzyskac ten ogien?

Gość frustra
UP UP

przeczytalam tylko temat, postow juz nie :P mialam z facetem taki czas ze juz nawet w lozku sie nie układało... tydzien pozniej był KONIEC, bynajmniej nie z powodu seksu :o