Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adriiiii

wyglad nie ma znaczenia? pierd..... /

Polecane posty

Gość adriiiii

Czy w dzisiajszych czasach liczy sie jeszcze cos poza wygladem kasa i sexem? Jestes pasztetem maszprzejebane. Piekne laski i przystojni faceci maja sto razy lepiej w zyciu, moga nawet nic nie miec w glowie ale maja wyglad. Tak mnie wzielo na myslenie ostatnio kiedy zaczelam czesciej wychodzic na imprezki. Kiedys ubieralam sie raczej skromniej. Zawsze prawie w spodniach, ale zawsze zadbana. Kilka razy pod rzad ostatnio poszlam w miniowce i secxownej koszulce. I jak kiedys nie mialam male powodzenie toi teraz czasami nie moge sie opedzic od towarzystwa . Nie czaje tego nie zorbilam soibie operacji plastycznej, maluje sie tak samo. Wystarczy ze wbije sie w mini i kazdy facet sie slini. Zalosne :o

Gość acccca
dlaczego? a czy żałosne jest że samica goryla wybiera tego samca który ma najbardziej srebrna sierść na grzbiecie? albo papuga tę najbardziej kolorowa?

Gość adriiiii
wez nie porownuj ludzi do zwierzat. :o Jak spotykam faceta to nie oblukuje w co jest ubrany czy ma firmowe czy nie bo mnie to wali. Wazny jest czlowiek. A jak sie podoba to nawet w worku bym wziela.

Gość acccca
faceci sa jak zwierzeta..dziwne że jeszcze tego nie zauwazyłaś i sie z tym nie pogodziłaś:/

Gość adriiiii
Moze i sa ale ja tego nie zamierzam tolerowac.

Gość labambalaba
tak, faceci to zwierzeta. a kokretniej swinie

Gość acccca
no wlasnie... faceci to wzrokowcy... albo inny przykład: dlaczego kobeity wybieraja dobrze zbudowanych , silnych zdrowyc mężczyzn a nie przgarbinych, chorych , mizernych? to żałosne!

wygląd jest ważny, przynajmniej na początku znajomości. Skąd osoba, który widzi Cię po raz pierwszy, ma wiedzieć, że jesteś wesoła, sympatyczna, uczynna, bla bla bla...? Podchodzi do Ciebie, bo podoba sie jej to, co widzi. To, czego nie widać, wychodzi później. Dlatego właśnie niekiedy kończy się na jednej- dwóch randkach...

Gość adriiiii
Ostatnio spotkalam faceta ktorego poznalam jakies 2 tyg wczesniej. Bardzo sie zdziwil ze go znam , bo jak stwierdzil ze taka ladna dziewczyne by poznal. Pewnie dlatego ze nie bbylam taka odpicowana. Po prostu jakby niewidzialna

Gość acccca
"faaaacet to swinia...i ty dobrze o tym wiesz....chociaz sie staram jak moge..ciagle slysze ten tekst..faaacet to swinia...'

Gość labambalaba
faceta nie interesuje co kobieta ma w glowie ale to co ma pod kiecką

Gość adriiiii
Ja nie mowie tu o chorych osobach bo to inny temat. Nie wiem jak wy ale mi sie nie podobaja napakowani, opaleni , typ modela. Kazdemu podoba sie co innego. Ja wole normalnego faceta , co dla niektorych jest brzydalem

accca dlatego, że tacy wyglądem obiecują wartościowy materiał genetyczny. Nie traktujcie człowieka jak jakiejś istoty cudownej, też jesteśmy zwierzętami i nami również kieruje natura. Tyle, że my w to jeszcze włączamy emocje i z tego cały ambaras...

Gość pierdu pierdu 0
facetow nie zmienisz albo zaakceptujesz, ze dla nich liczy sie tylko wygląd albo... zakon wita

Gość acccca
dlatego, że tacy wyglądem obiecują wartościowy materiał genetyczny.

Gość adriiiii
nie uwazam siebie za zwierze. Idac ta teoria ze interesuje ich co jest pod kiecka to mnie powinno inteesowac co ma w spodniach, a nie interesuje

Gość pierdu pierdu 0
oczywiscie bo ty jjestes kobietą dla wikszosci kobiet penis jest zupelnie aseksualny

Gość acccca
i to wlasnie mialem na mysli podajac przyklad na co zwracaja uwage kobiety. to normalne. oczy to glowny narzd zmyslu pry doborze partnera na samym poczatku:P to oczywiste i normalne i naturalne..chyba że umiesz przez cała sale w klubie przy pomocy uśiechu, spojrzenia i zapachu przekaz facetowi calą prawde o sobie i swoje zalety charakteru i zainteresowac tym faceta

Gość liluśśśś
nie interesuje cię w ogóle co facet ma w spodniach? aseksualna jesteś? podziwiam za odwagę wyjścia na imprezy w mini! ja tam chodzę w spodniach i tak mam dość uwag zbyt napalonych co niektórych samców...

Gość acccca
dawaj zdiecie my tez chcemy się ponapalac:D

ohh Kobiety tez nie sa swiete.. owszem sa wyjatki takie jak Ty ale ja nie rozumiem jak mozna byc z osoba ktora Cie nie pociaga seksualnie.. Wyglad to pierwsze kryterium duzej czesci obu plci

acccca tak, to normalne. problem polega moim zdaniem na tym, w jaki sposób co niektórzy dobierają tego partnera. bo niektóre komentarze, jakie można od samca usłyszeć, budzą we mnie żądzę mordu, wiesz? oczywiście mam na myśli te chamskie, seksistowskie teksty, których i tutaj nie brakuje. wręcz przeciwnie, jest ich aż nadto...

Gość nick ...///...
Do mnie kiedys na imprezie podszedl facet i sie wprost zapytal czy ide sie z nim pie....yc czy jestem z tych co to najpierw trzeba z nimi rozmawiac. takich napalencow co fiutami muslą powinni na miejscu poddawac eutanazji.

Gość acccca
typu..."masz na sobie majtki?"

Gość adriiiii
Chodze tak ubrana tylko na imprezy. Mam zgrabne nogi wiec moge lazic. Za iles tam lat nie beda sie nadawaly do tego

Gość adriiiii
A do nie ostatnio faceci jacys ze wygladam jak kurwa i nie powinnam tak przylazic na impreze. O malo co nie doszlo do rekoczynow