Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adriiiii

wyglad nie ma znaczenia? pierd..... /

Polecane posty

Gość nick ...///...
dobrze ci powiedzieli. Jak nie chcesz aby faceci do ciebie startowali a chamskimi tekstami to sie nie ubieraj jak dziw.ka

Gość acccca
nick a czemu? poprostu ignor. wiesz..skoro gośc tak pyta tzn że...no domyśl sie..że ten tekst skutkuje! znaczy ze wiele lasek na to poszlo..i co o tym sadzisz?;>

no to nie dziw się, adriiii, że budzisz takie reakcje.Wielu facetów po to często chodzi na imprezy, żeby sobie wyłowić jakąś łatwą lalunie na jedną noc. A takie często poznać po wyzywającym stroju właśnie. Nie bierz tego do siebie, nie chodzi mi o to, żeby Ci tym dogadać... A że przy okazji napruci w trzy dupy...

Gość adriiiii
nie bylam ubrana jak dziwka. Nie bylo mi widac dupy ani cyckow. Nie prowokowalam zachowaniem. To ejst usprawiedliwienie na chamstwo? I na to ze jeden z nich prawie mi przywalil?

Gość liluśśśś
e tam nie przesadzajcie dziewczyny, czy coś wam się stanie jak jakiś napity koleś podejdzie i zaproponuje wam seks? ja nie rozumiem takiego oburzenia, o co w tym chodzi? jak on śmiał mnie tak potraktować, czy nie godzi się tak? bez przesady, ludzie są różni, dlaczego mam brać odpowiedzialność za zachowanie obcej mi osoby? ja tam zawsze odpowiadam na takie propozycje grzecznie: nie dziękuję i mam spokój. no właśnie dobrze jest jak się zrozumiemy, gorzej jak facet czymś takim się nie zrazi, bo uważa się za "lepszy towar" - inteligent. usłyszałam kiedyś od takiego analizę psychologiczną - czemu nie chcę się z nim zabawić: "masz zaniżoną samoocenę, to częste u kobiet", rozbawił mnie do łez na cały weekend!

Gość acccca
wiekszośc facetów którzy ida na klubu sie zabawić traktuje kobiety przedmiotowo. nie szukaja tam miłosci ani stalego zwiazku tylko..seksu no to chyba oczywiste!

Gość adriiiii
Nie prawda, niektorzy ida sie tylko nachlac :P

Gość acccca
fakt..to dla niektórych glowny cel ale seksu nei wykluczaja:D

można zignorować, ale nie jest powiedziane, że to poskutkuje. pijany facet potrafi być niestety bardzo namolny. A że skutkuje- pewnie tak. Niektóre baby zachowują się niestety podobnie, chodzi tylko o to, by się zabawić, zaliczyć jak najwięcej mężczyzn. Ja nie rozumiem akurat takiego podejścia, ale to chyba teraz modne... Szkoda, że nikt nie dostrzega głupoty tego trendu..

Gość adriiiii
Bez perspektyw na normalnego faceta :/ Religijna za bardzo nie ejstem wiec klasztor odpada, pozostaje tylko zmienic orientacje

Gość acccca
tak:D to prawda... eee nie przesadzaj..na świecie jest duzo samotnych facetów którzy są więcej warci niż cały lokal przystojnych(lub nie) łowców dup..

tych "przystojnych łowców dup" to ja bym nawet wzgardliwym spojrzeniem nie uraczyła... ;)

Gość acccca
a to czemu?:>

latawca mi nie potrzeba. Będę chciała, to sobie sama zrobię. "Taki ładny, amerykancki";) A serio mówiąc: ja wolę facetów wartościowych, kulturalnych, z mózgiem we właściwym miejscu;)

Gość acccca
moim zdaniem wlasciwe podejscie ale..wszystkiego trzeba w zyciu spróbowac:D ja nie jestem ani super ładny ani wysoki ani nie widac abym miał duzo kasy itp a dziewczyne na seks nie problem w lokalu znaleść..sa mało wybredne bym powiedział... a co się dzieje na takich duzych imprezach to ho ho..ja na szczescie takowych nielubie. wole małe klimatyczne lokale i kluby. bez gówniar pólnagich itp sponsorów itd

ale nie musisz być ani ładny ani wysoki ani kasiasty. Sorry za bezpośredniość, ale dla takiej i tak jesteś pewnie tylko kolejnym odfajkowanym samcem w pamiętniczku. a co do próbowania- chciałbyś wylizanego, wycyckanego, zmemłanego pączka? Ja wcale...

Taka jest prawda. Ja też nie raz widziałam jak tuzin facetów śliniło się na widok prawie nagiej panienki co miała może z 19 lat. Zajebiście krótka mini, wysokie buty, cycki na wierzchu i tona tynku na twarzy. Oglądali się za takimi, podrywali ale liczyli TYLKO i wyłącznie na szybki numerek. takie kobiety mają powodzenie ale tylko na chwilę. Ja tam już wolę wyglądać normalnie, ubierać spodnie, zwykłe bluzki, nie pokazywać ciała i trafić na normalnego faceta a nie na takiego co myśli rozporkiem. Jakoś nie byłoby mi do śmiechu gdyby facet był ze mną ze względu na wylewające się cycki spod bluzki.

Gość tym razem na pomaranczowo
Nie no, najbardziej zabwany w tej historii jest fakt, że jak się ubierzesz w mini, to Cię wyzwą i jak Cię zgwałcą to wszyscy (podkreślam WSZYSCY) i faceci, i dziewczyny i policja Ci powiedzą, że sama się o to prosiłaś. I chociaż mam prawo chodzić i z cyckami na wierzchu, a nikt nie ma prawa mnie tknąć, to niestety, w tym kraju każdy Ci powie, że dostałaś to, bo sama się prosiłaś. A mówi Ci to dziewczyna, co jak miała 15 lat uniknęła gwałtu przez przypadek - i żeby nie było miałam na sobie wtedy półgolf i byłam siską, co w życiu chłopaka nawet nie cmoknęła w policzek.

Gość acccca
hehe ja bym nigdy nie podszedł do dziewczyny która jest prawie naga w lokalu..jak pokazuje za dużo tzn że to jest jej jedyny chyba sposób na zwrócenie uwagi facetów. Poza tym jak sobie pomysle ile razy z kimś sie taka pieprzyla w kiblu to mi sie odechciewa(mimo że nie mam jakiś fobii na temat czystości kobiet, dziewić itpL :D) ładna dziewczyna, dobrze, interesująco ubrana może nie mieć wcale "cycków na wierzchy" , może być w sweterku a i tak zwróci uwagę...