Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa001

o jaaaaaaaa

Polecane posty

Gość kolorowa001

Witam, mam prawie 17 lat. Biore tabletki anty juz prawie pół roku. Wiadomo staram się brac regularnie ale czasami zdarzało sie, ze zapominałam i było spoznienie pare godzin. Ale nie wiecej niz 5 -6. Od jakiegos czasu nie mam na cid ochoty do jedzenia, pobolewa mnie podbrzusze i jakos tak sie dziwnie czuje.Dziaisaj rano zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Co robic ?:(:(:(

Gość ghfh
powiadom dziadków że nimi będą - Gratuluje

Gość kolorowa001
łarwo powiedziec " powiedz dziadka" to bedzie katastrofa. Jeszcze gdybysmy sie nie zabespieczali, ale brałam tabletki ehh

Gość pivonka
hej a jakie bralas te tabletki?? bo ja biore cilest ale koncze z nim nie polecam niektore tabletki moga powodowac nawet zajscie w ciaze!! znam takie przypadki

Gość kolorowa001
Hej ja brałamrigewidon i nie wiem czy dobrze zrobie ale dzisiaj po tym tescie zamierzam odstawic jak naprawde jest dziecko no czhyba , ze test powtóze jeszcze raz. Co ty mówisz niektóre tabletki mogą powodowac zajscie w ciaze ?? tego jeszcze nie słyszałam

Gość kolorowa001
ale sie boje :(:(:(

Gość aaadaaaaaa
ja mam 18 lat w maju mature i jestem w 6 tc. Gdy bede rodziec bede miec 19 lat. Rodzice już wiedzą zaskoczyla mnie ich reakcja zero krzyku stresu. Czuje sie rozpieszczana ;P Bedzie dobrze nie dawno ja sie balam a teraz juz z górki :)

Gość pivonka
no jasne moje dwie kolezanki braly tabletki ale mimo tego i tak w ciaze zaszly :/ wiec niektore tabsy sa nieskuteczne ale nie wiem od czego to zalezy

Gość do ghfh
ty chyba nie wiesz co piszesz. Rodzice zadowoleni, że zostaną dziadkami, bo ich 17 letnia córcia dala. No nie. tylko nie to. Czym tu się cieszyc, że córka spartaczyła sobie zycie, przy tym i rodzicom, bo jedna osoba więcej do wyżywienia, utrzymania. Jeszcze jak mają pieniądze to nic trudnego, najwyżej można niańkę zatrudnic, ale jak sami zyją w biedzie, to tylko współczuc.

Gość takatakase
nie przejmuj się, powtórz test idź do lekarza, powiedz rodzicom. To żadna tragedia, nie ty pierwsza nie ostatnia

Gość kolorowa001
ada a z ojcem dziecka jestes nadal ? jak on na to zareagował?

Gość kolorowa001
jak pisałąm wyzej juz starałąm sie brac regularnie , a wiadomo czesto jest tak ze z godzinke , dwie póżnij zdarzyło sie wziasc , a tylko raz zdarzyło mi sie wziasc 6 godzin pozniej

to mogliście się od seksu powstrzymać w tym czasie, skoro nie jesteście jeszcze gotowi na bycie rodzicami... i powtarzam że tabsy TRZEBA brać regularnie a nie tylko starać się, bo nie uchronią Cię wtedy od niechcianej ciąży. tak czy inaczej życzę powodzenia i zdrowego Dzidziusia. dbaj teraz o siebie :)

Gość kolorowa001
zawsze starałam sie brac regularnie a jak był jakis odtep to nie przypominam sobie zebysmy sie kochali. Nawet jak byłam chora i pare razy wymiotowałam to sie nie kochalismy bo słyszałąm , ze wymiotowanie tez osłabia działanie .

pierwsze słysze ze tabletki powodują zajscie w ciaże fatycznie nieregularnosc oze osłabic dzialanie aloe watpie j brałam 3 lata i czasem wczesniej czasem pozniej o 2 h i jakos nie zaciażyłam dopiero po odstawieniu teraz tez biore i ok

Gość kolorowa001
jakos to do mnie nie dociera, ze moge byc w ciazy , ciagle sobie powtarzam " Przeciez sie zabezpieczalismy " :(

Gość kolorowa001
nie strszcie mnie bo ja nie wiem czy sobie z jednym poradze , a ty mi o trzech mówisz :(:(

kurcze no sa wyjatki ale to nie potwierdza reguły ja tez znam która zaszła bo zaponiała tabletki i ma córeczke ze 20 albo i lepiej które po odsatwieniu hormonów i maja 1 a moja bratowa NIGDY tabletek nie brała i ma blizniaki

Gość kolorowa001
to chyba zalezy od kobiety, a nie tabletek czy sie bierze, brało czy odstawiło