Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....z oddali.....

....dlaczego nie ma miłości ?

Polecane posty

Gość koszmary nocne mary..
..z miłością jest jak z porami roku...wiosenna, letnia, jesienna i zimowa bywa milosć...a zawsze piękna i zmienna...

Gość małe tęsknoty...
czy milość puka do kazdego z nas..czy tylko do wybranych...?

Gość koszmary nocne mary..
..raczej każdy ma tę szansę,że zapuka , ale nie każdy otwiera jej drzwi....a potem gada ,ze jej nigdy nie spotkal miłości..

Gość astoria.....
..jak to jest ,że milość tak trudno czasem przyjać..rozpoznac,a tak łatwo zranić i często zabić..??

Kiedys myslalam ze milosci nie ma ,ze to cos abstrakcyjnego ale teraz? mysle ze istnieje ale bynajmniej nie jest czyms dobrym .Milosc niszczy , rani , rujnuje caly Twoj swiat ,zostawia trwaly slad w psychice ,pamieci ... jednym slowem milosc nie jest dobra ,nalezy sie jej wystrzegac :O

Gość zaskoczona miłością..
..bo miłość zjawia sie nieoczekiwanie...i jesli od początku o nia nie zadbamy...odchodzi i nie wraca...

Gość zaskoczona miłością..
..taaak?..to nalepiej skopac, wywalic jak bezpanskiego psa na bruk ..bo nam nie lezy ,,zbyt duzo wymaga, zeby kochac..tak to widzisz?? ItsOnlyMexx_20 ?

Gość robaczek świetojanski
..Miłość oswietla życie jak słońce szary dzien..bez niej nie można życ i byc szczęśliwym..

Gość co za sentymentalne
steki bzdur. Blablabla..,. Bez miłości jak najbardziej można żyć, i to całkiem fajnie. Życie to nie telenowela brazylijska.

Gość kadramuska
...miłość nie jest bólem,cierpieniem goryczą i udręką...to nie miłość.

Gość Misaczekboo
kto kocha swoje ego, ten nienawidzi miłosci, koniec!

Gość karaluszek....
Wiem,że można ją utracić, jeśli sie w nią zwatpi...czasem trzeba się jej świadomie wyrzec, aby nie zadawać jej jeszcze wiecej cierpień...lub ma sie perłę,z którą nie wiadomo co zrobić..

Gość taki jeden zakochany..
..bo miłość ..tak jak wszystko w zyciu ..przemija..czasem nie zdążymy jej pokochać..zostawia wtedy dziwną po sobie tesknote...ktora trwa i trwa..i trwa~!

Gość senna ja..
..jeśli zdarza się ta niemożliwa,to tak jakby jej nigdy nie było...ubierz ją wtedy w marzenia i zaśnij....bedzie szczęśliwa,że ją tulisz i napisze dla dla Ciebie piekny wiersz, moze muzyką ozdobiony..wtedy zostanie na zawsze..

Gość POLODOWCOWY..
ZERO SENTYMENTU..niech Cie kiedyś dopadnie i da popalić

dlaczgo tak uwazam?ano dlatego ze jesli milosc nie jest odwzajemniona rujnuje zycie ,jak mozna zyc ze swiadomoscia ze stracilo sie cos najwazniejszego w zyciu,bezcennego ,cos bez czego zycie traci sens?

miłość to chcieć być cały czas se swoją ukochaną polega na dawaniu a nie na żądaniu kto żąda ten nie kocha

Gość karoolek...
taki jeden zakochany.. ..bo miłość ..tak jak wszystko w zyciu ..przemija..czasem nie zdążymy jej pokochać..zostawia wtedy dziwną po sobie tesknote...ktora trwa i trwa..i trwa~! ------------------------------------------ nic podobnego !! to przemija zauroczenie i fascynacja , miłosc jesli jest nie mija nigdy !! tylkoe ze wielu myli jedno z drugim

Gość czasem trzeba na miłość
swoje odczekać, poczekać... a "czasem trzeba się jej świadomie wyrzec, aby nie zadawać jej jeszcze wiecej cierpień..."

Gość karaluszek....
...a może miłosć jest czekaniem..i tylko czekaniem??...wtedy nie przeminie,gdy wciąż podążamy w jej stronę..

Gość grubasss..
..bez młości jest smutno chociaż życ się da..jesli tak musi być...?

Gość zielonooka dziewczyna...
..ktoś tam wcześniej napisał,że bez miłości nawet fajnie się żyje.!.......powodzenia!

Gość słoneczko..
miłość jest..! czasem niespodziewana.,może zaskakująca.,nie w porę..Ale gdy nas już odnajdzie-trudno bez niej żyć.

Gość zielone jabłuszko...
..Słoneczko to Ty czy ja?

Gość słoneczko to TY

Gość to znaczy MY...

a ja kochałem dziewczynę 8 lat bez wzajemności i dopiero ta modlitwa mi pomogła Haniela można prosić o wszystko, co ma związek z mHością, pięknem urodą. Najlepiej zwracać się do niego o poranku, przez 9 dni z rzędu, przy rosnącym Księźycu. Archaniot nie wysłucha modlitwy osoby, która chce rozbić czyjeś lub swoje małżeństwo albo kogoś skrzywdzić. Nie wysłucha też, jeśli ktokolwiek miałby cierpieć, gdyby prośba została zrealizowana. Nie pomoże również wówczas, gdy sam proszący miałby potem płakać z powodu nieszczęśliwej milości. Z pewnością natomiast pomoże każdemu znaleźć najodpowiedniejszego partnera i umocni związki, które mają podparcie z góry”, ModliIwa do Haniela Łagodny, przenajświętszy Archaniele Hanielu, któremu Pan Zastępów powierzy? wszystko, co przyjemne w życiu człowieka. Kiedy odwiedzasz Ziemię, napełniasz ją bogactwem i pięknem. Zwracam się dziś do Ciebie. Przynieś mi milość, radość i harmonię. Na ucz mnie czytać w ludzkich sercach, abym odnalazł miłość prawdziwą i szczerą i umiła? rozpoznać prawdziwe uczucie. Pomóż mi utrzymać związek, w którym jestem, jeśli jest on dobry dla mnie i dla partnera. Naucz mnie obdarzać miłością i akceptować siebie samego i osobę, która jest mi bliska. Naucz mnie dawać wolność tym, których imiona są wyryte w moim sercu. Przypominaj mi, że Ci których kochamy, nie są naszą własnością. Naucz mnie szacunku „dla siebie i innych, współczucia i wybaczenia. Spraw, abym umiał wybaczyć sobie i tym, którzy mnie zranili uwolnić się od poczucia krzywdy i skorzystać z lekcji, jakiej mi udzielono. Natchnij mnie, abym umiał odnateżć czystość i spokój mojego serca i mógł zrozumieć jego prawdziwe pragnienia. Przynieś mi prawdziwą miłość i osłoń ją swoimi skrzydłami.

Gość Każdy ma swojego Aniołka..
ja też...On wie która miłośc może przyjść, a ktorej nie wolno!

Gość alucard2324