Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość różowa myszka
jak bylam mala tez chcialam sprbowac, ale jakos sie nie zlozylo :D A smakuje mu?

mówi że mu smakuje... i ma swoją ulubioną "darling" albo chapi z groszkiem twierdzi że pupil jest za sucha

Ale tak naprawde pewnie nie jedna osoba nieświadomie mogła sie przekonać o tym jak smakuje psie jedzenie. W mrożonkach typu pierogi/pyzy etc,etc,które sa nadziane mięsem to mięso nie różni się niczym od karmy dla psa.Nie mówie tu oczywiście o karmie w postaci chrupek tylko jakiejś psiej konserwy czy czegoś podobnego.

wszyscy mu mówili że niby w to jedzenie się z psów robi, że się tam dodaje krew krów...itp. a on dalej je

Gość różowa myszka
haha nie no mi juz z tym przeszlo i jakos mnie nie ciągnie do tego typu rarytasow :P a jak on lubi tak jesc syf to trzeba go odeslac do MC donaldsa :)

Gość różowa myszka
do kaszanki tez sie daje krew, w parowkach są zmielone kości głowy i najgorsze odpadki (kolega pracowal w miesnym i byly przypadki gdzie dawano skurzane buty:D) a ludzie i tak to jedzą czasami sobie lepiej nie zawracac glowy tym co moze byc w danej potrawie bo chyba nic nie zjedlibyśmy ze sklepu

już bym wolała sobie sama świnię uchodować i ją karmić naturalnie niż jeść skorzane buty...!! do niego nic nie przemawia... kiedyś jak był mały to najadł się silnych leków uspokajających i mówił że zjadł tylko witaminki.. skończyło się płukanie m żołądka i o mały włos już by nieżył

Gość różowa myszka
to on chyba ma coś z głową. Przydalaby mu sie wizyta u psychiatry bo psycholog to nie wiem czy cos pomoze...

Gość Wrzask z dupu
a też sra na trawniku ??

Gość Wrzask z dupu
a olewa drzewa ?

Gość Wrzask z dupu
a dobrze aportuje kneble ?

nie no raczej nie... kiedyś widziałam jak siedział na przystanku i coś miał w torebeczce śniadaniowej.... to była karma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość różowa myszka
no niestetety to jest przykre bo jedzenie w mc donaldsie ma przyznaną najgorsza klase jakosci jedzenia. klasa nizej juz bylaby zagrozeniem dla zycia ludzi .. takze czasami naprawde nie rozkminiac co moze znajdowac sie w chamburgerze

Gość Wrzask z dupu
a gania za listnoszem ??

Gość Wrzask z dupu
jak mu smakuje - to dobrze ; w marcu się schowaj bo ruszy do ataku

daj spokój............. ja to muszę schować nie siebie tylko moją sunię!! biedna Karmelcia..

Gość Wrzask z dupu
dosyp mu soli

no to sobie kupi następną chodzi mi o sposób który NA ZAWSZE mu obrzydzi to jest strasznie niezrdowe. Boże co za debil