mala.dama 0 Napisano Styczeń 29, 2009 >>>>>Afert Bonusy dostępne są zawsze na starcie, ciekawe czy fruli.pl pokusi się oto, żeby serwować je bez przerwy podczas swojego przyszłego istnienia. Oby tak!!! moze Ty mi wyjasnisz o jakich bonusach na starcie jest mowa, bo ja nie moge do tego dojsc pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miałłłł Napisano Luty 1, 2009 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=545183209 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapadocja Napisano Luty 2, 2009 co to za leo? przynosi szczescie na aukcjach czy cos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala.dama 0 Napisano Luty 3, 2009 brzydki ten lew jak nie wiem co !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość endrju Napisano Luty 4, 2009 mala_dama, pisalas wczesniej o przejrzystosci. powiem Ci, ze mam podobne wrazenie, bo np. na podbij, zeby zobaczyc wiecej aukcji musze zjezdzac suwakiem na dol, a na fruli od razu widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapadocja Napisano Luty 7, 2009 chyba wspominałem też o tej przejrzystości już wystarczająco mnie oczy bolą od tych godzin przed kompem spędzonych, to przynajmniej strony niech robią przejrzyste :) by odciążać trochę takich użytkowników jak ja ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość godzu Napisano Luty 8, 2009 na poczatku myslalem, ze przejrzystosc nie jest wazna, spedzilem dziesiatki godzin licytujac na fruli, pozniej, po obejrzeniu reklam sprobowalem swoich sil na podbij i kurcze po godzinie mienilo mi sie w oczach;/ nie wiem czy to tylko moje spostrzezenie, ale widze, ze Wy macie podobne zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapadocja Napisano Luty 8, 2009 o wzrok lepiej dbać, bo inaczej nie będziemy mogli zobaczyć naszych pięknych polskich kobiet ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala.dama 0 Napisano Luty 9, 2009 wzrok, to jedno, ja juz swoj od 10lat psuje przy komputerach, ale to jeszcze nic, mialam od pisania na kompie zapalecia sciegna w nadgarstku :o to dopiero porazka, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala.dama 0 Napisano Luty 9, 2009 mąż wygral kolejny pakiet frutków jak do tej pory, i wciągnąl we fruli kolege z pracy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość andy_gol Napisano Luty 10, 2009 to chyba maz ma duzo frutek, skoro wygraliscie frutki, wkreciliscie do tego kolege, bo przeciez za takie polecenie serwisu fruli.pl daje darmowe frutki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapadocja Napisano Luty 10, 2009 >>>> mala dama ja od zwsze korzystam z komputera, mając przedramie położone na "blacie" stołu zapalenie ścięgna nadgarstka powstaje gdy na krańcu stołu mamy skrzywiony nadgarstek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piter18 Napisano Luty 15, 2009 Hmm... robi sie lekki off topic z tymi chorobami, ale skoro juz napisaliscie, to czytalem gdzies, ze wiele dzieci ma problemy ze sciegnami palcow od pisania sms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hajdeklum Napisano Luty 17, 2009 mala.dama (mala.dama@o2.pl) mąż wygral kolejny pakiet frutków jak do tej pory, i wciągnąl we fruli kolege z pracy wielka dama ------------ W jaki sposób wciągnął?:) W grę czy w sponsoring frutków?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hajdeklum Napisano Luty 17, 2009 "zapalenie ścięgna nadgarstka powstaje gdy na krańcu stołu mamy skrzywiony nadgarstek "- nie tylko;) Od klikania także, a co do nadgarstka- może być i twarda powierzchnia bynajmniej nie musi to być na krańcu stołu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piter18 Napisano Luty 17, 2009 pewnie tak jak napisał andy_gol - do grania na fruli.pl, za co dostali dodatkowe frutki, bo w tym serwisie maja program lojalnosciowy no chyba, ze kolega, to sponsor i kupil im frutki hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleeale Napisano Luty 18, 2009 no a maksymalnie ile można dostać tych podbić za polecenie kolegi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piter18 Napisano Luty 19, 2009 Dostaje sie 5 frutkow za kazda osobe, jednak ta osoba musi sie zarejestrowac i kupic 70 frutek czy tam frutkow(nie wiem jak to odmieniac). wtedy automatycznie dostajesz od nich nalezne Ci fruutki. PS. Szybciej byloby wejsc tutaj http://fruli.pl/help/program-partnerski-frutki-za-darmo-licytujesz-nie-wydajesz.1018.html i poczytac niz pytac na forum i czekac na odp az ktos odpowie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala.dama 0 Napisano Luty 19, 2009 ale tak jest weselej jak ktos nam odpowiada, i wygodniej :) a temacie nadwyrezonego nadgarstka, niestety ja sie tego nabawilam przez 1rok, tylko, to byl rok uzywania laptopa, i kiepskiego miesca pracy, tak jak mowicie, zle ulozenie ramienia, i efekt na cale zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala.dama 0 Napisano Luty 19, 2009 a jesli chodzi o frutki itd za duzo ich juz nie mamy :) i sponsora tez niestety nie, maz dostal pakiety podbic za kazdego kogo wciagnal do serwisu i ktory kupil frutki, i bedzie dostawal cos za kazdym razem jak kumpel kupi, wiec to dlugofalowe, ale nie wiem ilu poziomowa piramida? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kuba s Napisano Luty 20, 2009 Cieszcie sie, ze i tak cos macie, tzn te darmowe frutki, bo ja gralem na podbij a tam czegos takiego nie bylo;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czesiek Napisano Luty 21, 2009 a wygrales cos? bo ja gralem na za1grosz i je zamkneli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciekawoscale Napisano Luty 22, 2009 no nie zaciekawie wyglada fakt, ze polowa firm upada ciekawe co z pieniedzmi ktore wplacili tam uzytkownicy ? chyba jednak grac na starych sprawdzonych serwisach typu furli, podbij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość konnfetti Napisano Marzec 1, 2009 i co jakies nowe pomsly na ciekawe prezenty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gggggggg Napisano Marzec 6, 2009 no wlasnie co z kasa ktora ktos ma na serwisie ktory upadl czy zbankrutowal, wtedy to wszystko stracone, co nie? czy jakos sad rzadzi majatkiem firmy,,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czesieq Napisano Marzec 7, 2009 no zależy, pewnie z majątku firmy można odzyskać jakoś sądownie ale wątpie by komuś sie chciało to wszystko robić np o 100zł stracone więc raczej ludzie nie odzyskają swoich wpłaconych pieniędzy ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laktidotu Napisano Marzec 9, 2009 Cieszcie sie, ze i tak cos macie, tzn te darmowe frutki, bo ja gralem na podbij a tam czegos takiego nie bylo;/ - dlatego fruli.pl ma tą przewagę nad innymi serwisami ;) No i wkrótce pewnie znów jakieś nowe zmiany będą;))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vascodagama Napisano Marzec 10, 2009 Oni w jakims artykule pisali, ze teraz caly czas beda zmiany, jesli tylko klienci beda cos proponowali i bedzie to sensowne. inne seriwsy powinny brac przyklad! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czesieq Napisano Marzec 12, 2009 no i dobrze że będą ciągłe zmiany nie wiem dlaczego tylko jedna firma racjonalnie myśli... Przecież klient nasz Pan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala.dama 0 Napisano Marzec 13, 2009 >>>> laktidotu - dlatego fruli.pl ma tą przewagę nad innymi serwisami No i wkrótce pewnie znów jakieś nowe zmiany będą niedlugo czekalismy, fruli sle teraz informacje przez GG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach