Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

foxy_

Prezenttt....

Polecane posty

>>>>>>krakaoke heheh fajnie ale to chyba nie technika pozwala wam zamieniac frutki na przedmioty tylko system (czyli w jaki sposob licytujecie) a technika i system to nie jest to samo w przypadku planu=metody=sposobu=drogi do wygranej licytacji ???? bo dla mnie to wszystko znaczy jedno i to samo :) "zloty srodek"

Gość krakaoke
>>>>>> mala.dama no klucic sie nie bede bo nie ma o co :p moze i ty masz racje ale plan masz swietny... kupic frutki zeby pozniej z nich skorzystac :D pieknie

>>>>>>>ale plan masz swietny... kupic frutki zeby pozniej z nich skorzystac pieknie nie wiem czy sie nabijasz czy nie :P faceci to przeciez duze dzieci, ja mu dam mozliwosc czegos zrobienia, w tym przypadku zagrania, pobawienia sie, a on z tym zrobi co bedzie chcial, choc wolalabym zeby wygral :) pzdr

Gość Akannin
"....-cos modobnego dziala tez na allegro)..." Hmm ja pierwsze słyszę o tym, żeby było coś takiego na allegro- zastanawiające.

Gość Akannin
aanneekk1980 (anusiak1980@wp.pl) Wszystko zależy jaką kto taktyke przyjmie... można przecież wygrać z małą ilością frutek ~ teoretycznie można wygrać bo to z tego co widzę jak piszecie zależy sporo od szczęścia oraz od tego o jakiej godzinie przystępuje się do walki o jakiś przedmiot na takiej aukcji;) No chyba, że jestem w błędzie- to niech mnie ktoś sprostuję;)

Gość krakaoke
Mala Dama nie nabijam się podziwiałem tylko Twoj plan :D - naprawdę świetny pomysł

Gość arek_221wp.pl
Hmmm... plan moze i fajny, ale osobiscie wolałbym dostać prezent. Ale może ja po prostu jestem trochę konserwatywny;/ Ale skoro mozna fajne rzeczy wygrac, to kupienie takich frutek mzoe byc fajne, bo oprucz prezentu dajemu rowniez fajna zabawe

Gość hanterus
a mi podobalby sie taki prezent. zero \"parcia\" na wygrana. po prsotu, albo bym cos wygral albo nie. ale za to super zabawa

Gość choinkaa
Ja czekam, żeby było jeszcze więcej rzeczy dostępnych na fruli.pl- serwis jest niezły, odpocznę także sobie od www.allegro.pl

Gość choinkaa
hanterus a mi podobalby sie taki prezent. zero "parcia" na wygrana. po prsotu, albo bym cos wygral albo nie. ale za to super zabawa - mówisz o pierwszym poście? Hmmm;)

Gość siwy_1986
a dlaczego chcesz mu kupić na fruli, a nie np. na podbij?

Gość arek_221wp.pl
widocznie w jej ocenie ten serwis jest najlpeszy... Generalnie porównując podbiji.pl i fruli.pl, to na fruli istnieje bardzo fajny program partnerski, czego na podbij juz nie ma

Gość krakaoke
dla mnie zaletą strony fruli jest jej przejrzystość coś w podbij mi nie pasuje ten layout, za dużo informacji naraz

>>>>>>siwy_1986 (przemek.w@tlen.pl) a dlaczego chcesz mu kupić na fruli, a nie np. na podbij? bo mi sie nazwa serwisu spodobala :) kojarzy mi sie z friut -czyli z owocami, slodkosciami :) wystarczy za odp

>>>>>>>krakaoke dla mnie zaletą strony fruli jest jej przejrzystość coś w podbij mi nie pasuje ten layout, za dużo informacji naraz to ja mam tez bardziej techniczne zastrzezenia, na podbij zalicytowanie powieksza cene towaru o wyzsza kwote, co przeklada sie potem na wyzsza cene do zaplaty, i aukcja jest przedluzana o 3razy dluzszy czas, co niepotrzebnie wg mnie ja przedluza

>>>>>>arek_221wp.pl to kupienie takich frutek mzoe byc fajne, bo oprucz prezentu dajemu rowniez fajna zabawe a co??!! niech sie chlop troche pomeczy....kmhk ....pobawi :) pzdr

Gość Hyjal
>>>>>>>krakaoke dla mnie zaletą strony fruli jest jej przejrzystość coś w podbij mi nie pasuje ten layout, za dużo informacji naraz - Trzeba przyznać, ze masz w zupełności rację. Na fruli.pl przyciąga (przynajmniej mnie nie wiem jak i n n y c h ) właśnie ta wspomniana ów przejrzystość;)

Gość Hyjal
Hmm wszystko bez zastrzeżeń co do powyższych ale i tak : fruli > podbij jak dla mnie Czemu? Hmm sporo profitów już na starcie dla kupujących(korzystających z serwisu)

Gość Krakaoke
>>>>>>>> mala.dama "to ja mam tez bardziej techniczne zastrzezenia, na podbij zalicytowanie powieksza cene towaru o wyzsza kwote, co przeklada sie potem na wyzsza cene do zaplaty, i aukcja jest przedluzana o 3razy dluzszy czas, co niepotrzebnie wg mnie ja przedluza" a dodatkowo czas to pieniadz.... poco tak dlugi czas to ja nie wiem ;] ludzie na pewno musza spedzic wiecej czasu przed aukcja

>>>>>>>>>>>>> Krakaoke a dodatkowo czas to pieniadz.... poco tak dlugi czas to ja nie wiem ;] ludzie na pewno musza spedzic wiecej czasu przed aukcja no dokladnie, niewiem czemu na podbij daja te 30sek przeciez wiadomo ze kazdy i tak klika w ostatnich 3-5sek, bo to ma sens wtedy, to te 30sek chyba jest po to zeby sie zagapic i przegrac licytacje, pod wzgledem korzysci dla uzytkownika, wielka przewaga fruli

>>>>>>>>>>Hyjal Czemu? Hmm sporo profitów już na starcie dla kupujących(korzystających z serwisu) a o jakich profitach mowisz ze sa na samym starcie? bo ja znam te lojalnosciowe, ale o tych na starcie nie slyszalam, powiedz, to moze przerejestruje sie jeszcze raz i znow cos dostane :)) pzdr

Gość siwy_1986
Hyjan, czy jako 'profity na starcie' masz na mysli darmowe frutki z programu partnerskeigo czy moze cos innego?

Gość Hyjal
siwy_1986 (przemek.w@tlen.pl) Hyjan, czy jako 'profity na starcie' masz na mysli darmowe frutki z programu partnerskeigo czy moze cos innego? Ogólnie szereg bonusów co niesie ze sobą dany serwis;)

Gość Hyjal
no może być chociażby tyn lojalnościowy jak wspominasz. Ogółem: wsio co jest dostępne: zniżki etc.

Gość Hyjal
A pytanie jedno czy coś się zmienia od ub. tyg. tzn przybywa aukcji albo coś ? Chodzi mi o przyrost tych wystawionych (nie wygranych)

Gość krakaoke
co do jednej aukcji to nie jestem w stanie zliczyć, ale wydaje mi się że systematycznie liczba wystawianych przedmiotow jest powiekszana

Gość Afert
co do jednej aukcji to nie jestem w stanie zliczyć, ale wydaje mi się że systematycznie liczba wystawianych przedmiotow jest powiekszana - Może rośnie wprost proporcjonalnie to liczby pojawiających się osób?

Gość Afert
Bonusy dostępne są zawsze na starcie, ciekawe czy fruli.pl pokusi się oto, żeby serwować je bez przerwy podczas swojego przyszłego istnienia. Oby tak!!!

>>>>>>>>Hyjal siwy_1986 (przemek.w@tlen.pl) Hyjan, czy jako \'profity na starcie\' masz na mysli darmowe frutki z programu partnerskeigo czy moze cos innego? Ogólnie szereg bonusów co niesie ze sobą dany serwis ja rozumiem ze programy partnerskie czy lojalnosciowe cos daja, ale najbardziej interesuje mnie co dostane na poczatku, bo mozisz o prezentach na starcie??!!

>>>>>>Afert co do jednej aukcji to nie jestem w stanie zliczyć, ale wydaje mi się że systematycznie liczba wystawianych przedmiotow jest powiekszana - Może rośnie wprost proporcjonalnie to liczby pojawiających się osób? nie wiem czy wprost proporcjonalnie, ale napewno rosna, rosnie i liczba uzytkownikow i liczba trwajacych jednoczesnie aukcji, czyli w zasadzie serwis sie rozwija