Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Christine

Czy Wy też lubicie oglądać bajki mimo,że nie jesteście już dziecmi!!!!

Polecane posty

Gość Christine

Ja bardzo choć mam17 lat. Moje dzieciństwo było kijowe, za szybko musiałam dorosnąć, podejmować decyzje, które dorośli podejmują. Widziałam w życiu i przeżyłam tyle od najwcześniejszych lat... Marzę o prawdiwej szczęśliwej rodzinie bez przemocy, alkoholu, tułaczek... Teraz niby jest troche spokojniej ale ran z dzieciństwa nie wyleczysz. Teraz jestem właściwie dorosła, a coraz częściej uciekam od smutnej rzeczywistości w świat bajek, baśni, gier, filmów fantasy...

Gość Mój narzeczony ma 26
i ogląda bajki. Normalnie jak dziecko. Ja też czasami oglądam, mam 23

Gość też lubie ale te
z mojego dziecinstwa typu: muminki, gumisie, garfielda itp. bo jakos te wspolczesne japonskie kreskowki mnie odpychaja, a mam 25 lat, hehehe.:classic_cool:

ja pamietam jak zawsze ogladalam jatamana albo czarodziejskie lusterko byly to japonskie bajki a tata zawsze mi zabraial je ogladac bo ze niby przemoc tam jest hhehe ble ble uwielbialam je:D

Gość ja mam 29
i też oglądam, z córką (14 miesięcy) albo sama - lubię zarówno te z mojego dzieciństwa, jak i niektóre obecne, np. Szczenięce lata Clifforda :)

Gość różowa myszka
ja mam prawie 19 i te dobranocki mnie dołuja bo widze ze teraz lasuja dzieciom mozg. dawniej to byly wypasne bajki. teraz jedynie co sa w kinach to navet fajne. ja tez kocham bajki ale te klasyki w stylu muminki kubus puchatek i gumisie :D

Gość imol
dziś oglądałam "kurczak mały" - nie, nie wstydzę sie :P