Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilanaaaa

Czopki dopochwowe. POMOcY!!!

Polecane posty

Gość Lilanaaaa

Hej dziewczyny, półtora tygodnia temu miałam zamrażaną nadżerkę a lekarz przepisał mi po skończeniu sie upławów 3 rozne zestawy czopków. Wziełam dziś pierwszego czopka, w sumie troszke jeszcze upławów mam ale sa znikome przy tym co bylo na poczatku. Ale pytaniemoje odnosi sie do tego, czy nie wie z was któraś czy w trakcie okresu tez sie je bierze? Bo nie wiem nie wyobrazam sobie ze leci ze mnie krew a ja mam je sobie tam wkładać ;/ No chyba że trzeba. To jak ? Bo okresu dostane za pare dni a chciała bym wiedzieć co robić. Z góry dzięki.

podczas okresu nie aplikuje sie czopków dopochwowych z resztą chyba pisze na ulotce :P

Gość Lilanaaaa
wlasnie nie pisze o to chodzi :P A w ogole jest to Sterovag i pisze na ulotce ze bierze sie go na noc przez conajmniej 12 dni, a mi lekarz przepisal rano i wieczorem, co o tym myslicie?

Gość Lilanaaaa
do tego 12 tabletak na co wychodzi 6 dni, jakas przyspieszona kuracja czy co ?

no nie wiem, ja jednak uważam, że podczas okresu stosowanie globulki mija się z celem bo szybciej z Ciebie wypłynie :P a co do dawki - gin pewnie wie co robi ;)

Może powinnaś poczekać i zacząć brać je po okresie, żeby nie przerywać brania w trakcie kuracji.

Gość Lilanaaaa
musze mu zaufac, najwyzej bedzie jego wina :P Okej to prawdopodobnie o ile okres mi sie nie opozni to przed okresem zostanie mi jeszcze 2 tabletki ajak sie spozni chocby dzien ot uda m sie je dokonczyc ;)dzieki

Gość Lilanaaaa
anabelka ale ja juz wzielam jedna dzisiaj. :(

Gość Lilanaaaa
ym...kochana a ty nie powinnas juz urodzic? :D

Gość Lilanaaaa
anabelka nie martw sie, widocznie twemu malenstwu wygodnie u mamusi w brzuszku. ;)