Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gertruda1234

chyba oszaleje!!!! 4 lata razem a ja nie mam orgzamu

Polecane posty

Gość gertruda1234

myślicie ze powinnam zmienić faceta?? boje sie ze pobierzemy sie albo cos a ja nigdy juz orgazmu nie dostane... to jest dla mnie koszmar... az mi sie chce plakac.. on mysli ze mam a ja staram sie i staram i nic

Gość hohohohoho
Ja mialam po8latach:( :( :( DZis po11nastu mam zawsze

Gość ktooosia
ja 3,5 i mialam 2 orgazmy pochwowe a łechtaczkowy masz?

Gość gertruda1234
łechtaczkowy mam... ale jak sama sobie go zalatwie lub jak mi zorbi minetke.... ale musi sie dlugo meczyc

Gość owieczka czarna
ja 5 lat razem i tez nie mam. Ale nie udaję i ie rozpaczam, taki mam próg pobudlowości iski chyba i cóż

Gość gertruda1234
wogole jakos sex mi nie sprawia jakiejs wielkiej przyjemnosci... jestem sucha i wogole... nie wiem czy ze mna cos nie tak czy on mnie nie podsnieca czy jak??

Gość a mi zawsze jest przyjemnie
a orgazmu tez nie mialam. Tak mysle, ze nie... bo jak nie mialam to nie wiem jak sie go odczuwa ;) Ale jak mi przyjemnie jest bez to po co mi orgazm. Jeszcze zawalu bym dostala, skoro to takie przezycie. A latka leca, serce juz nie to :P

Gość ktooosia
mi sex sprawia duzą przyjemnosc, jestem mokra i bardzo podniecona, ale nie wiedziec czemu nie szczytuje w ten sposob ;(

oj dziewczyny nie wiecie co tracicie :P ja proponuję lekturę -- jakimi sposobami osiągnać orgazm :P nie wiem może złe pozycje macie, złe nastawienie etcetera ? :D

Gość princessaa
ja tez po 4 latach nie mialam. mam niski prog odczuwalnosci. uwielbiam seks jak szlak. ale a ni mokra nie jestem annie odczuwam takej przyjemnosci podczas.... mimo to seks uwielbiam i wogole mi to nie przeszkadza:)

Gość no to babeczki
albo seksuolog, albo faceta za łapki i mo trochę coś pokażcie, albo pomóżcie, chyba same wiecie najlepiej, co i jak, cholera, to masakra jakaś jest :-(

też nigdy nie miałam orgazmu... ale jest mi cudownie jak kocham się z moim partnerem... :)

Gość propozycja....
Dildo lub własny palec nawilżony kremem feminum, żeby tarciem nie uszkodzić śluzówki, i samodzielne szukanie miejsc wrażliwych seksualnie; i oczywiście zmuszanie mózgu fantazjowaniem erotycznym. Wtedy możesz przetrzeć szlaki nerwowe łectaczka/pochwa- ośrodek rozkoszy w mózgu i wyzwolisz upragniony orgazm. Nic za darmo, orgazmu trzeba się nauczyć. Poza tym organizm musi być zdrowy i fizycznie i psychicznie, inaczej nic z tego nie będzie. Zaglądnij do tematu \"Fizjologia i filozofia seksu\" wpisując ten temat w Google, później przejrzyj inne istotne tematy i stosuj się do wskazówek tam zawartych. Powodzenia. Odpisz.

Gość a mi zawsze jest przyjemnie
a ja nie odczuwam przyjemnosci jak sama sie dotykam... To juz napewno, bankowo orgazmu w ten sposob nie osiagne :P

Gość inna propozycja
no, jeśli zauważysz jakąś dalszą blokadę podczas chęci wyzwolenia normalnego orgazmu, to możesz spróbować wyzwolić orgazm analny, często uważany za zboczony. Wiele kobiet mających problemy tego typu szuka innego rozwiązania, ponoć skutecznego. Wejdź na topik "Sex analny przyjemność czy zboczenie" a dowiesz się szczegółów. Dla mężczyzny wszystko jedno gdzie ejakuluje czy w waginie czy w pupie, a Ty możesz wreszcie osiągnąć przyjemność.

Gość oral
cytat:no to babeczki albo seksuolog, albo faceta za łapki i mo trochę coś pokażcie, albo pomóżcie, chyba same wiecie najlepiej, co i jak, cholera, to masakra jakaś jest Komentarz: A o języczku nikt nie pisze!!! Ponoć robi cuda

Gość genialna definicja seksu
wild_wind (07-08-2005 11:55:00) Odpowiedz cytując Jeśli jest pozbawiony miłości,jest całkowicie nieseksualny, bo staje się wówczas np. ucieczką od samotności, zadośćuczynieniem, niby gwarancją wierności, głodem pożądania, który chcemy za wszelka cenę zaspokoić, potwierdzeniem własnej seksualnośći , dowartościowaniem się, wyładowaniem złości, zemstą, sposobem na nudę, służy dominacji i kontroli, wynikiem społecznej presji, sposobem na depresję, buntem, wypływa często z poczucia winy.... taki seks sprawia ból , upokarza, rozczarowuje. Jeśli te nieseksualne potrzeby zostawimy przed drzwiami sypialni , wtedy seks ma szansę stać się czymś pięknym, prawdziwym, pełnym rozkoszy i przyjemności. Stanie się sposobem wyrażania miłości, radości , zachwytu . Znikną niepokoje a seks będzie czymś dobrym, pożytecznym, pięknym, potrzebnym i oczywistym. Bo najpiękniejszy seks to ten bardzo ale to bardzo seksulany.:))

Gość bacardii
Ja nigdy w życiu nie miałam orgazmu. No może jednorazowo podczas snu. Nie wiem co jest grane. Seks, pieszczoty dają mi dużą przyjemność...ale nie dochodzę. Najbardziej lubię głębszą penateracje...no i nie moge znaleźć mojej łechtaczki:( żałośnie brzmi, ale taka jest smutna prawda. Wiem gdzie powinna być jak wygląda itp., ale ja jej nie widze, nie czuje:(( masturbacja nie daje mi żadnej przyjemnosci 😭

Gość ja mam tak samo
nigdy nie mialam orgazmu pochwowego.lechtaczkowy miliony razy,a pochwowego nigdy.marze o nim ale nigdy nie nadchodzi.podobno trzeba sie go nauczyc - wszyscy tak pisza - tylko nikt nie pisze jak hehe.

Gość punkt G
ja mam tak samo nigdy nie mialam orgazmu pochwowego.lechtaczkowy miliony razy,a pochwowego nigdy.marze o nim ale nigdy nie nadchodzi.podobno trzeba sie go nauczyc - wszyscy tak pisza - tylko nikt nie pisze jak hehe. odp.: hcąc uzyskać orgazm pochwowy, musisz penetracją znaleźć punkt G, który leży na ścianie pochwy. No i duża wyobraźnia erotyczna i zdrowie fizyczne są niezbędne. Spróbuj zastosować jakieś afrodyzjaki np. żeńszeń. Tak na marginesie: impotencja mężczyzn jest wynikiem choroby układu krążenia, więc skoro łechtaczka jest odpowiednikiem męskiego prącia, to spróbować poprawić kążenie krwi ogólnie w tym i w łechtaczce.

orgazm pochwowy jest mniej intensywny niz lechtaczkowy za to moze dluzej trwac :> niektorzy twierdza ze ni istnieje cois takiego jak orgazm pochwowy. a owogle to jak facet moze nie wiedziec ze jego kobieta nie ma orgazmu ? :o czy wy gadacie ze swoimi facetami? :o

Gość punkt G
Afrodyzjaki – substancje, co do których panuje opinia, że powodują one zwiększony popęd płciowy lub potencję. Często są to zwykłe pokarmy i napoje. ... pl.wikipedia.org/wiki/Afrodyzjak - 33k - Kopia - Podobne strony

Gość punkt G
cytat: no i nie moge znaleźć mojej łechtaczki żałośnie brzmi, ale taka jest smutna prawda. Wiem gdzie powinna być jak wygląda itp., ale ja jej nie widze, nie czuje masturbacja nie daje mi żadnej przyjemnosci 😭 komentarz: Łechtaczka leży w górnej części spojenia łonowego; jeśli jest brak podniecenia, wtedy nie ma też erekcji łechtaczki i jest ona mało wyczuwalna, gdyż jest malutka/wielkości ziarna grochu.Zatem najpierw poprawić krążenie krwi by uzyskać odpowienią twrdość łechtaczki. Przypuszczalnie jest analogia z orgazmem=wytryskiem nasienia u mężczyzn; miękie prącie nigdy nie wytryśnie spermą, a co jest ronoznaczne z męskim orgazmem.

Gość wydawało mi się że
orgazm podczas snu zwany naukowo polucjami lub zmazami nocnymi właściwy jest li tylko chłopcom w okresie dojrzewania, charakteryzuje się wytryskiem nasienia podczas erotycznych snów, a tu kobieta zdradziła, że ma zmazy nocne. Gratuluję, opisz jak to wyglądało, czy wydzieliła się duża ilość śluzu i czy występowały rytmiczne skurcze mpchwy i przyjemne dreszcze od stóp do czubka głowy?

Z orgazmem, bez orgazmu - niewazne. Wazne ze TWOJ facet MA ochote na seks. Uwierz mi!

Gość wydawało mi się że
cyt. z Googli: A tymczasem seksuolodzy mówią, że nie ma oziębłych kobiet, ... Chociaż tzw. zmazy nocne przytrafiają się głównie chłopcom w okresie dojrzewania, ... www.polki.pl/seks_erotyka_artykul,10000148.html?print=1 - 10k - Kopia - Podobne strony Jednak nauka nie zaprzecza istnienia zmazów nocnych kobiet. Chciałbym prosić takowe kobiety o szczegóły, dzięki.

Gość do Gusika
czy Ty jesteś tzw. kobietą ozięblą i poświęcasz się dla mężczyzny? Bo co to ma znaczyć : nieważne czy z orgazmem czy bez, ważne, że facet ma ochotę na seks. Zatem jest to seks jednostronny, a Ty pełnisz rolę bezczuciowej lalki? Przerażające, kobieto wal do seksuologa i lecz się, bo systematyczny brak orgazmu może sprowadzić na Ciebie nie tylko choroby somatyczne ale i psychiczne. Spojrz na stare panny, co druga, za przeproszeniem, ma fioła. Sens życia: dążenie do spełnienia 5 warunków: 1.zdrowotny 2 utylitarny 3.prokreacyjny 4.hedonistyczny, i tu seks zakończony orgazmem pełni najważniejszą rolę 5. osiągnięcia życia po życiu