Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marianna_zielona góra

Lek FLUIMUCIL. Kto zna? Dziecko mi się chyba udusi!POMOCY!

Polecane posty

Kaczuszek czy Ty chcesz lekarza zastapic?Widzialas kiedys dziecko,ktorema atak astmy?Przeczytalas jedno zdanie i juz znasz na wszystko rade?Normalnie mysle,ze mozesz wirtualnie leczycZal mi takich osob

marianna_zielona góra Oczywiście. Ja się medycyną zajmuję prawie 20 lat. Wprawdzie bardziej toksykologią, farmakologią i mikrobiologią, ale siłą rzeczy trochę i chorobami wewnętrznymi. Ale ufaj forumowiczom :D :D :D :D Nie dośc, że niedorobiona, to jeszcze głupia :O

marianna_zielona góra Dodam też,że mojego syna od urodzenia do teraz, zyli 8 lat leczy jeden i ten sam lekarz, antybiotyk zaś brał w ciągu 8 letniego życia 3 razy (dla Ciebie to pewnie aż). Lekarz jest doświadczonym pediatrą. Czy ja gdzieś niedorozwoju napisałem, że lekarz mu źle przepisał? Napisałem, żebyś do poniedziałku odstawiła i ponownie skonsultowała się z lekarzem. Chyba, że niepotrzebni esiałaś panikę, a dziecku nic nie było. Grunt to mie problemy ze zrozumieniem :O

synek przestał kasłać, spokojnie śp i lekko oddycha tym samym żegnam się z tym tematym. Kaczuszkowi życzę, by w życiu mniej się błąkał niż po rozmaitych tematach na kafe. Puste dzwony i głupcy robią wiele hałasu, tak jak Kaczuszek swoimi wypowiedziami w wielu tematach.

Powem Ci jeszcze coś: udzielanie porad medycznych na Kafeterii nie jest chyba spełnianiem się dla doświadczonego medyka, nieprawdaż:P

Jak chcesz wiedzie, to moja wiedza w dziedzinach medycznych daleko przekracza wiedzę niktórych lekarzy. Wielokrotnie konsultowałem różne zagadnienia ze znanymi lekarzami. Także mam przywilej otrzymywania biuletynów medycznych z lekarskiej strony o najnowszych badaniach - ta strona jest przeznaczona wyłącznie dla lekarzy i ktoś kro nie jest lekarzem nie może tego otrzymywac. Jestem na bieżąco z najnowszymi prowadzonymi badaniami na świecie.

Brzydula30 (brzydula31@o2.pl) Kaczuszek czy Ty chcesz lekarza zastapic?Widzialas kiedys dziecko,ktorema atak astmy?Przeczytalas jedno zdanie i juz znasz na wszystko rade?Normalnie mysle,ze mozesz wirtualnie leczycZal mi takich osob Mi żal kogoś tak ograniczonego jak TY. Pokazałaś na forum już nie raz swoją inteligencję.

marianna_zielona góra synek przestał kasłać, spokojnie śp i lekko oddycha tym samym żegnam się z tym tematym. Kaczuszkowi życzę, by w życiu mniej się błąkał niż po rozmaitych tematach na kafe. Puste dzwony i głupcy robią wiele hałasu, tak jak Kaczuszek swoimi wypowiedziami w wielu tematach. Tak jak mamusia, która zasiała niepotrzebnie panikę. Żegnam.

Gość znaffca
Marianna...z tego co widziałem to ty siałaś panikę bo zobaczyłaś u dziecka kaszel po Flumicilu.Wiesz...to tak jak by dziwić się,że deszcz pada.Kaczuszek miał racje a za tobą przemówiła solidarność jajników.W dup.. byłaś gó... widziałaś a się mądrzysz.Takiej jak ty psa na wychowanie bym nie oddał.

Gość sexii
jak stosować lek u dorosłej kobiety ?