Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiunia01258

Woda utleniona-płukanie

Polecane posty

Gość kasiunia01258

Mam czarne wlosy (szampon palette granatowa czern) chcialabym je nieco rozjasnic do jakiegos brazu. Wyczytalam gdzies ze mozna robic plukanki woda utleniona. Ale jak to zrobic czy po myciu? i jaki procent ta woda powinna miec. Slyszalam tez ze mozna myc rozjasniaczem (jako szampon) az nie dojdzie sie do odpowiedniego koloru? Czy ktoras z was tego probowala. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.

Gość mykuniak
wymyslasz kobito!

Gość dllllllllllllll
Kto ci takich głupot naopowiadał????? Jak chcesz mieć popalone, pomarańczowe włosy - próbuj.

Gość dllllllllllllll
Swoją drogą nigdy nie pojmę, jak kobiety mogą się aż tak oszpecać, barbując "granatową czernią". Powiedz jeszcze że masz centymetrowe jasne odrosty. Co jest bardzo typowe a wygląda jak łysienie.

Gość kasiunia01258
moj naturalny kolor ta ciemny braz. I zeby bylo jasne nie chce byc jakas platynowa blondynka tylko chce troche rzojasnic chociaz do ciemnej czekolady. Poprostu kolor mi sie znudzil.

idź z tym do fryzjera jak nie chcesz później żałować, że sobie spieprzyłaś włosy.

Gość Polanna86
Hej. Mialam to samo. Gdy mialam 19 lat zafarbowalam wlosy na czarno. Bylam zadowolona, bylo mi do twrazy- w dodatku byly dlugie wiec wygladalam bardzo zmyslowo i "poludniowo" ;) Z czasem jednak mi się ten kolor zwyczajnie znudzil i chcac złagodzić nieco wygląd wampa zapragnelam porotu do swych lagodnych brazowych wlosow. Prawda jest taka, ze jedyne logizne wyjscie to sciagniecie kolru u dobrego fryzjera. Trezba byc szlona zeby kombinowac z woda utleniona zwlaszcza z farba palette, ktra jest cholernie trudna do pozbycia się. Ja zdecydowalam sie na sciaganie koloru pasemkami. Najpierw nalozono mi pasemakmi rozjasniacz- sciagnal czarny kolor...odbarwil mi wlosy do platynowego blondu, co potem zostalo zafarbowane kolorem zblizonym do mojego naturalnego. Zabieg ten powtorzylam 3 razy i obecnie mam kolor o jakim marzylam- czyli swoj wlasny ;p Jestem rok po dekoloryzacji i od tamtehj pory moje wlosy nie widzialy farby- sa sliczne, zdrowe i aldnie rosna. dekoloryzvja mimo e zrobiona za grube pienadze u renowmowanego fryzjera zniszczyla mi wlosy- w koncy zdecydowalam sie je obciac az do brody, ale obecnie nie zaluje. Juz znowu sa dlugie, blyszczace i bez tych paskudnych odrostow :) Nie zastanwiaj sie- idz bo warto :) ZADNYCH WOD UTLENIONYCH!!!

Gość hsxtml
taaaa...woda utleniona...moze kupe se wetrzyj we wlosy jeszcze, cwiercinteligentko :D

Gość małaJUŻnieCZARNA
Miałam włosy farbowane farbą Palette na czarno i żeby rozjaśnić je do brązu (takiego karmelowego) wystarczyło użyć dekoloryzatora firmy Chantal. Polecam te dekoloryzator z czystuym sumieniem. Mnie on nie zniszczył włosów.