Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polenka1

jeju ja juz tak chce urodzic,zaczelam 40 tydzien

Polecane posty

Gość polenka1

witam,zaczelam dzis 40 tydzien i juz modle sie aby predzej urodic,tak mi jest ciezko,plakac sie chce bo juz nie chce byc w ciazy,chce juz mies synka przy sobie i moc normalnie polozyc sie itp,jak przyspieszyc porod? prubowalam juz olejku,sexu i nic

Skarbie ja zaczęłam 42 tydzień. Dokładnie 41 TC i 2 Dzień i też nic mi nie pomaga. Niestety już jutro idę do szpitala.

Gość polenka1
wlasnie ja nic nie wiem jeszcze,termin mam na 7 grudnia,i jeszcze lekarz nic nie wspominal o tym abym stawila sie do szpitala

a nie rozmawialas z nim o tym? mi juz na miesiac przed terminem mowil co bedzie jak dziecko zacznie sie ociagac z wyjsciem na swiat :) na szczescie w obu ciazach nas to nie dotyczylo moze jakies mega porzadki przed swietami :) pranie, wieszanie, mycie podlogi na kolanach :) a pozniej doloz do tego spacer dookola domu szybszym krokiem :)

Gość ja też juz che
hej, ja mam termin na 6, w poniedziałek ide do szpitala (ale to ze wzgledu na podejrzenie zatrucia ciazowego). od pitaku boli mnie brzuch, szczególnie w nocy tak jak na okres i dzis w nocy to były takie bóle przychodzace i dochodzace - ja juz głupieje moze to byly te skurcze przepowiadajace?? ale bolialo dokladnie jak przy silnym okresie. do tego razem z bólem brzuch zaczął mi odchodzic czop śluzowy (bez krwi póki co). czy któras tak bolał/boli brzuch na końcówce?

mnie na koncowce bola bardzo czesto brzuch ale raczej umiarkowanie a jak mialam isc rodzic to wlasnie mialam bole jak na okres, zaczelo sie takimi bolami i juz nie przeszly wogole, pozniej odeszly wody i sama wiecie :)

Gość ja też juz che
o kurcze :) widze w stopce że masz syna Olka - to imię bedzie mial też mój syn jak postanowi łaskawie pojawić się na świecie :)

Gość polenka1
wczoiraj sprzatnelam caly dom,umylam podlogi na kolanach i nic!!! kolejna wizyte mam w czwartek i zoabczymy co wtedy lekarz pwoie,matko ja mam teraz ochote usiasc i plakac juz tak potwornie mi ciezko!!!!!!!!!

Mnie brzuch nie boli i nie bolał, nawet przy odchodzeniu czopa, który był zabarwiony na brązowo z nitkami krwi.