Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długość dzwięku samotności...

Jak sprawić żeby wyglądać doroślej..?

Polecane posty

hej.. :) mam 16 lat ale strasznie dziecinnie wyglądam... co mam zrobić żeby to zmienić..? proszę o rady.. a chamskie komentarze proszę sobie podarować.. :)

Gość dzej zi
Wygladasz dzieciennie, bo jestes dzieckiem...

Gość zafarbuj sobie włosy
na czarno :-)

no dobrze.. tylko w porównaniu do moich rówieśniczek wyglądam za dziecinnie... na co najmniej 14 lat..

hmm.. nad włosami myślałam ale są one aż po pas i naturalnie mi się kręcą i są blond więc wole ich nie psuć przynajmniej na razie :)

Gość olka.kki
zetnij włosy i zacznij się malować, długie włosy noszą dzieci, teraz jest bardzo dużo modnych fryzur

Gość Qucha
Ja mam 19 i w klubie nie chcą mi sprzedać piwa bo mówią,ze wyglądam na młodszą więc sie nie martw.

no tak tylko strasznie szkoda mi ich scinac... :PP no to w sumie nie mam tak zle :) :P

Gość Polanna86
Dziewczyno, ja mam 22 lata a nadal chca ode mnie dowod w sklepie, gdy mam ochote na piwo. Tylko, ze w przeciwienstwie do Ciebie bardzo sie z tego ciesze ;)

Gość princessaa
ja mam 24 a do kina mnie na film nie wpuszczaja na film od 18 lat:-) piwa nie sprzedaja jak dowodu nie mam. ale sie tym nie martwie:-) fajna sprawa na przyszlosc

Gość micha11
pewnie princessa masz racje a do gówniary wąsy se boklej i bedziesz wygladac odpowiednio

Gość ja mam 23 lata a wyglądam
na 16 :D

Gość Imre_87
Dziewczyno, po pierwsze jeśli masz kręcone włosy blond do pasa to ich nie ścinaj!!! Bo jak ci się fryzura odwidzi to będziesz zapuszczać do pięćdziesiątki. Nie wiem, kto daje takie rady, ale chyba panienki z suchymi, wyprostowanymi na żelazku ufarbowanymi na dzikie kolory i poszarpanymi kłakami, jakich pełno na ulicach :/. Ty jesteś wyjątkowa i nie zmieniaj tego!! Ja mam teraz 21 lat i wszyscy dają mi mniej i bardzo się z tego ciesze. Jaki jest sens w tym żeby w wieku 16 lat wyglądać jak 30 latka? Jak się musisz już postarzyć to postarzaj się ciuchami, nie wiąże to się przynajmniej z trwałą zmianą w wyglądzie :).

dzięki imre :)

i po co chcesz sie postarzac? 2 lata mniej to nic starsznego, moja sis ma 26 lat i tez jej nie sprzedaja alkoholu bez dowodu a nawet jak ma legitke doktorancka to tez jej nie chca sprzedwac :D

Ładnie tak się podszywać?

Gość zimnooo
ja mam 24 a do kina mnie na film nie wpuszczaja na film od 18 lat piwa nie sprzedaja jak dowodu nie mam. ale sie tym nie martwie fajna sprawa na przyszlosc Uwielbiam takie teksty majace na celu dowartosciowac sie:D:D Ja chodzilam na filmy od 18lat w wieku 13lat kiedy faktycznie wygladalam jak dziecko i jakos nikt mnie nie prosil o dowod. A piwo sprzedaja nawet dzieciom, nigdy nie spotkalam sie z tym, aby poproszono kogos o dowod w sklepie mimo iz wiek niektorych kupujacych byl dyskusyjny...

Gość Imre_87
to nie podszyw :-)

Gość ciemna cera postarza jak nic
innego.

widocznie niewiele widzialas :P a skoro widzialas ze ktos nieletni kupowal alkohol to moze tzreba byloz areagowac? przeciez to przestepstwo :o

Gość Imre_87
Nie wiem, kto się pode mnie podszywa, ale mi go żal, ponieważ jest niezłym debilem :). A sperma nie ma prawie wcale białka, gdyby miała to domorośli masturbatorzy jak podszywacz pode mnie chodziliby non stop z podkrążonymi oczami :))). zimnooo: a ja się wielokrotnie spotkałam z tym, że legitymowano osoby ewidentnie wyglądające na młodych dorosłych, dla świętego spokoju. Nie wiem gdzie tu widzisz chęć dowartościowania się :D (lolek). lepiej wyglądać młodziej niż starzej, to chyba nie ulega wątpliwości? długość dzwięku samotności...: Nie ma za co :).

moja mama ma juz 40 lat a jak miala 36 i wtedy mieszkalismy w ameryce to ekspedientka w monopolowym nie chciala jej sprzedac wodki bez pokazania dowodu :P xD czesto zdarzaja sie takie sytuacje :)