Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrianox

Zaręczyny!! pomocy!

Polecane posty

Gość batek
hie hie tak tak :D z konmi zabardzo do czynienia niemam xD a co myslicie zeby wziasc na spacer gdzies gdzie będzie czekac cos fajnego tylko wlasnie niewiem co xD

Gość Adrianox
A ja dalej czekam na jakies inne propozycje:) a miedzy czasie probuje cos myslec o tych sankach orlach itp:) naprawde swietne pomysly masz KOLEZANKO YORYZY

Gość maomało
Ja polecałbym nie sanie, tylko SSANIE :P

Gość yerozy
a może do parku na chustawkę i wtedy tak z nienacka ją zaskoczyc?!

Gość Adrianox
No wlasnie cos w tym stylu też by moglo byc ze naprzyklad biore ją na spacer staram sie zeby bylo wszystko super pieknie itp:) wczesniej juz mam przyygotowane schowane róze i w pewnym momencie wyciagam bukiet róz za krzaka klekam daje pierscionek i mowie;)

Gość yerozy
A może na lodowisku? z rana na lodowisku jest pusto więc bylibyście sami albo na wyciągu krzesełkowym - wyjeżdżacie na górę a ty się jej oświadczasz i na stoku wkładasz jej na palec pierścionek

Gość batek
no no widze ze koleanka naprawde ma dużo pomysłów:) a jak ze dobrych:) ja to sobie gdzies pozapisuje te sposoby i wieczorem przemysle wszystkie:)

Gość Adrianox
lodowiski i stok narciarski nawet fajnie:) ale kurcze niejestem do tego przekonany...;]

Gość yerozy
Ja jako dziewczyna proponuję wam to z zaprzęgiem (sanie z koniami) bo to romantyczne i jak by mi się miał mąż drugi raz oświadczyc to bym sobie takich zaręczyn życzyła czyli sanie konie czerwone róże, on elegancko ubrany pierscionek, dwa kieliszki no i szampan

Gość Adrianox
ah no powiem Ci ze naprawde z tymi saniami to swietny pomysł! teraz mi zostaje tylko do pomyslenia jak to zorganizować gdzie i kiedy:) bo z zaprzegiem koniowym i saniami to nie tak łatwo ;]

Gość batek
Adrianox chyba będziemy mieli podobne zaręczyny:P mam nadzieje ze nasze dziewczyny nie wchodzą na to forum xD

Gość yerozy
ADRIANOX w zależności od tego czy mieszkasz w dużym czy małym mieście czy na wiosce.. bo jeśli w dużym mieście to trochę przerąbane.. ale proponuję dać ogłoszenie do lokalnej gazety albo szukaj u znajomych kogoś kto ma rodzinę na wiosce kto by mugł to zorganizować

Gość yerozy
albo szukaj stadniny koni..potem zadzwoń do nich i spytaj czy by była taka możliwość wynająć woźnice z końmi i saniami

Gość Adrianox
DOkladnie tak poprostu musze dobrze poszukac;) i wszystko dobrze przygotowac:) mysle ze zrobie tak ze ktoregos dnia ZAnim wejdziemy do mnei do domu poweim zebysmy poszli na spacer:) i w połowie drogi zasłonie jej oczy a tam gdzies w oddali bedzie czekac ten woz z saniami każe jej zemną wejsc i jej to powiedziec tylko niewiem czy na samym poczatku ale chyba tak bo odrazu jak wejdziemy to otworze szampana, podam kieliszek i gdy łyknie to klekne;)

Gość yerozy
Adrianox moim zdaniem najpierw niech się trochę nacieszy tym zaprzęgiem, a po pewnym czasie niech woźnica stanie i wtedy jej się oswiadcz. ps. nigdy się nie przyznawaj że ten pomysł wziąłeś z internetu bo byłoby to nieromantyczne, a nawet mogłaby być zła na ciebie

Gość Adrianox
Wiem wieM:) ale wiesz pomocy zawsze mozna gdzies szukac:) Dzieki wielkie za pomysły i propozycje;) zycze szcescia:)

Gość yerozy
a ja życzę powodzenia!!!

Gość batek
Ja też dziękuje za wypowiedzie na ten temat juz teraz bardziej wiem jak to zrobic:) dzieki Adrianox ze załozyles ten teman a Tobie yeroza za wszystkie pomysły:) pozdrawiam gorąco i życze pogodnych swiat:) a Tobie Adrianox powodzenia podczas Zareczyn:)

Gość Adrianox
wzajemnie:)