Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0987654321

MELKART BALL - czy ktoś to zauważył??

Polecane posty

Gość 0987654321

Oni są niesamowici, to fakt. W ogóle szacun, nie mam pytań. Ale... Czy ktoś (w tym jurorzy, którzy zarzucali innym, że nie zaskakują, że się powtarzają itp.) zauważył, że oni zrobili dokładnie ten sam układ, co na castingu??

Gość a ja mamdola tak ogolnie
ja zauważyłam ale i tak należało im się 1 miejsce mysle ze ich uklad zawsze bedzie zachwycał nawet jesli juz go widziałam kilka razy, tyle spokoju siły i precyzji , nieziemskie wrażenie , sa super, tyle pracy w to włozyli, z enie mam im za zle ze to ten sam uklad

Gość Perrito
A zauważył ktoś z jaką pasją jeden drugiemu wącha tyłek?

Gość zzzzzaaaaauuuroczona
też to zauważyłam, ale uważam że dobrze zrobili, występ półfinałowy nie był taki dobry jak ten pierwszy, chociaż też super.

Gość Adrianox
Moim zdaniem Chlopcy są naprawde dobrzy w tym co robią !! i Cieszę sie ze oni wygrali a nie ktos kto SPIEWA! bo osoby ktore ladnie spiewaja to niech sobie idą do IDOLA ItP itd:) DLAtego wielki szacun dla NICH!

Gość 0987654321
No ja wcale im nie ujmuję talentu. I musze powiedzieć, że zdziwiło mnie, że żaden z wokalistów nie wygrał. Pozytywnie zdziwiło. Chociaż Audiofeels też wymiatają. Za to ta mała powinna na początku odpaść - niestety takie jest moje zdanie. Ale dla chłopaków wielki szacunek - to co robią, przechodzi wszelkie pojęcie o ludzkim ciele. Naprawdę zrobili ogromne wrażenie.