Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kapusta pekinska

sterylizacja

Polecane posty

chcialabym sie dowiedziec o sterylizacji, planuje uzbierac pieniadze co uda mi sie za jakies 3 lata dopiero i poddac sterylizacji czyli podwiazaniu jajowodow zagranica .Podobno w Niemczech jest to legalne i mozliwe. Znacie moze kogos kto tak mial? Wiem ze wazektomia jest latwa a u kobiety troche trudniej , jak macie jakies doswiadczenia to prosze o opinie

Gość załóż ten temat za 3 lata
przez 3 lata jeszcze nie raz zmienisz zdanie

Gość taka jednaaa
Sterylizacja u mezczyzny jest 100 razy latwiejsza i mniej inwazyjna niz u kobiety :o Czemu twoj facet tego nie zrobi ???

jakbym miala pieniadze to bym zrobila to teraz, niestety nie mam, ale te 3 lata to pesymistyczna wersja, w koncu moze wygram totolotka czy cos to bede meic forse wczesniej :P zdania nie zmienie, nie chce miec dzieci, nie lubie ich , obrzydzaja mnie ,wiem ze nie nadaje sie na matke a nie chce przez wiele lat zyc w ciaglym strachu przez nieplanowana ciaza, bo jak wiadomo wpasc mozna ipraktycznie przy kazdej metodzie antykoncepcji co do faceta to nie chce sie poddac wazektomii, zreszta, nie wiem czy bedziemy nadal razem wiec nie mam za bardzo prawa domagac sie tego od niego, ja mysle o wlasnej przyszlosci

Gość blackcat
a wiesz że sa przypadki zajścia w ciążę przy podwiązaniu jajowodów :P

na pewno mniej liczne niz po tabletkach czy wkladkach, poza tym jajowody mozna chyba przeciaz nie tylko podwiazac, wtedy nie ma mozliwosci zajscia,