Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liftup

Znowu odrzucona??????????

Polecane posty

Czy ma sens związek, w którym ja nie spełniam wyobrażeń chłopaka np dotyczących sfery intymnej... że jestem za grzeczna? i wizualnie też wg niego już jestem za gruba ?na początku wszystko było ok... Mówi, że moge sie postarac i zmienić... tylko czy ja będę jeszcze wtedy sobą? On chce tego bo wie jaka jestem osobą i wszystko oprócz ww mu pasuje... Mi bardzo na nim zależy, nie chce go stracić, ale może lepiej to zerwać już teraz niz sie potem męczyć....?

Gość KsięzycŚwieci
Jestem w takim związku...

Gość KsięzycŚwieci
On karze Ci się zmienić?

tak, \"mam przestać tyle gadać a zacząć coś robić\" i \"się bardziej starac\" :O łatwo powiedzieć...

Gość takieo
Oj, podziekowalabym temu panu,jakby mi sie kazal zmieniac.Smieszny,szuka naiwnej,ktora bedzie robic, co on chce.Uciekaj od niego!!

ale on mi to mówi po prostu szczerze, dla mojego dobra... przecież cięzk żeby sie do czegoś zmuszał chyba

Gość proste odejdz
Jeśli Cie nie akceptuje to co bys nie zrobiła zawsze cos będzie nie tak...nie warto się zmieniać dla faceta bo za rogiem może stać i czekać który Cie pokocha nawet z tymi kilogramami:-) ..a ten zostanie sam ze swoimi marzeniami..daj sobie spokój !!!!!!!!!!!!!

Gość acccca
niby nie powinnas robić nic na siłe ale jeśli jestes hm nudna w łózku to może lepiej żebyś zaczełą coś z tym robić bo może odnajdziesz i dla siebie wiekszą frajde i przy okazji spełnisz jego fantazje... nie jest to problem nie do rozwiązania... lepiej że facet o tym mówi niz zdradza nie?

fakt chuda nie jestem, ale to 6-8 kg "tylko" właśnie boje sie tego, że zawsze bedzie mu coś przeszkadzać Boje sie też o to, że każdy sie zawiedzie na mnie przy bliskim bardzo kontakcie...

no właśnie też o tym pomyślałam, że to lepiej. Tylko, że ja nie wiem, czy jestem w stanie zrobić to wszystko żeby go zadowolić. Bo oczywiście nie mówi mi wpost czego chce... ja mam zgadywać... Ja bym chciała dać mu tą przyjemność przecież... :( Jak sama coś wymyśle to zazwyczaj jest to " niestosowne" :O

Gość proste odejdz
A co tu jeszcze doradzać..jak dla mnie taki związek to ,,toksyczny związek,, a jak wiadomo kobieta nigdy nie będzie szczęśliwa w takiej relacji.takie moje zdanie a co zrobisz to już ty zadecyduj-powodzenia:-)

Nie rozumiem dlaczego kobiety z lekką nadwagą zawsze robią problemy gdy facet chce by schudła?? Ja jestem dla mojego za chuda, specjalnie się tuczę, bo wiem, że jak przytyję te 4-5 kg będę po 1 wyglądała znacznie lepiej, po 2 będę się jemu bardziej podobać. Nie mam z tym żadnego problemu. Więc dlaczego Ty masz? Mówi, że będzie Ci lepiej bez tych 6-8 kg? więc pewnie ma rację. Bo 8 kg to bardzo wielka różnica... A zbyt grzeczny seks? Wystarczy pogadać, dowiedzieć się co jemu sprawia przyjemność, jakie on ma fantazje i spróbować tego co on proponuje. A może właśnie Ci się to spodoba??

Schudnięcie to dla mnie nie problem... Chodzi o to, że to może tylko wierzchołek góry lodowej np. schudne i z pełnego C zrobi mi się obwisłe A i co wyśle mnie na operacje plastyczną?? Ja sama nie czuje sie dobrze z tą wagą i chce z nia coś zrobić... ale jakoś jak mnie poznawał to mu nic nie przeszkadzało, nagle zaczeło... Co do seksu to ok - niech mi powie co lubi a nie "Twoja inwencja" bo moja jak widać jest nudna a ja wróżka nie jestem... Może co do tego też bym dała sie przekonać, ale nie nie wiem :O Odeszłabym i nie zastanawiała sie 3 minut gdyby nie to ,że już chyba sie zakochałam.... a może to tylko strach przed samotnością ? kurde nie wiem co mam robić :O

No wątpię czy z wielkiego C po stracie np 5 kg zrobiło Ci się małe A... Jeśli piersi są dla Ciebie najważniejsze to już Twoja sprawa... Dla mnie kobieta za grzeczna to taka co nic w łóżku nie robi, kocha się tylko przy zgaszonym świetle, pod kołdrą, nic nie chce próbować, nic eksperymentować. To Ty masz wyjść z inicjatywą. Kup seksowną bieliznę, spotkaj się z nim, powiedz, że masz na niego ochotę, rozbierz go, weźcie wspólną kąpiel, zrób mu masaż... no kurde... jak to za trudno to się go po prostu zapytaj czego on chce i problem z głowy.

1. nie piersi są najwazniejsze, chodzi mi o to tylko, żeby potem takiego problemu nie znalazł... a wiem, że możliwy jest taki spadek bo u mnie to pierwsze co chudnie :O 2.to co opisałaś z inicjatywą to akurat ROBIE dlatego nie wiem co już więcej. Nie jestem kłodą... napisałam że jak go pytam to mówi "Twoj inicjatywa" nic więcej! :O

Gość lulukafe
a on taki dobry niby w łóżku, ma fantazje???? dba o siebie ??

Tak dba o soebie i super wygląda więc go rozumiem, ale to nie jestteż tak, że ja jestem zapuszczona. DO końća nie wiem czy ma tą fantazje :O