Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dontt stop me now_ona

waga idealna 49/50 kg... zapraszam

Polecane posty

Gość ty ty ty tyysiak xD
mam dokąłdnie te sae wymiary co ty, i arze o tej samej wadze, przyłączam sie :)

Gość sarenka25
Czesc Dziewczyny :) Tez wczoraj troszke zgrzeszylam z... nalesnikami.... Ale dobra wiadomosc to to, ze dzisiaj rano bylo o 0,5 kg mniej, tzn. tyle spadlo od poczatku tygodnia, czyli ze jest teraz ok 51,5 :) zeby tak jeszcze 0,5 do konca tygodnia i bedzie super!!! Powiedzcie mi prosze czy duzo cwiczycie podczas tej dietki? Pozdrawiam serdecznie Pa:)

ja dzis zjadlam muesli rano potam 2 jablka i jogurt poza tym wypilam 2 piwa z sokiem ze znajomymi nie wiem razem chyba jaskies 1200 kcal w sumie nie j\\najgorzej a humorek boski;*

Gość Alice 123
Witam, tez si ę chce przyłączyć. Waże 58kg mam 157cm a cel podobnie jak wasz 49/50kg

A ja dzisiaj rowniez 1200kcal :) Jest ok Ciesze sie ze wkoncu sie zabralam za siebie i w miare dobrze mi idzie :) Kazdy dzien to kolejny maly sukcesik i o to chodzi :)

Ale jest ciężko szczególnie. jak sie planuje posilki to sie 2 razy wiecej mysli o jedzeniu niz normalnie i jest sie 2 razy bardziej glodnym;) u mnie z cwiczeniami to tak ciezko ostatnio ale od jutra sie poprawie...

Dlatego ja wlasnie posilkow nie planuje :P Jak jestem glodna to patrze co mam w lodowce, na co mam ochote i co moge zjesc i poprostu to jem :)

Gość sarenka25
Hej, u mnie dzisiaj grzecznie, jak do tej pory...w planach jeszcze jeden posilek o 17, staram sie nie jesc po tej godzinie. Zastanawiam sie nad wyjsciem gdzies w sobote, ale wiem ze wtedy na dwoch piwkach moze sie nie skonczyć....;) Moze jak bede baaaaaaaaaardzo grzeczna dzisiaj i jutro to zniweluje to moje sobotnie grzeszki ;) Pozdrawiam pa

Gość lilla84
to ja zaczynam z Wami:) startuję z 58 kg i mam zamiar do marca zgubić 9:) Narazie postaram się ograniczyć "sweetsy", bo ja ogólnie mało jadam - głównie warzywka, owoce itp., ale "przytyło mi się" ;) właśnie przez słodycze haha ale od stycznia fitness 3x w tygodniu... promise;) Buziaki

Gość lilla84
aaa... no i najważniejsze - mam 176 cm:)

Dzisiaj 1500kcal bo moja babcia miala urodziny i byla impreza :P Jestem troche na siebie zla. Mialam jesc 500kcal a ciagle wychodzi w granicach 1300kcal... Jesli tak dalej pojdzie to nie schudne tyle ile bym chciala do swiat :( Jutro musze ostro ograniczyc sie!

Gość Sarenka25
Witam:) Ale tu pustki, nikogo nie bylo od dwóch dni... Niestety nie mam dobrych wieści...poplynelam na calego...chyba dlatego ze jestem przed @ i wlączył mi sie ciątacz...wczoraj po prostu nie mogłam sie opanowac...:( Dzisiaj tez trochę przesadzilam...czy ktos tu biega, bo potrzebuje jakiejs motywacji, a wlasciwie kopa, zeby sie wreszcie ruszyc i zaczac, z kims to zawsze troche razniej :) Witam nowe dziewczyny, jak Wam idzie? Ile chcecie zrzucic przed swietami? Ja na Mikołaja chyba dostane dodatkowy kg po tym obżarstwie...:) Pozdrawiam i zycze fury prezentow na Mikołaja :)

Gość ccccccccccccccccccccc
;9

Ja ogolnie troszek przez ten tydzien popuscilam sobie pasa ale i tak schudlam cale 200gram :P Wracam z nowymi silami :D

Gość Sarenka25
No...ja pozostawie moje rezultaty wagowe bez komentarza.... Jelinka, Twoje 200 g w porownaniu z moimi osiagnieciami to sukces! Ten weekend to byla zbrodnia popelniona na mojej sylwetce ...tez startuje z nowymi silami...od jutra ;)

I jak tam dziewczyny poniedzialek wam minal? Mi w miare ok, zjadlam 700kcal :) Wiec jestem z siebie zadowolona. Do świąt zostalo malo czasu i w 2 tyg chce zrzucic 4,3kg :P Uda sie? :) MUSI!!! :)

Gość lilla84
a ja dzisiaj zjadłam 2 pomidory i tunczyka:) Powód do radości jest:P

Hej dziewczyny:) Czy mogę się do Was przyłączyć? Na dzien dzisiejszy moja waga pokazuje 54,8 kg . Moim celem jest 49-50 kg.. najlepiej do 1 stycznia. Czy jest szansa schudnąć 5 kg? Właśnie piję poranną czarną herbatę z cukrem;) i tak się zastanawiam co by zjeść na śniadanie;) Od dzis rezygnuje ZE SŁODYCZY:) i ograniczę się do max 2-3 kanapek dziennie;) Pozdrawiam

Gość wwrrr
kurcze dziewczyny powodzenia wam zycze [prawda taka ze powinnam sie przylaczyc ;p], ale blagam wygoncie stad lille84 - przy jej wzroscie 49kg to raczej nie jest normalna waga

hej dziewczyny moge do was dolączyć? mam 165 cm i waże 75 kg a moim marzeniem jest 48-50 :) mam troche wiecej pracy niż wy ale to nie jest wielki problem :D Wiem ze dam radę. Pisalam na temacie \"waże 100 kg\" ale zostalam tam bardzo skrytykowana... a to napewno nie wplywa dobrze na moją motywacje więc postanowilam odejść. Moja dieta to max 800 kcal plus spalanie 1000 kcal na rowerku stacjonarnym i od stycznia raz w tyg basen :) Daje sobie czas do lata na zrzucenie nadbagażu. mam nadzieje, ze się uda. Pozdrawiam

Gość lilla84
bez przesady - ja jestem raczej delikatnej budowy i nie mam "mocnych, ciezkich" kosci - "kilka kg temu" czesto slyszalam, ze bylabym idealnym materialem na baletnice ze swoja rachitycznoscia:P a tak serio-serio to musze troszke zgubic, a motywacje mam konkretna - faceta. Juz od dluzszego czasu przezkadzalo mi to, ze nie wygladam jak kilka miesiecy temu, ale kiedy powiedzial mi, ze jego ex wazyla 51 kg to zmobilizowalam sie okrutnie i nie odpuszcze. Pozdrawiam

Witam wszystkie nowe dziewczyny :) Ciesze sie ze ten topik nie upada bo dzieki wam mam wieksza motywacje do walki. Dzisiaj zjadlam 900kcal i 1h jezdzilam konno :) Dzien uwazam za zaliczony :)

Gość lilla84
3,5 godziny na siłowni!!! bieganie, pedałowanie, wiosłowanie, brzuszki itp. Powód do radości:)

Gość 92
cześć. ja też zaczynam się z wami odchudzać. ważę ok 55kg. A chcę co najmniej 53 do świąt. Zamierzam nie jeść słodyczy tylko jak już to owoce. Do tego warzywa + ciemny cleb/ bułki + dużo kawy... Wspierajmy się razem. Piszcie jak wam idzie

Gość Sarenka25
Hej:) Ale tu sie gwarno zrobilo...;) U mnie nareszcie jakies postepy...wczoraj dzien mialam po prostu wzorowy, no i biegalam ponad 30 min:) Witam wszystkie nowe uczestniczki, w sumie sama jestem tu nowa :) Powodzenia w zwalczaniu kg !!! pa ;)