Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łodygaa

mąż a brat męża

Polecane posty

Gość łodygaa

mam taki maly problemik. Moze wy mi napiszecie, jak to wyglada z wwaszej strony, co ja mam myslec... Otoz jestem mloda mezatka, 5 lat po slubie, mamy 2 malych dzieci. Bardzo kocham meza, i tez jestem kochana przez niego. Ogolnie uklada nam sie bardzo dobrze. Maz ma mlodszego o pare lat brata, kawalera. I wlasnie...!! Zauwazylam ze zaczal mnie on troche pociagac, lapie sie na tym ze patrze na niego z wieksza sympatia, podoba mi sie on, czasem mam nawet mysli o nim, jak np, sie calujemy. Uwielbiam z nim przebywac sama na sam np, rozmawiajac, swietnie sie rozumiemy. Czesto zwierza mi sie z milosnych problemow z dziewczynami, Mowi na mnie bardzo zdrobniale co jest bardzo mile, uczynny jest wobec mnie chwilami nawet bardziej niz maz, czesto widze kątem oka jak na mnie sie gapi. Kiedys, jeszcze przed slubem z mezem, jak bylismy tylko para, po alkocholu w sylwestra on bardzo sie do mnie kleil, przytulal sie do mnie, nawet mnie pocalowal( w policzek), potem nie poruszalismy tego tematu, niewiem nawet czy to pamieeta.Wiem ze dazy mnie ogromna sympatia, ale tak sie zastanawiam czy tyez cos wiecej... Wiem, trudno tak ocenic, ale napiszcie jak to dla was wydglada, czy on moze czuc do mnie to co ja do niego??? nie milosc, tylko chodzi mi o taki pociag fizyczny, cos w tym stylu. Nie, nie chce zdradzic meza, nie ma takiej opcji nawet bo bardzo sie kochamy, ale chce wiedziec co on do mnie moze czuc...???? jak myslicie?

Gość jadzia co ludziom zawadza
skoro nie chcesz zdradzic meza to po co ci wiedza co on do ciebie czuje? Moze jednak masz cos na mysli.

Gość fgergeg
a co ci to da jak bedziesz wiedziała?? chcesz zdradzic meża bo sama temu zaprzeczasz a tylkow inny sie tlumaczy! po cholere wychodzilas za mąż dziwko??

Gość acccca
nie gorączkujcie sie odrazu:/ dziewczyna pisze że ma mysli, cos ją kusi ale jeszcze nic złego nie zrobiła!!! proponuje unikac , ale taktownie kontaktu z bratem meza i odszukac w mężu jakiś nowych oczuć, odśwież jakoś ten związek..ale pozytywnie!

Gość on sprawdza
czy jego brat ma porządną żonę czy dziwkę !

Gość ale zajebisty temat
niektórzy, jak mają za dobrze, zaraz próbują coś spierdolic... fascynacja fascynacją ale lepiej pilnuj chłopa i dzieciaków!

Klasyka rocka. Jak kobieta ma za dobrze to zaraz szuka dziury w całym i kombinuje co by tu spieprzyć. Gratuluję rozumu. Masz pojęcie jaki kwas możesz zafundować w rodzinie. Opamietaj się. Jezu co za ludzie!!!!!

Gość Mroczny Rycerz
Dupa na miejscu głowy!Bardzo dobrze i już do zdrady ciągnie.Co za babsko.No,ale to zawsze facet jest ten zły i ten co zdradza.Tutaj jest przykład!!!!

Gość tajemnicza kobitka
witaj ! ja mialam to samo :_) napewno facet czuje cos do ciebie nie milosc ale pociag fizyczny napewno. podobasz mu sie i cie pozada. u mnie tez tak bylo, juz kilka razy sie przespalismy , pobawilismy itp . czulam ze predzej czy pozniej do tego dojdzie mialam sny erotyczne o nim . teraz czuje ze chyba cos wiecej do niego czuje :_) nie przejmuj sie glupimi komentarzami :_)

Gość posłuchaj się tajemniczej
nie słuchaj co Ci inni mówią , rżnij się z bratem męża a później to już obciągaj jak leci , Jezu , co jedna to lepsza ;/

Gość mysliciel42
daj sobie spokoj z tym bratem bo stracisz obydwoch bo oni pozabijaja sie..chyba jestes chora..nie wydaje ci sie?

Gość stryj
jakie to szczęście że moja bratowa w ogóle mnie nie kręci