Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama noworodka

czy któras mama musiała podac w 1 miesiącu dziecka antybiotyk?

Polecane posty

Gość mama noworodka

Gość no niestety ja musialam
jak dziecko mialo 2 tyg teraz dziecko ma 10 lat i jest okazem zdrowia

Gość mama noworodka
a co mu było? pocieszyłas mnie

Gość mi pediatra powiedziała
Mój mały jak miał 3 tygodni okropnie się zaziębił. Lekarka powiedziała, że jeśli potrzebny będzie antybiotyk skieruje nas do szpitala :O Na szczęście obyło się bez

Gość no niestety ja musialam
moja znalazła sie w szpitalu bo dostala jakies infekcji miala goraczke i biegunke . w szpitalu byla tylko 4 dni dalsze leczenie odbylo sie w domu . szybko wrocila do zdrowia

Gość tyrly tyrly
moje dziecko dostawało antybiotyk 2dni po urodzeniu z powodu choroby hemolitycznej spowodowaniej niezgodnoscia grup glownych

moja zaraz po urodzeniu dostala jakis antybiotyk jak miala 2,5 miesiaca dostala antybiotyk od okulisty (podawalysmy przez tydzien dokladnie) -miala przejsc zabieg udrazniania kanalikow lzowych

Gość strelicja
Ja podałam antybiotyk w 10 dobie synusiowi w 1988 roku . Nie było innej mozliwości wtedy. Ja nie znałam . Lekarz, który podawał dziecku na pogotowiu ten lek skomentował ,ze od tej pory dziecko będziejuz zdane na antybiotyki i tak było i jest do dziś! Syn mój jest juz w wojsku, ale chory jest na oskrzela 3-5 razy na rok. Teraz są inne możliwości leczenia dzieci. Prosze poprosic lekarza irydologa o konsultację i zaleci leki homeopatyczne, które wzmocnią , a nie zniszcza jego organizm. pozdrawiam

Gość SanSan
nie wszystkie dzieci ktore krotko po porodzie mialy podany antybiotyk musza chorowac cale zycie ja jestem nie wiele starsza niz Pani syn, po porodzie mialam podany antybiotyk-jeszcze w szpitalu i nie narzekam na zdrowie, jeszcze nigdy powaznie nie zachorowalam wiec to nie jest regula

Moje dziecko w wieku 3 tygodni dostawało antybiotyk w zastrzykach - dostał chyba z 16:( I jakoś żyje:) Nie panikujcie tak - antybiotyk to nie koniec świata. PS: pamiętam jak około 8 miesiąca znowu był chory to po tygodniu nieskutecznego leczenia zawiesiną sama poprosiłam o zastrzyki - bo szybko i skutecznie.