Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konstancja315llll

problem- poważnie!!!!!

Polecane posty

Gość konstancja315llll

Od jakiegoś czasu(okolo 6 miesięcy) zmagam sie z poważnym kłopotem. Otóż jestem coraz bardziej znużona serialami telewizyjnymi. Kiedyś bardzo mnie wszytskie interesowały. Z niecierpliwością czekałam na kolejne odcinki prawie wszytkich seriali, z drążcym sercem zasiadłam przed telewizorem, marwtiąc się o koleje koleje losów ulubionych bohaterów. Miałam bardzo chłonny umysł i z łatwością kojarzyłam wszystkie wątki. Jednkze cos sie to dramatycznie zmieniło. Jak myślicie, czy to moze byc depresja? moje BMI to 27 ostatni raz uprawiałam sex na świętego Jerzego! pomózcie

Po prostu za dużo już widziłaś i to co gorsze nie interesuje. Tak już jest na tym świecie, obejrzysz film jeden raz jest fajny, ale za drugim razem już nie przyciąga tak samo .

Gość konstancja315llll
byłam u wyżej wymioninych lekarzy a także u spowiedzi w zeszłą niedzielę. Niestety nikt nie traktuje mojego problemu poważnie. Bardzo mnie martwią te objawy. Telewizja stanowi całe moje życie i teraz mam poczucie ogromnej pustki i bezcelowości egzystencji:(

Gość retrety
Prokokacja 6/10

To widać ze jest bardzo mądra, do książek!! nie umiesz odbierać informacji w inny sposob niz sposobem jaki daje ci telewizja!

Gość konstancja315llll
zycie serialowych bohaterów jest pouczające. Prezentowany jest szerokie spektrum ludzkich zachowań i cały wachlarz emocji. Mimo że prezentowane sytuacje są fikcyjne to jednak można wyciągnąc pewne wnioski z postępowania bohaterów. Lepiej sie uczyć na cudzych bledach niż na swoich. Nie mam zbyt wielu znajomych