Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość acccca

mam pytanie głównie do kobiet bo czytam i się dziwieP

Polecane posty

Oj Sami, ja wiem o co chodzi:) accca A ten element fizyczny stał się tak ważny przez mężczyzn właśnie. To nie jest wymysł kobiet jak sądzę.:) A dlaczego to już sam napisałeś wcześniej: Wasza nieodparta chęć kontrolowania całego świata i tych "słabszych, głupich" kobiet.

pytanie o dziewictwo, jest pytaniem uwłaczającym godności kobiet. Zauważmy, że w prymitywnych krajach gdzie kobieta traktowana jest jak rzecz, przedmiot należący do męzczyzny, bardzo zwracana jest uwaga na dziewictwo kobiety, dochodząca do chorobowych wariackich zachować, wspomnę o Afryce.

Gość bo sie nie puszczaja
dlatego ze tutaj same prymitywy sie wypowiadaja

Gość acccca
bo sie puszczają nie tak wielu... ale miałem kontakt z dziewicami i zdążyłem sie przekonać jak różne bywają podejścia do tego u pań i czym jest dla nich dziewictwo i utrata cnoty... np "wolałabym analnie bo chce być dziewica ąz do slubu bo faceci to lubią jak jest dziewica" lol...dla mnei to żadna dziewica. to juz lepiej normalnie iśc na całośc a później zrobic sobie operacje przywrócenia błony...to ostatnio popularne i jak lda mnei głupie;)

Gość acccca
bmblondyn chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem:D bez komentarza...

np "wolałabym analnie bo chce być dziewica ąz do slubu bo faceci to lubią jak jest dziewica" lol...dla mnei to żadna dziewica. to juz lepiej normalnie iśc na całośc a później zrobic sobie operacje przywrócenia błony...to ostatnio popularne i jak lda mnei głupie to juz widze w jakim srodowisku sie obracasz

ale na operacyjkę to kasy trzeba, a dupy jej od razu nie rozerwiesz...;) sorry za bezpośredniość.:)

Gość acccca
na szczeście pare osób zrozumiało o co mi chodzi więc temat nie poszedł na marne;)

acccca oswieciles wszystkich nie ma co!!!

Gość acccca
bo sie nie puszczaja :D w normalnym środowisku... ten cytat to nie mój przypadek ale prawdziwy...i pokazuje błędne myslenie i paradoksalną interpretację dziwictwa. ogólnie przez ta błonkę jest i było więcej złego niz dobrego..np w afryce zaszywanie dziewcząt itp chyba lepiej by było gdyby zaraz po urodzeniu ta błonke chirurgicznie usuwać:P nie no zartuję ale kawalek skóry a tyle cierpienia od poczatków ludzkości..

Gość acccca
a to z chirurgicznym usuwaniem pozwoliłoby np uniknąc tego całego głupiego i niepotrzebnego zamieszania odnośnie kobiecego(i tylko bo facetów nikt nie sprawdza) dziewictwa. nie byłoby licytacji kto jest lepszy czy ta co ma błonke czy ta bez..itp itd...

pojęcie dziewictwa, ważne było , nawet bardzo, w okresie, gdy ważne było dziedziczenie majątku. Jaśnie pan musiał mieć pewność, że majątek zostanie w rodzinie i odziedziczy dziecko z prawego łoża. W przypadku nieznajomości DNA, dziewictwo kobiety, pozwalało domiemywać, że pierwszy stosunek, będzie dowodem wierności i tego, że potomek jest prawdziwy, Dzisiejszych czasach, jest to relikt przeszłości, i głupi. Są kobiety, które rodzą się bez błony, są kobiety, które całe życie są dziewicami, mimo że odbyły tysiące stosunków,gdyż mają taki typ błony, że przy oględzinach nie sposób stwierdzić, że nie jest już dziewicą, dopiero urodzenie dziecka, powoduje utratę błony definitywnie. Wiem co mówię, bo znam taką kobietę.