Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajkaaaa

Studia-poprawka

Polecane posty

Gość Kajkaaaa

Nie wiecie jakto jest, jak się nie zda poprawki?Studiuję w NKJO(Nauczycielkie Kolegium języków Obcych) na pierwszym roku i mam niedługo poprawkę ze słuchania.Boję się że mogę tej poprawki nie zaliczyc, bo jestem bardzo słaba z listeningu, i co wtedy?Proszę o rzeczowe odpowiedzi

Gość mnie podoba się
warunek, jesli go nie zdasz to adios

Gość Kajkaaaa
Mimo, że nawet wszystkie pozostałe przedmioty mogę miec na pięc?;/Chodzi mi o zwykłe kolokwia(testy) a nie egzaminy końcowe.

Gość omadaaa
u mnie zdaje sie do skutku, przynajmniej z łaciny. Jestem na Uamie:D

Gość moim zdaniem skromnym to
egzamin komisyjny u nas na pierwszym roku nie można było brac warunków a w ogóle, ktosiu od warunków, wiesz na czym to polega? bo zabrzmiało jakby nie... bo to przecież adios dopiero w przyszłym roku by było...

o mamo no jak kolokwium to można teoretycznie do usranej śmierci zdawac :P

Gość Kajkaaaa
tak, tak, chodzi mi o kolokwium, a właściwie o test, czyli nie mam się narazie czym martwic?A jak go nie zaliczę znowu za x razem, to może mnie nie dopuścic, do egzaminu końcowego?

proponuję przeczytać regulamin uczelni. Każda ustala to wg własnego widzimisię.

przed końcowym musisz zaliczyc... bo inaczej... no tak- to tak jak w LO ;) musisz miec zaliczone wszystkie 'sprawdziany', żeby dostac ocenę z przedmiotu... w tym wypadku- móc zdawac egzamin końcowy jeśli w tym semestrze masz ten egzam, to musisz zaliczyc przed sesją, najpóźniej- tym egzaminem (ale to zależy od wykładowcy), jak w przyszłym semestrze- to teoretycznie sprawa wyglada tak samo... no, ale to też zależy od wykładowcy (bo może lubi miec sprawy z danego semestru załatwione w danym semestrze ;-) )

Gość Kajkaaaa
no ten egzamin mam dopiero w czerwcu,więc trochę czau jest, ale nie chcę byc jedyna która będzie dziesięc razy poprawiac, ale ze mnie tuman;/

Gość omadaaa
spokojnie. mam podobna sytuacje z lacina :D

Czy jeżeli dostaję dwóję z jakiegoś egzaminu na studiach, to muszę pisać jakieś podanie o poprawkę czy nie? Dzisiaj właśnie oblałam jeden przedmiot a jestem na I roku...