Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

łapacz snów...

Polecane posty

Gość a ja przeczytałem
chlapacz :o :D

a jak miał zadziałać? co miał złapać skoro jeszcze nie śpisz? no chyba, że ja prosta jestem i się nie znam.

Gość dziabongowa
choinke se wyprostuj :O

hehe ze tak powiem ;) sprytnie Lusi :D 3 min roznicy i nikt sie nie polapie :) jak by co to ja moge robic za lapacz :) robie to od dziecka :) a tym ktorym nie dane snic ,sny przydzielam :)

hm... no faktycznie. prosta baba z kozą ze mnie. ja znam to ustrojstwo pod nazwą "łapacz duchów". a śnić uwieeelbiam.

...zapach rumianku, trawa ktora kuje w szyje i gorące slonce ? to piekne miejsce tuz za miastem :) bedziesz o niej snila Lusi ....chodzby z ciekawosci ;)....tak dawno nie czulas tego zapachu .........

Luśka ja tez zawiesiłam w sypialni od lipca wisi ten łapacz snów i nie wiem chyba nie dziala niestety

nic Lusi ;)....tylko nie ubieraj sie zbyt cieplo ...ostatni tydzien maja bywa upalny jak dobrze pojdzie wybiore sie tez na tą lake...tylko ze sie nie znajdziemy ;)....laka jednak bedzie ta sama ..............

u mnie wisi na zyrandolu zapewniał mnie pan u którego kupiłam że jak bede wierzyc to będzie działał

Lusia rok !! temu pisałam Ci o SPACJI w chójance a Tyś uparta i krzywiznę nam prezentujesz łapacz ponoć działa, ale w odpowiedniej konfiguracji, córy spytaj

właśnie właśnie, znajdź ciało w miarę żywe i ciepłe jeszcze ;) łapacz rzucisz precz :P