Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 30, 2008 zainstalowałam nad łóżkiem i mam nadzieję iż zadziała w odpowiednim momencie :O a jak nie to się wybiorę do specjalisty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja przeczytałem Napisano Listopad 30, 2008 chlapacz :o :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 1, 2008 nie działa:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady venera 0 Napisano Grudzień 1, 2008 a jak miał zadziałać? co miał złapać skoro jeszcze nie śpisz? no chyba, że ja prosta jestem i się nie znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 1, 2008 lady venera popatrz na daty i godziny :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziabongowa Napisano Grudzień 1, 2008 choinke se wyprostuj :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 1, 2008 hehe ze tak powiem ;) sprytnie Lusi :D 3 min roznicy i nikt sie nie polapie :) jak by co to ja moge robic za lapacz :) robie to od dziecka :) a tym ktorym nie dane snic ,sny przydzielam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady venera 0 Napisano Grudzień 1, 2008 hm... no faktycznie. prosta baba z kozą ze mnie. ja znam to ustrojstwo pod nazwą "łapacz duchów". a śnić uwieeelbiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 1, 2008 kabelku ratuj chciałabym mieć piękne sny o ukwieconej łące...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 1, 2008 ...zapach rumianku, trawa ktora kuje w szyje i gorące slonce ? to piekne miejsce tuz za miastem :) bedziesz o niej snila Lusi ....chodzby z ciekawosci ;)....tak dawno nie czulas tego zapachu ......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 1, 2008 chocby * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 1, 2008 ;););) ile płacę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onk3 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Luśka ja tez zawiesiłam w sypialni od lipca wisi ten łapacz snów i nie wiem chyba nie dziala niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 1, 2008 nic Lusi ;)....tylko nie ubieraj sie zbyt cieplo ...ostatni tydzien maja bywa upalny jak dobrze pojdzie wybiore sie tez na tą lake...tylko ze sie nie znajdziemy ;)....laka jednak bedzie ta sama .............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 1, 2008 :D tylko dlaczego ten szmelc nie działa? :O u mojej córki wisi 20 cm nad głową może ja mam swój za wysoko? koszmary mnie zamęczą :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onk3 0 Napisano Grudzień 1, 2008 u mnie wisi na zyrandolu zapewniał mnie pan u którego kupiłam że jak bede wierzyc to będzie działał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 1, 2008 ja wierzyłam i kicha :O może by dodatkowo poduchę melisą lub lawendą napchać i wdychać...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 1, 2008 hehe moj lapacz to wyobraznia ;)....wybieram sobie sny jak filmy dvd z polki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Mnie tam się nic nie śni ale nie narzekam. Zawsze to lepsze niż koszmary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 1, 2008 :O ale ja przed snem myślę o samych pięknych rzeczach coś mi drzemie w podświadomości widocznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Myrevin :D np ze beer is prohibited :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mumi 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Lusia rok !! temu pisałam Ci o SPACJI w chójance a Tyś uparta i krzywiznę nam prezentujesz łapacz ponoć działa, ale w odpowiedniej konfiguracji, córy spytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mumi 0 Napisano Grudzień 1, 2008 *, ,*o*, ,*o*o*, '''''''[]'''''' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mumi 0 Napisano Grudzień 1, 2008 kuźwa spacja nie działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 1, 2008 mumi jestem stara i mam sklerozę a może ja muszę spać koło jakiegoś ciepłego ciała które mnie ulula....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 1, 2008 hehe jak stare ma byc to cialo ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mumi 0 Napisano Grudzień 1, 2008 właśnie właśnie, znajdź ciało w miarę żywe i ciepłe jeszcze ;) łapacz rzucisz precz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 1, 2008 :D ciało nie musi być bardzo stare ;) byle zbyt mocno nie chrapało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Grudzień 1, 2008 hihih w miare zywe ...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Grudzień 1, 2008 mam takie jedno ciało ;) ale tylko z soboty na niedzielę...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach