Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ////robert////

poradzcie mi cos

Polecane posty

Gość ////robert////

Witam was dziewczyny widziałem że jest tu już temat o siwych włosach u dziewczyn ale postanowilem zalozyc nowy i prosic was o porade. A więc sytuacja wygląda u mnie tak że w wieku 14 lat zobaczyłem u siebie pierwsze siwe włosy ale w wieku 16 lat miałem ich już dośc duzo i od tamtego czasu farbuje włosy do dzis ale robie to profesjonalnie w salonie fryzjerskim dosc czesto wiec wygladaja naturalnie teraz mam 19 lat i gdybym przestal to robic to odrazu byloby widac ze mam duzo siwych wlosow. Moja dziewczyna o ktorej mysle na powaznie nie wie o tym myslicie ze powinienem jej powiedziec ze sie farbuje????? boje sie jej reakcji oraz tego zeby mnie nie wysmiala mialyscie moze taki przypadek np ze swoimi partnerami albo w rodzinie?????

Gość ////robert////
nikt nie odpisze??????

Gość yerozy
powiedz jej w prost przecież to nie jest nic strasznego ze siwiejesz, mam kolegę który jest metalem i jest całkowicie łysy a ma dopiero 25lat, dodam że wszyscy jego koledzy mają długie włosy

Gość ////robert////
wiesz ale boje sietez tego bo razem jestesmy 3 lata a ja sie farbuje juz ponad 3 lata i nie wiem czy ona nie uzna tego jako to ze ja oklamywalem i utrzymywalem to w tajemnicy bo nikt o tym nie wie wlosy farbuje zawsze w innym miescie w tym samym salonie fryzjerskim.