Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ataga85

Nie chcę być już dziewicą

Polecane posty

Gość rita_24
do > zaraz mnie tu zlinczują :D:D:D:D zajebiste podejscie tez uwazam ze ludzie przesadzają z tym dziewictwem i rozdziewiczaniem

Gość a ja mam tak samo jak ty
PS: jakby tu wszedł prawiczek i kropka: góówno mnie obchodzi, że byś mnie nie chciał hehehehe - dobre:):)

Gość Ataga85
he he he, rozumie to z tym prawiczek i kropka ;) a to co Ty myslisz -wyjeba...y - to mnie g**o obchodzi :P nie jestem świętoszką co to nie da się dotknąć facetowi. tylko nie byłam z nikim na tylo długop by się zdecydować. Nie licząc ostatniego, który był ze mną długo ale po prostu mnie nie zadowalał :PP

Gość Ataga85
mi tam w sumie bez różnicy. Ale jakby chciał być ze mną to napewno na 3 spotakniu bym z nim nie polazła do łóżka Musiałby poczekać. Nie wiem ile, samo powinno jakoś wyjść. Ale troszkę to by trwało

Gość a łoco chodzi
mamy dwóch prawiczków i dwie kropki czy co???? czy prawiczku dostałeś rozdwojenia jaźni od tych swoich morałów.....

Nawet jakbym chciała to w najbliższym czasie nie mam z kim sie puścić ;P ale tak w sumie to chodzi chyba o to, że nie chce byc już sama :( A to, że jestem jeszce dziewica ma drugorzędne znaczenie

oki dizel ;) to co, już mam się czuć Twoją dziewczyną czy jeszcze nie?? :P he he he

ataga daj jakies namiary to ustalimy pare sczegolow bo tu tak troche publicznie sie robi:)

Gość _jurekk
Skad jestes?

... rozumie Twoją frustarcję ale nie ma co pierwszego lepszego brać.

co za bezsens. Mogę sie przyznać, że mam prawie codziennie takie sny i nie zamierzam ich spełnić, bo po co. Sny to sny, wiem, że w analizie snów można się odwołać do Szkoły Junga. Prędzej czy później te sny lub elementy tych snów się spełnią. Nie ma sensu poganiać czasu.

myślałem ,że Cie interesuje to co pisałas wczesniej, skoro nie to szkoda czasu.

nie napisałam, ze mnie to nie interesuje ale nie będę tu publicznie podawać nr tel. I tak napewno nas za dużo km dzieli :P

Gość Damki Krawiec
Po prostu czatuj! Wypowiedź koleżanki "zaraz mnie tu zlinczują" powinna cie zainspirować. A to że "Dziewictwo jest przereklamowane" to już sama wiesz. Jak już nie możesz wytrzymać - w natępny weekend do Zakopca na "góralskie tańce;-) pare kolejek i niech sie dzieje!

nie o to :P pisałam już wcześniej, że zanim bym poszła z kims do łóżka to najpierw kilka spotkań. Więc watpię czy chciałoby Ci się mknąc do mnie swoim samochodem kilka razy po kilkaset km

Gość Damki Krawiec
A ponieważ ja tam drinki podaję, wiec po 5 kolejce obudzisz sie juz bez tego problemu. Rozdziewam panienki juz na wejściu :)

Damki krawiec - a w której knajpie serwujesz drinki?? do faj- zależy od obu stron a nie tylko ode mnie. Innego kontaktu nie podam niż gg więc chyba musisz sobie darować