Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ataga85

Nie chcę być już dziewicą

Polecane posty

Gość Ataga85

dobra, przyznaję się. Wypiłam co nieco i załapałam doła ;( jestem sama od ładnych paru m-cy. Nie chce być sama a najbardziej to nie chcę być dziewicą :( mam 23 lata i nigdy jeszcze tego nie robiłąm. Nie chce mi się tłumaczyć dlaczego. Ostatnio mam sny w których ktoś mnie pieści i kiedy jest blisko "finału" to się budzę :( wydaje mi się że to znak żebym to zrobiła. RATUNKU!!! kto mnie rozdziewiczy?? Są chętni??

Gość prawiczek 25 .
ja nie mam snow erotycznych .

Gość Ataga85
o jesooo... KUBA... to wszystko przez chłopaka o takim imieniu. Jeszcze mam większego doła :( z psem dziękuję. A czu problem?? czasem się z tego cieszę ale coraz częściej żałuję że taka "niełatwa" byłam :( zaczyna mi to coraz bardziej ciążyc pewnie dlatego że jestem sama od dawna i nawet nie mam z kim się całować.... pierdoły piszę bo się wstawiłam i jest mi po prpostu źle. I mtu się chciałam wyżalić :(

A ja jestem 25letnim prawiczkiem i też jest mi z tym źle ale bardziej z tym że nie mam szczęścia do dziewczyn. Chciałbym to już miec za sobą ale nie z pierwszą lepszą tylko żęby coś mnie z nią choć troche łączyło.A Tobie to obojętne z kim to zrobisz? Chcesz tylko poprostu to mieć z głowy,a slyszałaś że pierwszy raz jest z reguly mało przyjemny ?

Gość olka177
Masz 23 lata , szczerze to przeraża mnie co piszesz. Mysłam ,że ludzie w tym wieku są dojrzalsi. Ja mam19 . Jeżeli bardzo ci przeszkadza to, że jestes dziewica to idz na dyskotek i zrob to z byle kim. Albo idz na dyskoteke , wyjdz z przyjaciółkami gdzieś, zabaw się. Poznas zkogoś, zaczniecie się spotykać i może akurat się zakochasz , uwież sex z miłości jest o wiele przyjemnejszy. Nie ma co siedzieć w domu , bo tak to nie poznasz nigdy nikogo. Wyjdz do ludzi i trafisz na kogos fajnego.

Gość Ataga85
nie chcę tego zrobić z byle kim i byle jak, nie chcę żeby to był przypadkowy facet. Miałam chłopaka długi czas, wszystko było ok ale ja nie chciałam z nim tego zrobić i dlatego się rozstałam. Mam 168cm, szczupła, podobno zgrabna. Biustu mi natura poskąpiła ale nie jst najgorzej-miseczka B. Mówią, ze jestem ładna choć do miss to mi trochę brakuje. Po prostu mam doła dziś :(((((

Gość olka177
to z chlopakiem z ktorym bylas tyle czasu nie chcials to z takim co poznasz to zrobisz to ?? tak ywnika z tematu twojej wypowiedzi. Nie cche cie osadzac ale dziwi mnie to rozumiem jezlei brakuje ci milosci cuzlosci ale ze rpzeszkadza ci to z ejestes dziewica to nie wiem.

Gość Ataga85
nie przeszkadza Ci to?? bo mi czasem tak... zazwyczaj się z tego cieszę ale bywają takie dni jak dziś że łapię doła :(( brakuje mi kogos kto mnie przytuli, posk dużo chcęiedzi ze mną i pocałuje. Czy ja tak dużo chce??

Gość olka177
Nie cchesz duzo bo kazdy potrzebuje milosci zgadzam sie. Ale tytul sugeruje cos innego. nie bede sie czepiac to nie siedz w domu tlyk owyskocz gdzies napewno poznas zkogos fajnego i moze cos z tego bedzie , bo jak nrazie to siedzisz na necie i sie zalisz ludziom glowa do gory wybierz sie na kregle na bilarda na jakas dyske

Gość Ataga85
kurcze, pogmatwłąm swoją wypowiedz... miało być przytuli, posiedzi ze mną i pocałuje. Żaluje, że nie korzystałam z okacji jakie miałam... może dziś moje życie inaczej by wyglądało?? byłam "ta porządna" a efekt jest taki że teraz jestem sama a te co sobie korzystały z życia to mają dzieci i mężów i jest im całkiem całkiem fajnie. I teraz im zazdroszczę... do faj jestem z Małopolski

jeszcze nic straconego, piszesz jakbys miała 70 tke na karku. a tak bliżej??

Gość Ataga85
olka177 głupio jest iśc samej... wejdę do knajpy i co dalej?? jestem towarzyską dziewczyna ale głupio mi iść samej... a nie mam z kim bo moje koleżanki mają już swoje życie z mężami i dziećmi a ja zostałam sama....

Gość Ataga85
czasem mnie przeraża mój wiek i się boję że będe starą panną.... do faj... między Krk a N. Sączem :(

Gość a ja mam tak samo jak ty
i tez mam 23 lata, to nie jest takie proste żeby kogos poznać w knajpie na mieście itd, ja spotykam samych typów spod ciemnej gwiazdy, coraz częściej myśle że juz zawsze bedę sama

Gość olka1777
A studiujesz?? przeciez pelno jest imrpez studenckich ze szkoly nie wierze ze nie ma zadnej. Nawet jezlei pracujesz to jaki problem zapisac sie na wieczorowe . Uwierz jestem na dziennych ale jak mi kolezanka pokazuje jakich fajnych facetow maja na zaocznych to ;p.. tak pozatym to ona poszla na studia p oto bey znalesc meza. Jest na ostatnim roku . ma cudownego faceta pracuje i sie uczy , a ona siedzi cal ydzien w domu i tlyk ow weekendy ruszy tylek. Wiec nie ejst tak zle. Napewno masz jescze mase znajomych nie wierze ze nie a co jak dzieci majato nie moga isc na rkegle?

nie przejmuj się wszystko przed Tobą, może przyjść ten ktos i ta chwila nieoczekiwania i często tak jest, pracujesz czy uczysz się jeszcze?

Gość Ataga85
studiuję zaocznie ale w grupie mam 5 facetów i wszyscy zajęci. Mieszkam w małym miasteczku gdzie wszyscy się prawie znają więc nie ma szans na poznanie kogoś nowego. Na imprezy przyjeżdząją faceci, których znam od lat lub same gówniarze (niby mają 20lat ale dla mnie to za młodzi) trudno kogoś znaleźć przynajmniej w swoim wieku.

daj namiary ja chetnie to zrobie i rozwiaze twoj problem:)

Gość Ataga85
nie jest tak prosto jak piszecie a chciałabym. Wyjsć gdzieś i zagadac do factea i już. Ale życie takie proste nie jest :( boję się, że jeśli tylko nadarzy się okazja to zrobię to z pierwszym lpszym a naprawdę tego nie chcę :(

Gość Ataga85
Powiem wam skrycie (skoro już mnie tak naszło), że najbardziej pociągają mnie starsi (około 60-tki) faceci, najlepiej z krągym brzuszkiem i aureolą na głowie, przypominają mi tatę, mam do niego słabość, ale że wiadomo...z tatą nie wypada, choć w ten sposób mogłabym go "mieć" Lubię się wtulać w jego ramiona, ale on nie podejrzewa mnie, że za tym kryje się coś więcej niż tylko rodzinne pieszczoty

Gość Ataga85
dizel ale ze mna najpierw trzeba trochę pospotykac się a nie zaraz do łóżka :P

Gość Ataga85
ładny podszyw z tym tatą ;P a myślałam ze podszywacze już śpią ;) ale podobny tekst już tu czytałam ty ty ty ty ty PODSZYWIE :P

Gość zaraz mnie tu zlinczują
ale....miałam pdobnie jak Ty lat 23, okazje za mną (nawet mnóstwo) i nagle...żadnych przede mną, mimo, że wychodziłam itp. co za głupie gadanie, żeby pójść do dyskoteki i ble ble ble. zresztą...tam większość facetów na wieść, że jesteś dziewicą, by zrezygnowała. mnie ten stan też już przytłaczał. weszłam na czat, z myślą poznania kogoś (najchętniej starszego mężczyznę ode mnie, tak po 30)...poznałam, zaczęły się rozmowy, gg, tel smsy. Wiedział, że jestem dziewicą i ten stan zaczyna mi ciążyć. Spotkaliśmy się, przy 2. razie mnie rozdziewiczył (oczywiście spodobaliśmy się sobie). Później przez rok jeszcze uprawialiśmy seks...było cudownie, wiele mnie nauczył, wyśmienicie wypieścił, dostarczał niesamowitych emocji. Do dnia dzisiejszego wspominał miło swój pierwszy raz, mimo, iż bez miłości, to jednak z wielkiej ochoty i pożądania :) dziewictwo jest przereklamowane, a seks jest dla ludzi, nie ma co do niego dorabiać nadto ideologii. PS: jakby tu wszedł prawiczek i kropka: góówno mnie obchodzi, że byś mnie nie chciał :O:O 🖐️

Gość tatko
Agat??????? A co Ty tu robisz o tej porze??? To ja zachowuję się cicho nie chcąc nikogo zbudzić, a Ty takie rzeczy wyprawiasz? I jeszcze opowiadasz o nas obcym ludziom? Myślałem, że to pozostanie naszą tajemnicą. Mówiłem byś nie przesadzała z tym gleborzutem, widzę, że miałem rację, język Ci się od tego rozwiązuje, ale teraz wiem jak go wykorzystać...Czekaj czekaj, pożegnaj się ładnie ze wszystkimi i za chwilę porozmawiamy na osobności;)

Gość wyjeba....y
kochana twój problem tkwi w tobie dziwisz się że jesteś sama? a który normalny zdrowy samiec chciałby z tobą być?