Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kari22

laptop zabawka- prosze o rade

Polecane posty

Gość kari22

witam :) mam pytanie dla rodzicow... czy kupiliscie swoim pociechom laptopy zabawki?? moja corcia ma prawie 3 latka i chce jej kupic taka zabawke http://www.allegro.pl/show_item.php?item=494723161&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. tylko nie wiem czy bedzie to dobry prezent.... prosze o rade, czy wasze dzieci cieszyly sie z tego, czy naprawde warto wydawac na to pieniadze?? pozdrawiam

Moim zdaniem laptopy dla dzieci to super zabawki i pomoce edukacyjne w jednym. Obserwuję swoją siostrzenicę i bratanka męża bawiących się nimi i widzę, że dzieci więcej się nauczyły od tych zabawek niż od rodziców. Maluchy łatwiej się uczą właśnie podczas zabawy a nie zawsze chcą słuchać i powtarzać literki i wyrazy wypowiadane przez dorosłych.

Gość kari22
Dziękuję bardzo za odpowiedź

Gość dllllllllllllsssss
moje dziecko ma taki właśnie.Jest naprawdę fajny,trwały i niezniszczalny;)z dobrego materiału,głos orginalny puchatkowy. Fajne zadania.Z tego laptopu moje dziecko nauczyło się większości liter i cyferek do 10 mając 2,5 roku:) tak sama jakoś w zabawie ja polecam

Gość dllllllllllllsssss
a najbardziej mojemu dziecku podoba sie jak puchatek mówi po zrobieniu zadania: doskonale albo fantastycznie itp:) a jak się źle zrobi to mówi: hmmm spróbuj jeszcze raz:) a jak nie umie to puchatek mówi: pozwól że ci pomogę:D moja córcia to uwielbia:)