Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajkakufajka

nie moge spac , wszystko mnie wkurza

Polecane posty

Gość fajkakufajka

ktos jeszcze jest bezsenny?:P:P

pewnie jest piękna i mądra, ale samotna...... :)

Gość fajkakufajka
nie nie jestem samotna. czy kurwa kazdy kto napisze ze nie moze spac to musi byc samotny i marny? kuzwa no co na narod, ale nie musze sie tlumaczyc, po prostu moj topik dotyczy ze nie moge spac , i myslalam ze z kims normlanie pogadam, ale poslki narod jak zwykle:)uwielbia tylko dojebac komus z polobrotu jak chucknoris:P

Gość rerr
No rzeczywiście wszystko cię wkurza :O

Gość fajkakufajka
misruvhatek jestes?:) ja dzisiaj pilam wino, ale juz mi wywietrzalo z glowy, nudy tuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość fajkakufajka
kuzwa nie mam zadnej jebanej nadwagi, jakies kompleksy masz koles ze piszesz o tej nadwadze?

Gość mevka
do fajkakufajki ja nie mogę spać bo po prostu nie mam ochoty na to. Idę się napić Sheridansa;)

Gość fajkakufajka
napilabym sie z toba:) hehehe ale juz niestety nic nie mam w barku:P:) to znaczy wina nie mam...echhhhh mocniejszych trunkow nie lubie:)

Gość fajkakufajka
lucky jakis tam, czy probujesz przeprowadzic anazlie psycholgiczna z ktorej by wyniknelo dlaczego jestem wkurwiona i nie moge spac? a moze mam zwyczajne napiecie przedmiesiaczkowe ? zmien taktyke

Gość fajkakufajka
depresji to mozna dostac czytajac ciebie lucky strike:)

Gość mevka
Z miłą chęcią bym Cię poczęstowała. Po Sheridansie przechodzi wszystko ;). W każdym razie za Twoje zdrówko, wkurzenie, miesiączki i co tam jeszcze chcesz:)))

Gość mam to samo chyba
3cia 4ta potem się wpieniam że jak nie usnę to będę jak trup wglądał i coś w pracy zpiep*e. a mam trochę odpowiedzialną pracę. wódęcja piwko nic nie działa może młotek 5kilowy mi pomoże taki jeden impuls ale się trochę opuchlizny boje. kończą mi się pomysły a piguł nie chce brać. I tak od 2 miesięcy.

ja wiem ze nie ma brzydkich kobiet tylko wina czasem brak:P

Gość fajkakufajka
dzięki mevka:), wypij jeszcze za tych nudziarzy co potrafia zamiescic tu swoje wypociny w formie zdan ze ktos hehe jest zdeseprwoany albo cos:), niestety nie wszyscy potrafia wbic sie w dyskusje ktora by miala jakikolwiek sens:)

cholera za mało uważnie cię czytam...sugerowałaś, że masz obfite i bolesne miesiączki a twój chłopak tego nie zauważa, a zamiast tego pije z kumplami?

Gość fajkakufajka
lucky ale ja nie mam dolka, mylisz dperesje z nadzywczjan bezsennoscia, podszkol sie o depresji i wroc:)

Gość mevka
Sheridansem nie pogardzę nawet w takim celu o jaki prosisz. Także Wasze Zdróweczko Nudziarze!!!

Gość fajkakufajka
gdybys mnie czytal lucky to nie moglbys skupic uwagi na tym co istotne:), nie dla psa kieplbasa:), wiesz moj facet ma wieksze ambicje niz picie z kolegami, jest dojrzalym mezczyzna:)