Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przybysz spoza

Jesli interesuje mnie TYLKO sex oralny

Polecane posty

czy mam specjalne szanse u kobiet? Godzinami moge piescic kobiete ustami, ale zwykly stosunek mnie...nudzi. Czy sa panie mogace zrezygnowac ze stosunku na rzecz dobrze zrobionej minetki?

Gość ja chetnie
zrezygnuje ze stosunku jesli ta minetka bedzie rzeczywiscie DOBRZE zrobiona :P

Gość pani_na_bani
ja bym chetnie zrezygnowala na rzecz seksu oralnego , nie widze w tym nic zlego

O jak dobrze, juz myslalem, ze jakis uposledzony jestem :D. Brum jak to raz. Na stale :P. No moze czasem dalbym sie namowic, hehe

Gość szczerbata Kasiula
moj chlopak minete robi fatalnie ( a ja to ubostwiam), w \"normalnym\" seksie tez do orlow nie nalezy :(. Na Twoje pytanie odpowiem wiec - jaaasnee. U mnie nie byloby problemu

nie no..odpada...ja lubie czuc penisa w sobie...dla porownania-sex oralny jest jak herbatnik...stosunek jak tort czekoladowy...dla sex oralny to nie sex,to tylko wstep do stosunku.dla mnie sama mysl,ze jestesmy zlaczeni,ze jest we mnie,jest bardzo podniecajaca i dobrze dziala na psychike:) a czemu nie lubisz penetracji?

tak, dla kobiety można dużo albo jeszcze więcej :-)

To nie tak, ze nie lubie, dla mnie jest po prostu... nudna. Takie, za przeproszeniem, ruszanie tylkiem w ta i z powrotem :D. No, z jakakolwiek doza dobrej woli podchodzilbym do tego - nuda i juz. Tak to czuje niestety. I to niezaleznie z kim i jak - po prostu sie nudze :(.

Gość Świetnie
na dłuższą metę... to nie jest do przyjęcia... niestety

przybysz, przybij piatke, dla mnie tez lepsze jest dobre lizanko niz normalne bzykanie ;)

moze ma za malego, nie wiem, ale moj facet ma duzego, a jednak czasem nudzi mi sie taki sex, a wystarczy ze polozy mi sie miedzy nogi , 4-5 minut i juz dochodze.. :)

Eee, no to nie ma problemu. O 18-tej koncze prace, slub, podroz i takie tam. W zasadzie to chcialbym tylko wiedziec, czy masz wiecej niz 15 lat i mniej niz 78 ;). Jak tak, to juz garnitur odkurzam.

Brum, jak to sukienke wyciagasz? Slubna? Bo wiesz, ja to mam garnitur, bo sie zawsze moze na jakis pogrzeb przydac lub egzamin :D. Ale sukienka slubna, to lekko podejrzane. Uzywana? Slub, rozwod itd.? :D

Ja też :-D Mogę zasadniczo jeszcze uciec sprzed ołtarza :-D

:-) facet to wzrokowiec lubi patrzec na damskie konwulsje przyjemnosci z obojetne jakiego polozenia :D

to glaska jego ego........ mmmmmmmmm jaki ja jestem dobry ...i jak dlugo potrafie :p :D

no taaaak, tylko moj czasem ma mnie dosc o ciagle tylko sie pytam kiedy mi zrobisz, kiedy mi zrobisz?? to nie fair ze ja mu loda robie zawsze, za kazdym razem, a jak on ma mi robic dobrze jezykiem to juz jakies swieto musi byc, imienieny, urodziny... czy cos :D :D