Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przybysz spoza

Jesli interesuje mnie TYLKO sex oralny

Polecane posty

Brum, sadzisz, ze w garniturze wygladam tak zniewalajaco, ze przez glowe Ci przemyka mysl o ucieczce spod oltarza? :D. Nie jest tak najgorzej. A poza tym wyobraz sobie ten sex oralny...Ech, kiedy juz bedzie ta 18-ta....

Gość brrum
jestem facetem :O

uwazam ze slysuy i czuje ale to co (po pierwsze) widzi a (po drugie)slyszy jest mu wazniejsze niz jego wlasne zaspokojenie fizyczne ...... no chyba ze mu nie stoi , wtedy niema juz co zaspokajac i nic sie nie porobilo to juz tak zawsze bylo.....

--- dopierdalam .............. jestes zdemmmaskowany :D ;-)

No Brum, ja tez mezczyzna jestem nie od dzisiaj. Z tego co wiem, to dokladnie od urodzenia. Jeszcze sprawdze...sprawdzam...sprawdzam...no nie chce byc inaczej :).

Ale, Brum, przeciez jesli o ten sex oralny chodzi, to Ty go nie musisz uprawiac. Ja go bede uprawiac, a Ty bedziesz sobie spokojnie lezec :D. A czemu nie uprawiasz seksu, jesli to nie tajemnica straszna?

Aha, czyli tajemnica. Ok. No, jesli bedziesz mnie baaaaardzo kochac, to sie moge zastanowic. Zawsze sobie moge samemu sex uprawiac :D. Dobrze, ze mi powiedzialas przed slubem. Teraz wiem, co biore :P.

Hmmm... To ja Cie miłalam kochać? Mowa była do tej pory o robieniu dużo albo więcej nawet ale o kochaniu ani słowa. To poważna sprawa.

Zaczynasz mataczyć :-D Sam napisałeś, że nie muszę być aktywna, bo Ty będziesz wszystko robił :-D

Eee, spoko, jesli tylko o to chodzi, to sie nie przejmuj. Ja bede aktywny, a Ty sobie odpoczywa :D. A poza tym, jak mozna tak szybko rezygnowac ze slubu, przeciez dopiero sie poznalismy. :o

W sumie nawet nie wiem z jakiego wymiaru przybywasz.

Z trojwymiaru. Brum, Ty nie pytaj o wymiar, Ty pytaj o rozmiar :P. Wyczulem lekka nute niepewnosci przyprawiona szczypta niepokoju. Wy cofujesz sie?