Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisiczka piękna

Mikołajkowy prezent dla chłopaka-co kupujecie swoim? -pomysły i burza mózgów

Polecane posty

Gość lisiczka piękna

Gość gghh
ja swojemu szalik,cos tam jeszcze dodam do tego :D sam sobie zazyczyl bo nie ma i mu zimno w szyje :D

Gość lisiczka piękna
Jestem z facetem 3 miesiące i to nasze pierwsze Mikołajki. I nie mam pojęcia co mu kupić...:( Pomożecie mi jakoś? Co kupujicie dla swoich mężczyzn?

Gość lisiczka piękna
gghh----> fajnie-przynajmniej ci powiedział co chce dostać:)

wszystko,tylko NIE kubek i poduszke :P na 3 miesiace to w ogole trudno cos kupic...perfum,czekoladowy mikolaj,portfel,szalik...nie znamy go,to nie wiemy

Gość lisiczka piękna
tak szczerze---> właśnie, na początku znajomości jest trudno coś wymyślić...:O

Gość lisiczka piękna
Kobieta w czerwonym berecie----> masz rację, że liczy się gest ale nie chce wyjść na sknerę czy bezguście...chce, żeby ten prezent mu się podobał i żeby był fajny:). Lizak? on ma 31 lat...czy to więc nie byłoby głupie? moze nie uznac tego za śmieszne tylko za totalną wiochę...:O

Gość ja kupuje zimowy plyn do
spryskiwaczy

Gość lisiczka piękna
Kobieta w czerwonym berecie----> dzięki:) boję się mu kupować czegoś osobistego, bo mogę nie trafić w jego gust i rzuci szalik czy portfel ode mnie w kąt....

Gość barbarbarrrrraaaa
ja swojemu na mikolajki kupie toffife (uwielbia :P) w takim switaecznym opakowaniu z duzym reniferem ( w opakowaniu sa 3 tofiifee) :) a na gwiazdke złotą rybke w akwarium :) na szczesie ;)

Lisiczka, a czym się interesuje Twój facet? Możesz mu kupić WD40 - zapach prawdziwego mężczyzny :classic_cool: Albo klucz 10 płaskie oczko :) Jeśli bardzo go lubisz to kup 13 :D Tylko nie jakiś wiejski z marketu za 40 zł komplet, kup mu przyzwoity. Są fajne w brico płaskie z grzechotką. No chyba, że Twój partner nie używa kluczy :O

Gość Lisiczko
a moze breloczek z litera pierwsza jego imienia?Albo ksiazke,pod warunkiem,ze facet lubi czytac.Albo plyte cd z jego muza ulubiona,albo film dvd,ewentualnie krem z ekskluzywnej lini dla mezczyzn Dermiki ,lub Erisu. Portfel tez moze byc ,albo skorzane rekawiczki.Albo wytwornie opakowane czekoladki Lidta,ostatecznie mozesz zaprosic Go na mikolajkowa kolacje do fajnej knajpki.

Gość gość
Kochana a może jakieśdobre meskie perfumy:-)

Gość gość
mój chciałby fife 15, nie wiem czy to dobry pomysł, bo wiem, że gdy ją dostanie to na jakiś czas wypadnie z rzeczywistości.

Gość gość
Ja swojemu zrobię dobrą kolację, ciepłą kąpiel przy świecach, ubiorę się w seksowną bieliznę, zrobię masaż, a potem dam mu swoją cipkę do wylizania, bo wiem że to uwielbia, no a potem będzie mógł ze mną zrobić co tylko zechce :)

Gość gość
ależ to ambitne

Gość gość
mój chciałby fife 15 x A mój pewnie chciałby już wiedźmina 3, bo nie może się doczekać.

Gość gość
Jeśli lubi sportowe auta to można mu wykupić przejażdżkę po torze wyścigowym. To chyba najlepszy prezent dla chłopaka! Mój dostał Lamborghini na torze Rakietowa, ale są też inne auta i tory. poszukajcie w sieci, ja znalazłam tutaj http://devil-cars.pl

Gość przyjemniej_pl
Nie macie pomysłu na prezent? Proponujemy zabawki dla dorosłych które idealnie nadają się na prezent na każdą okazję! Zapraszamy do sklepu internetowego przyjemniej.pl Jesteśmy prężnie rozwijającym się sklepem, który za cel obrał sobie prowadzenie obsługi klienta na najwyższym poziomie w połączeniu z niskimi cenami. W naszym asortymencie znajdziesz m.in. takie produkty jak: wibratory, masturbatory - realistyczne usta i pochwy, korki analne, dilda, kulki gejszy, sprzedajemy również seksowną odzież i wszystko inne, czego potrzebujesz. Przesyłki nie zawierają żadnych oznaczeń sugerujących zawartość. Na etykietach nigdzie nie ma napisu sexshop. Nikt nie domyśli się, co jest w środku... Odbiór osobisty na terenie Rzeszowa lub wysyłka po przedpłacie. sklep@przyjemniej.pl

Gość boratynkaa
Tym razem na mikołajki chce dać mojemu chłopakowi coś wyjątkowego, coś czego też nigdy w życiu jeszcze nie dostał. Spędziłam dobrych pare godzin w internecie i w końcu znalazłam. Co myślicie o czymś takim https://katalogmarzen.pl/pl/k/prezent-na-boze-narodzenie myślicie że coś z tej listy wbiło by mu się w głowe na długo?

Gość gość
Po co kupowac chlopakowi? To oni powinni nas obsypywac prezentami

Gość Happyfeet
Ja kupuję swojemu chłopakowi sweter z gruszką z filmu chłopaki nie płaczą, długo go szukałam aż w końcu trafiłam na allegro!