Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TerenPrywatny

Czy cięzko coś sprzedać na allegro?

Polecane posty

Gość TerenPrywatny

Pztanie kieruje do osb ktore cyesto cos sprzedaja. Czy latwo udaje wam sie sprzedac cos? Co sprzedajecie? I jaki klucz do sukcesu macie?

Gość hejhohejhohejho
zalezy co:) firmowe ciuchy bardzo latwo sie sprzedaja klucz do sukcesu to aukcja od 1 zł bez ceny minimalnej, bardzo dobre zdjecia najlepiej bez tła i jasno opisana aukcja

Gość allegrowiczkaka
Ciezko sie sprzedaj niestety. Ja sprzedaje ciuchy z usa i generalnie wystawiam po piec razy czasem i po siedemi zero kupcow, a ciuszki naprawde fajne. Na licytacje ich nie daje bo boje sie ze strace i ze pojda za bezcen :/

Gość hejhohejhohejho
no i wlasnie dlatego musisz tyle razy wystawiac klucz do sukcesu to nie nastawienie na zysk tylko na zadowolenie klienta uwierz raz wystawilam buty bardzo dobre, skorzane , raz założone myslalam ze pojda za 30 zł- chcialam po prostu sprzedac bo zawalaly miejsce w domu i sprzedalam za 120 zl... wlasnie od 1 zł aukcja

Gość no ale przeciez
mozna dac aukcje na licytacje i zastrzec sobie prawo do zakonczenia jej przed czasem to wtedy nic nie tracisz..tylo trzeba to uwzglednic (nie wsytawiam na allegro ale tak mi sie wydaje ze niktorzy tak robia )

Gość allegrowiczkaka
No tak ale taka przyjemnosc kosztuje dodatkowe 3 zlote :/

Gość nie mam reki do interesow
pare razy probowalam cos sprzedac i nigdy sie nie udalo :classic_cool: Zawsze od 1zl i zawsze BCM...

Gość allegrowiczkaka
Sprobuje dac od zlotowki ale kurde jak strace..:/

przygotuj sie na zakonczenie aukcji pod koniec, a wczesniej odwolanie ofert (jesli bedzie male zainteresowanie). Choc czasem warto poczekac do konca ;)

Gość allegrowiczkaka
Nie rozumiem. Mozesz jasniej wytlumaczyc? :)

no jak aukcja bedzie sie juz konczyla, a bedziesz miala 1 oferte zlozona (ta nieszczesna 1zl) i bedziesz miala sluszne podejrzenie, ze juz nic sie nie zmieni (nie bedzie osob obserwujacych aukcje) to lepiej nie ryzykowac, tylko odwolac ta oferte i zakonczyc aukcje :) Tylko wczesniej w opisie aukcji musisz wpisac, ze zastrzegasz sobie mozliwosc wczesniejszego skonczenia aukcji, zeby sie nikt nie bulwersowal :P

Gość allegrowiczkaka
Taaak? Tak mozna? A ja bym sie bala ze ktos mnie podkabluje za takie cos.

Niby nie mozna ;) ALe nie masz pojecia ile osob tak robi... Ja wole tak, niz mi po skonczeniu aukcji sciemnia, ze "przedmiot skradziono", ze "ulegl uszkodzeniu", "ze pomylka i juz nie ma w magazynie" :O