Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta modna

doradzę jak ze starej sukienki zrobić super modny krzyk mody

Polecane posty

Gość kobieta modna

zapraszam do rozmów

Gość no to ja sie wypowiem
sukienka kupiona 8 lat temu, czerwona, krótka, w kolanko z tyłu, z przodu troszke krótksza z falbanka, syl cygański, dekolt w litere V i wiązany, beznadzijena chała, lezy w szafie a chce ja wykorzystac bo szkoda mi zeby lezala

Gość no to ja sie wypowiem
aha i na ramiączkach cienkich, material rozciągliwy

Gość kobieta modna
modna jest czerwień połączona z czernią -góre po prostu trzeba odciąć i doszyć kawałek czarnej góry ,może to być zwężony podkoszukek na niego naszyj taśmę z czarnymi cekinami -będzie balowo i modnie ........ a pod falbankę naszyj wstążkę z czarnego szyfonu .

Gość to może ja jeszcze
długa, jasnoniebieska, z wyszywanymi delikatnymi kwiatuszkami w kolorze materiału, odcinana pod biustem, na grubszych ramiączkach... Też mi wisi w szafie i nie wiem co z nią zrobić ;)

Gość to może ja jeszcze
aaaaaaaa i jeszcze dwie: jedna czarna, długa, wąska, na jedno ramię, a długa bordowa, szyta dołem w "tulipan", długa, dekolt w kształcie serca, z krótkim rękawem.

Gość kobieta modna
jasoniebieską radze skrócić i z dołu zrobić mini bolerko >na haftach przyszyj co jakiś czas perełkę .Pod biustem przewiąż wstążkę w kolorze pereł i zawiaż zgrabną kokardkę

Gość kobieta modna
ta czarna na jedno ramię na pewno wszystkim się opatrzyła przez swój awangardowy krój .Najlepszym wyjściem jest nasZycie na nią ozdobnych błyszczących taśm w celu dowocenia uwagi od kroju >znajdziesz je w większości paasmanterii -jakiś metalizujący fiolet powinien odświeżyć sukienkę >obszywamy wzdłuż brzegów -taśmą co najmiej 3 cm -ewentulanie przy dekoldzie dodajemy boa .

Gość kobieta modna
do bordowej ddodaj czarna koronę i przedałuż rękawy taką koroneczka .by zrobiła się bufka z ręwkiem ,na dole dopnij kilka czanych rózyczek z materialu :)

Gość do kobieta modna
laska, jesteś wielka :)

Gość kobieta modna
genialna -fajniej brzmi