Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiem tylko że

jem śniadanie

Polecane posty

Gość dsvcsds
to nie pij rumianku w dupie to mam, skoro to dla ciebie lek to nie jedz czosnku nie pij soku z malin, cebuli, kaliny, kompotu z kaliny,herbaty z cytryną itd. bo to tez stosuje sie leczniczo

Gość nokia 6230
zjedz duze sniadanie nie w sensie zebys sie opchala ale zebys czula sie syta. jak to sie mowi sniadanie zjedz sam, obiadem podziel sie z przyjacielem a kolacje oddaj wrogowi:)

dziwny sposób myślenia :) chcesz się zdrowo odżywiać, to przede wszystkim zamień herbatę na zieloną, ogranicz majonez i zamień białe pieczywo na ciemne.

Gość powiem tylko że
ale ja nie neguję zażywania czosnku czy rumianku, tylko należy to robić przy określonych dolegliwościach, które te rzeczy leczą. po co mam pić codziennie rumianek skoro nie mam dolegliwości żołądkowych czy innych. nadmiar nie służy. a przedawkowanie rumianku objawia się chyba nadwrażliwością na światło (chyba !). a i czosnek w nadmiarze może źle wpływać na prawidłową florę jelitową unicestwiając bakterie jelitowe (te pożyteczne). mówię tu o dużych ilościach (np główka czosnku dziennie, lub pół główki).

Gość powiem tylko że
majonez ostatnio jadłam z tydzień temu, chleba jasnego jadam mało, a zielonej herbaty nie znoszę . za to uwielbiam czarną. ale z tymi torebkami to się już zestrachałam i chyba jednak zacznę kupować granulowaną lub liściastą. albo do torebkowych nie bede wkrajać cytryny. :O

Gość nokia 6230
a czerwona herbata? jest zdrowsza od zwyklej:)

Gość powiem tylko że
no faktycznie, dawno jej nie piłam, ale chodzi o taką o smaku miodu? bo jest tez inna czerwona śmierdząca bagnami bleeeeeeeeeeeee

Gość dsvcsds
słuchaj dziewczyno!! herbate tez pija sie leczniczo robi sie z niej oklady i co może przestań ja pic w ogóle!!? pije sie zioła bo sie lubi tak, lubie rumianek z cytryna bo wplywa na mnie kojąco poprostu lubie jego smak rozumiesz??

Gość nokia 6230
a to o takiej to nie slyszalam smierdzacej heh ja tam pilam pieknie pachnaca:)