Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalonaaa

POPROSTU ....... NIEROZUMIEM

Polecane posty

Gość szalonaaa

Na wczorajszej imprezie wkoncu sie przelamalam i podeszlam po jakims czasie do chlopaka ktory podobal mi sie 1,5 roku. Chwile rozmawialismy. Pozniej poszlismy do takiego pomieszczenia gdzie nikogo nie bylo. Objal mnie, pocalowal. Mowil ze zawsze chcial ze mna sprobowac byc, ale zawsze go uniklam, nie okazywalam zainteresowania. Powiedzialam mu ze nie chcial tego a on powiuedzial ze bardzo tego chcial. Ze chce byc ze mna nie tylko na raz ale na dluzej. Ze go bardzo podniecam, jak zadna inna. Wiem ze to prawda bo nie raz jedna typiara proponowala mu sex a on odmowil a ze mna chcial tego. Powiedzial ze zawsze chcial mnie pocalowac i tego nigdy nie bedzie zalowal itp . Wieczorem napisal sms sorry za swoje zach ale za duzo wypilem, malo pamietam z tam tej imprezy. Jak mu przypomnialam co sie stalo to odp BYLEM PIJANY. Nie wiem co o tym myslec. Kiedys toczylismy wojne miedzy soba ale od dluzszego czasu jest ok. Na pyanie czy go interesuje nie odp . To nie prowokacja prosze o rade nie wiem co myslec, robic.

otworzyl sie i chyba mowil prawde..tylko szkoda,ze jemu zalezy bardziej na sexie,calowaniu,a nie zwiazku..choc moze jak cie pozna,to sie zakocha...ja bym na razie nie dawala mu za duzo,dopiero jak zyska twoje zaufanie

Gość ja tez nie rozumiem
"po prostu" i "nie rozumiem" - jak już :P

Gość szalonaaa
Tez o tym pomyslalam nawet mu o tym powiedzialam. Dal mi do zrouzmienie chyba ze to byl blad. Zerwalam z nim znajomosc na jakis czs. Dla mnie to duzo znaczylo. Nawet bardzo. W sobote sie spotkamy nie wiem jak sie zachowac, unikac go, nie wiem

Gość szalonaaa
CZARNY NICK NA POTRZEBY Wiesz troszke w to nie wierze bo wiem ze mnie obserowal, pisalismy sms. Malo ale zawsze to cos. Bywla w miejscach w ktorych ja czesto bywalam

Trzymaj go na dystans. Jeśli będziesz słodka, miła i uległa to nie będzie Cię szanował. Niech wie, że sprawił Ci przykrość tłumacząc się wypitym alkoholem. Nie pozwalaj mu się obmacywać, ale nie reaguj histerycznie. Chłodna obojętność i albo legnie u Twoich stóp albo wymięknie, ale w każdej sytuacji będziesz wygrana.

Gość szalonaaa
Powinnam go unikac? A moze zabawiac sie z innymi? Ale tez nie chce go stracic...

Nie unikaj ale baw się także z innymi. Jeśli Ty się będziesz szanować to on Ciebie też. Nie usiłuj być z nim za wszelką cenę, nie zrób z siebie jego wycieraczki. Wiem, że to trudno zachowywać sie z dystansem, gdy w tej samej chwili chciałabyś, żeby wziął Cię w ramiona, ale to jedyna szansa na normalny związek w przyszłości.

Gość szalonaaa
Powiem Ci ze tez mi troche glupio ze na takie cos pozwolilam. On widzial ze co tydzien duzo chlopakow mnie podrywa, pijemy drinki czy sobie gadamy a oni mnie podrywaja. Z dystansem to dla mnie nie jest problem bo ZAWSZE go do niego mialam. Tylko teraz cos we mnie peklo.

Brakuje Ci seksu, to na pewno sama wiesz. Jemu tez o to chodzi. Wiec na pewno jakas przygoda ale czy staly zwiazek. O to jest pytanie.

Gość acccca
a spałaś z nim?;>

Gość szalonaaa
Nie wiem czy to co mowil bylo szczere pytalam go o to powiedzial tylko BYLEM PIJANY i koniec rozmowy.

Jego czy siebie? Bo wiesz, trudno wszystkich zrozumiec, wiedziec co mysla ale jakos sie z tym juz pogodzilem ;)