Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalonaaa

PO PROSTU ........... NIE ROZUMIEM

Polecane posty

Gość szalonaaa

Na wczorajszej imprezie wkoncu sie przelamalam i podeszlam po jakims czasie do chlopaka ktory podobal mi sie 1,5 roku. Chwile rozmawialismy. Pozniej poszlismy do takiego pomieszczenia gdzie nikogo nie bylo. Objal mnie, pocalowal. Mowil ze zawsze chcial ze mna sprobowac byc, ale zawsze go uniklam, nie okazywalam zainteresowania. Powiedzialam mu ze nie chcial tego a on powiuedzial ze bardzo tego chcial. Ze chce byc ze mna nie tylko na raz ale na dluzej. Ze go bardzo podniecam, jak zadna inna. Wiem ze to prawda bo nie raz jedna typiara proponowala mu sex a on odmowil a ze mna chcial tego. Powiedzial ze zawsze chcial mnie pocalowac i tego nigdy nie bedzie zalowal itp . Wieczorem napisal sms sorry za swoje zach ale za duzo wypilem, malo pamietam z tam tej imprezy. Jak mu przypomnialam co sie stalo to odp BYLEM PIJANY. Nie wiem co o tym myslec. Kiedys toczylismy wojne miedzy soba ale od dluzszego czasu jest ok. Na pyanie czy go interesuje nie odp . To nie prowokacja prosze o rade nie wiem co myslec, robic.

Gość yryyhrhg
ale przeleciał cie?

Gość kalinka lol
sluchaj... daj spokoj jak napisal ze byl pijany to nie ma co. ludzie popijaku mowia i robia rozne rzeczy ale pijane dni zawsze maja swoje jutra 3maj sie

Gość szalonaaa
NIE. bo mu na to nie pozwolilam. Ale ciezko mi uwierzyc w to ze nie bylo nic z tego prawdy, obserwowal mnie, bywal w tych samych miejscach co ja itp.

Gość pewnie mu obciągnęłas i ma
co chciał, po co ma włazić w koszty:classic_cool:

Gość moze jest mu strasznie glupio
i z tego powodu zachowuje sie jeszcze glupiej

Dobra, a teraz na serio. Prawie na każdej imprezie podrywam jakiegoś faceta. Po to na nie łażę. Łasze się jak kotka i nigdy nikt mi nie odmówił. Mówię miłe rzeczy, zachowuję się jak dziecko, oni sa zauroczeni, potem piszą, dzwonią, wyciągają numery telefonu od kolegów, chcą się spotykać. A ja nie mam na to ochoty. mam ochotę zabawić się na imprezie, poderwać kogoś, poprzytulać się, pocałować, poprawić sobie samopoczucie, ale wcale nie mam ochoty na żaden związek.

Gość szalonaaa
Widzisz ja tez mam podobnie. Ale my sie znalismy juz 1,5 roku. Nigdy do mnie nie podszedl tylko mnie obserwowal szukal jakiegos kontaktu nawet wzrokowego a ja go unikalam,Wiem ze kiedys mu sie podobalam nawet wczoraj sie go zapytalam o to czy mu sie podobam ze ma odp nie zrani mnie wiec dlaczego nie powiedzial NIE?

O rany, dziewczyno:O Ale czy ty rozumiesz, że NIE znaczy nie? I on ma swoje powody, nie bój się. Gdyby mu tak bardzo bardzo zależało, to by się postarał. Nie musiałby się rzucać na szyję, ale przynajmniej postarałby się jakoś utrzymywać kontakt. Po prostu jest mu głupio i tyle. Z jakiegoś powodu nie jest zainteresowany ciągnięciem tej znajomości.

Gość szalonaaa
Moze masz racje... :/

Wiem po sobie- jak mówię NIE i to zdecydowanie, to znaczy nie. Jeżeli komus jest głupio, ale mimo wszystko zależy na jakiejś osobie, to się zachowuje inaczej. A faceci to juz w ogóle, nawet nieśmiali, nie odpuszczają tak łatwo.

Gość szalonaaa
No coż.... Myslisz ze powinnam go totalnie olac?

Gość moze jest mu strasznie glupio
ja tez mialam takie rozne dziwne perypetie z moim obecnym chlopakiem, tez myslalam ze on mnie nie chce, a on myslal ze ja go nie chce, ale potem sie okazalo ze wszystko zupelnie inaczej jest niz nam sie wydawalo. Byc moze i w Twojej historii nic nie jest takie jak pozornie wyglada. Z wiekiem strawierdzam, ze lepiej mowic niektore rzeczy wprost, zeby nie bylo niedomowien i zeby zaoszczedzic czas, wiec moze powiedz mu wprost ze chcesz sie z nim spotkac? najlepiej powiedz a nie pisz, bo tak to przynajmniej bedziesz mogla wyczytac odpowiedz z mowy ciala

Gość Szalonaaa
Chyba nie odwaze sie. Zreszta on chyba nie chce teraz ze mna rozmawiac