Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana222

co ze mna nie tak?

Polecane posty

Gość załamana222

pare dni temu poroniłam po raz trzeci w ciągu 2 lat. najdziwniejsze jest to ze mam juz trzyletnie bliźniaki. lekarz nie przepisuje mi żadnych leków bo ponoc wszystko jest ok. nie możliwe jest tez zaden wpływ srodowiska bo wszyscy pragna nastepnej dzidzi. pierwszy i drugi raz nie starałam sie o dziecko to były wpadki także tez nie było presji ze musi byc dziecko i juz. nie wiem co ze mna nie tak. wiem ze zmienie lekarza bo to chyba nie jest normalne tyle razy poronic. acha dodam ze dwa razy w 5tyg i raz w 6tyg poroniłam takze na samym starcie. jakie badania moge wykonac by dowiedziec sie co jest nie tak. czasem mysle ze poprostu sie juz nie nadaje do niczego:(((

Gość załamana222
byłabym wdzieczna za namiar na dobrego ginka w trójmiescie:)

Moja przyjaciółka opowiadała mi o swojej kuzynce, która podobnie jak Ty roniła kilkukrotnie (bodajże 5). Również nie mogli u niej lekarze niczego zdiagnozowac, dopiero po kilku latach takiego koszmaru, znalazł sie pewien wiekowy profesor, który zalecił badanie tarczycy. Okazało się, że ma nadczynność. Po terapii, bez problemu zaszła w ciążę i urodziła zdrową dziewczynkę.

Gość załamana222
dzieki wiesz cos w tym jest bo moi chłopcy mieli niedoczynnosc tarczycy i byc może ja tez mam z nia problemy. zrobie badania jak najszybciej

Gość załamana222
pomoze ktos?