Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **filipinka***

czy to damski wytrysk????????

Polecane posty

Gość ngdpskng
też tak mam:D:D:D:D:D:D

Gość Szaman74
Witam! Powiem Wam miłe Panie że kobiety tryskające to prawdziwy skarb. Osobiście bardzo mnie to podnieca i nie rozumiem mężczyzn, których to nie kręci. Najlepiej gdy kobieta wytryśnie prosto w twarz ...

Gość tez tryskam
no ja tez tak mam :) tez sie krepowalam, ale juz nie, bo widze jak mojego meza to kreci... tryskaj kobieto :)

Gość wieśniok
właczyłem tego linka od internautka87 a tu jak mi się te baby na całą chaułpe nie udarły,,, o tej godzinie,, SZOK NORMALNIE

Gość sorry,sorry
Powiedzcie mi szanowni panstwo-skad sie biora tacy mundrale ktorzy np.bredza o jakims "damskim wytrysku".Przeciez to jest dopiero ciemnota,zascianek,sredniowiecze.Czy wy naprawde jestescie tacy ciemni ze nie wiecie takich prostych rzeczy ZE KOBIETY NIE MAJA ZADNYCH WYTRYSKOW?Czy to tak trudno wziac sie i przeczytac kilka ksiazek SEKSUOLOGICZNYCH chocby i po to zeby sie nie osmieszac i nie klepac kosmicznych bzdur? To co wy nazywacie"wytryskiem"-to jest trysniecie MOCZU!!! MOczu!!! Ciemnaiki jedne.Czy to tak trudno zrozumiec?A czym i jak niby kobieta ma trysnac?Gdzie u niej jest produkowana wydzielina-wiesniaki jedne?Przeciez wydzielina pochwowa jest wytwarzana na obwodzie pochwy jakby na pasku szerokosci 2 cm !!!!.Wiec jak?Do cholery ma to tryskac?No pumnij ze sie jedna z drugim w czolo i przestan pisac te bzdedy !!! Moze prace naukowa napiszcie.Ja mam nawet tytul do niej. ?Poszukiwacze zaginionego rozumku".

Gość keeekeee
A propos poprzedniej wypowiedzi to hmm... tutaj chyba ty jestes bez rozumku ponieważ ten "damski wytrysk" to nie jest mocz a śluz z wewnątrz który wydobywa sie podczas orgazmu. wtedy miesnie sie kurcza i nadmiar wydzieliny jest wyrzucany na zewnatrz :) chyba wiem jak pachnie mocz hmm? nooo chyba ze wszyscy mamy zły wieśniacki mocz ktory pachanie inaczej od wielkiej miastowej/wego...

Gość anitka69
ja tez chce tak miec;( nigdy mi sie to nie przytrafiło to smutne:(:P

Gość h4ck
anitka69 to może się spotkamy i zobaczymy co da się zrobić :-)

Gość sorry,sorry
Idz jeden baran z druga oslica do ginekologa lub seksuologa i zapytaj sie co to jest.Tam ci odpowiedza ze KOBIETY MAJA DOSC POSPOLITY PROBLEM ZE ZWIERACZAMI.TO JEST ZNANA SPRAWA.POWIEDZA CI ZE ZNACZNY ODSETEK KOBIET MA PROBLEM Z UTRZYMANIEM MOCZU JUZ W MLODYM WIEKU.W CZASIE LUB TUZ PO STOSUNKU I POPUSZCZA-MOCZ!!!MOCZ!!!LUDZIE CZY WY NAPRAWDE JESTESCIE TACY CIEMNI?A CZYM MA NIBY TRYSKAC KOBIETA?NO CZYM?TO ZE W TYM JEST TROCHE SLUZU TO CHYBA SLYSZELISCIE O TYM ZE KOBIETA GO WYDZIELA PODCZAS STOSUNKU w POCHWIE !!!TAM JEST PASEK SZEROKOSCI OK2CM USIANY GRUCZOLIKAMI SLUZOWYMI!!!!Nic wiec dziwnego ze w tej porcji moczu jest go troche.Gdyby miala trysnac-MUSIALA BY MIEC COS NA KSZTALT PENISA.JAKAS RURKE ZWIEKSZAJACA CISNIENIE!!!!!!!!Trysniecie z pochwy jest niemozliwe z punktu widzenia PRAW FIZYKI !!!!Zeby moglo cos takiego nastapic-MUSZA BYC SPELNIONE PRAWA FIZYKI!!!!Musi byc prowadzenie(tak jak w penisie-czy w karabinie!!!!!!-waski odpowiednio dlugi otwor w ktorym mozliwe jest wytworzenie cisnienia!!!!!-jednoczesnie musi tam byc blokada uruchamiana w odpowiednim momencie !!!!!!)i cos co powoduje wyrzut-czyli prostata-powodujaca skurcze-albo w karabinie proch w lusce.Gdzie kobieta ma cos takiego?????!!!!!!Puknijcie sie w glowe ludzie i przestancie pierniczyc o jakims :"kobiecym wytrysku"!!!!!!!!

Gość Mark-Iza
jak go zwal tak go zwal. faktem jest ze ten wytrysk /stad czy stamtad. tym czy stamtym/ nastepuje tylko w czasie silnego podniecenia a wiec mega orgazm. wtedy nie nie mozna zapanowac nad czuciami wydobywanego sie moczu kalu czy innego sluzu. wazne jest ze to sprawil ukochany czlowiek i akceptuje to bo to on jest wspoltworca niespotykanej przyjemnosci ktorą tez przezywa. ja mialam tak 3x i wspominam najbardziej najlepiej ze wszystkiego co mnie spotkalo w zyciu. ten kto tego nie doswiadczyl niech sie nie wypowiada.

do sorry, sorry Posluchaj/ przeczytaj a potem sie zastanow co piszesz!! Zaczynając wiec od początku: tak to jest z nami ludzmi , że nasza płeć nie okresla sie w momencie zapłodnienia, a dopiero pozniej, w związku z czym na początku wszyscy mamy penisy:) i prostate. dopiero pozniej (juz nie pamietam w ktorym tygodniu) okresla sie plec dziecka, a co za ty idzie wykasztalca sie włsciwe organy plciowe. W przypadku dziewczynek to co na poczatku mialo byc penisem przekształca sie w łechtaczke, a prostata zanikia ale... nie do konca!!! a to ci niespodzianka:) i w tym momencie okazuje sie ze kobiety tez posiadaja prostate, która znajduję sie dokładnie tam gdzie punkt G!!! jest to tkanka otaczająca cewkę moczową. Tkanka ta normalnie odpowiada za nawilzenie pochwy, ale gdy kobieta jest bardzo podniecona i mocno stymulowany jet punkt G to w tkance tej zaczyna sie bardzo wzmozona produkcja plynu - ejakulatu. Powoduje to powiekszenie punktu G, a dalsza stymulacja moze doprowadzić wlasnie do wytrysku!!! Mowisz, ze jest to fizycznie niemozliwe bo niby jaka sila mialaby spowodowac taka sytuacje?... odpowiedz jest banalna: sila miesni!! w czasie orgazmu dochodzi do rytmicznych skurczow miesnii dna miednicy i to silny ich skurcz powoduje wyrzucenie ejakulatu na zewnątrz poprzez cewkę moczową. Kobiet ktore doswiadczaja takiego zjawiska maja te miesnie dwa razy silniejsze niz przecietna kobieta, Nie ma to nic wspolnego z przytoczonym przez Ciebie problemem nietrzymania moczu, bo akurat w tym przypadku kobiety borykajace sie z tym problemem maja bardzo slaba te partie miesni. Podsumowująć wiec bardzo mocna stymulacja punktu G i mocne miesnie dna miednicy moga doprowdzic kazda kobiete na szczyty roskoszy, ktorej to finalem jest wytrysk ejakulatu!!! nie moczu!!!sa to naprawde niewielkie ilosci (max filizanka). Kazda kobieta moze przezyć cos tkiego, wymaga to jedynie sporo pracy, poczatkowo trzeba wytrenowac swoje miesnia i nauczyc sie rozbudzania swojego punktu G (najlepiej samemu przy pomocy dildo) do tego maksymalne rozluznienie i wytrysk gotowy. potem mona pocwiczyc z facem:) a tutaj maly przykład http://patrz.pl/filmy/jak-doprowadzic-kobiete-do-orgazmu-cz-2

a i jeszcze jedno puknij sie sam w glowe!!! a potem troche poczytaj polecam "Punkt Gi i kobieca ejakulacja" autorki nie pamietam.

Gość kuba.misiaczek1984
Moja ma jak na filmiku tylko 2 razy mniej , i dobrze bo większej ilości bem nie zniósł . Za pierwszym razem strasznię się zdziwiłem co to jest . Teraz to nawet trochę mnie kręci

Gość ble ...
i potluklas mozg i dupsko he he he

Gość wczoraj się udało
i to był wytrysk

Gość a ?
tez mie sie to przytrafia czasani zazwyczaj wtedy gdy o tym nie mysle :-)

Gość lekooomankaa
to sikaj przed pieszczotami i bedziesz pusta w czasie, to nie bedzie obaw ze to uczucie to wlasnie ochota na siku ;)

Gość dobre..
nie chce mi sie otworzyc bez zalogowania !!!!

Gość Mark+Iza
tez chcialabym to zobaczyc i .... poczuc :-P

Gość NiuNia ^ ^
Też tak mam ale to normalne jeżeli dosatjesz orgazmu podniecasz się i tkz. punkt G który jest we wnętrzu pochwy wypuszcza własnie hehe SOKI ;P

Gość gegegdfgvdvc
faktem jest ze ten plyn wytryskuje z cewki moczowej z nikad indziej i racja jest ze z pochwy nie tryska. moze to byc mocz moze to byc sluz z moczem moze to byc sluz - sa to soki milosci i tyle ;) i taka jest prawda

Gość wielka ja
Ja również tak mam.. gdy tylko napływa mnie fala rozkoszy i już czuję że za moment wybuchnę ten wpaniały moment przerywa mi uczucie jakbym miała sie zaraz posiusiac.. i nie chcę kontynuować naszych zabaw czuje sie nie konfortowo ale gdy moj chlopak nie przestal podczas orgazmu nie mialam pelnego wytrysku tylko tak jakby "przedwytryski" czulam jak jakies cieple soki wydobywaja sie z cewki to byl jeden jedyny raz gdy wyluzowalam chce wiedziec co sie ze mna dzieje.. serio to moze byc damski wytrysk ?

Gość wielka ja
Ja również tak mam.. gdy tylko napływa mnie fala rozkoszy i już czuję że za moment wybuchnę ten wpaniały moment przerywa mi uczucie jakbym miała sie zaraz posiusiac.. i nie chcę kontynuować naszych zabaw czuje sie nie konfortowo ale gdy moj chlopak nie przestal podczas orgazmu nie mialam pelnego wytrysku tylko tak jakby "przedwytryski" czulam jak jakies cieple soki wydobywaja sie z cewki to byl jeden jedyny raz gdy wyluzowalam chce wiedziec co sie ze mna dzieje.. serio to moze byc damski wytrysk ?

Gość no to ja tez sie wpisze
tez tak mam :) tylko poki co nie udalo nam sie osiagnac tego przy seksie, za to prawie zawsze udaje mi sie popuscic soczki jak zabawiamy sie z wibratorem :) moj facet to uwielbia, kaze mi wtedy nad soba stac, ja dochodze z wibratorem a on zlizuje moje soki :) uwielbiamy to oboje, czasami sie udaje po dwa razy :D

Gość doświadczonaaaaaaaaaaaaaa
Damski wytrysk jak najbardziej istnieje lecz nie u wszystkich kobiet. Osobiście go posiadam i uważam, że to bardzo przyjemna sprawa, również jak mój mężczyzna. Zdarza mi się bardzo często ale miałam go tylko raz podczas seksu, zazwyczaj jest on spowodowany pieszczotami. W każdym razie jest to o wiele fajniejsze uczucie niż zwykły orgazm.

Gość Dotusia
Jak boisz się zsiusiać, to nie pij nic przed sexem przez parę godzin i potem zrób siusiu, by opróżnić pęcherz i nie mieć czym siusiać. Orgazm wiąże się z rozluźnieniem mięśni, w tym zwieracza cewki, stąd możesz czuć, że zaraz się posiusiasz.