Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **filipinka***

czy to damski wytrysk????????

Polecane posty

Gość bardzo znudzony mąż
Moja też kiedyś coś takiego miała to znaczy, zsikała się na mnie gdy była na górze. Ale jak ją konkretnie zjebałem to od tej pory leje tylko do kibla, Poza tym to było paskudne. Całe łóżko mokre i śmierdzące jej szczynami.

Gość Dominisia432
alesz jesteś wulgarny !

Gość 5t451t15t15t15
dziewczyny a moglybysci enazbierac ten plyn z muszelki do buteleczki za 05litta tego napoju 500zl dam :)bo maze otakim napoju

Gość Miła w dotyku i nie tylko
tez tak mam i mnie to ni ekrepuje bo mojego faceta to barrdzo kreci :)

Gość moja Pani też tak ma czasami
Przeprowadzono wiele badań naukowych nad płynem uwalnianym w czasie kobiecej ejakulacji, aby określić jego charakterystykę chemiczną. Analiza chemiczna wykazała obecność następujących związków: - glukozy i fruktozy (także występującej w nasieniu) - specyficznego antygenu prostaty (PSA), białka męskiego ejakulatu, produkowanego przez gruczoł krokowy, a u kobiet najprawdopodobniej przez gruczoły przedsionkowe mniejsze - bardzo niskie poziomy kreatyniny i mocznika (dwóch głównych markerów chemicznych moczu, znajdowanych w dużych ilościach w analizach pre- i postejakulacyjnych moczu)

Skąd pochodzi kobiecy ejakulat? Istnieje kilka teorii na ten temat. Jedną najpowszechniejszą jest twierdząca, iż wytrysk wywołany jest poprzez stymulację punktu G. Gdy kobieta jest pobudzana poprzez punkt G, tkanki gąbczaste w tym obszarze napełniają się płynem. Wiele kobiet i mężczyzn niesłusznie uważa, że jest to mocz. Dokładne źródło nie jest jednak znane tak dobrze, aby można było to stwierdzić w 100%.

Nim przystąpisz do próby, dopilnuj by partnerka opróżniła pęcherz, aby to co wytryśnie na pewno nie było moczem. Ponadto partnerka będzie miała pewność podczas tej próby, że nie ma potrzeby oddania moczu. Podnieć ją do tego stopnia tak, byś czuł to na całym jej ciele. Jeśli ma się udać, musi być mocno podniecona. Odszukaj jej punkt G znajdujący się na przedniej ścianie pochwy wkładając jeden lub dwa nawilżone palce na głębokość mniej więcej jednego palca. Struktura punktu G różni się od pozostałych mięśni pochwy, a łatwiej go znaleźć, kiedy kobieta jest pobudzona, ponieważ jest on wówczas nabrzmiały. Skoncentruj się na przedniej ścianie pochwy i nawilżonym palcem penetrują ją. Zacznij dotykać jej punkty G i obserwuj jakie wywołuje to reakcje partnerki. Być może będzie odczuwała konieczność oddania moczu. Pusty pęcherz będzie dawał jej pewność, że nie ma takiej konieczności. Uspokoi się, odczuwane bodźce staną się zwyczajne i akceptowane, zaś ty w żadnym wypadku nie możesz przerwać penetracji pochwy. Podtrzymuj jej stan podniecenia mocno pobudzając punkt G palcami bądź też gadżetem erotycznym z zakrzywioną końcówką. Możesz oczywiście użyć penisa, jednak do tego potrzebne jest doświadczenie, wprawa i zdolność kontroli. Możliwe, że partnerka przez pewien czas będzie odczuwała potrzebę oddania moczu, ale kiedy sobie z tym poradzi, zacznie odczuwać intensywne doznania seksualne. Kobieta musi być cały czas otwarta i zrelaksowana oraz poddać się biegowi wydarzeń. Gdy kobieta czuje, że ten moment jest już blisko, jednak wydaje się, że nic się nie dzieje, to może przyspieszyć go napinając i rozkurczając mięśnie zwieraczy. Koniecznie musisz ją nadal pobudzać nie przerywając i starając się wiedzieć, co kobieta w danym momencie odczuwa. Gdy już nastąpi ejakulacja z jej cewki moczowej wytryśnie lub rozpryśnie przezroczysty płyn. I może być go całkiem sporo.

W przypadku mojej Pani sam wytrysk nie jest tak efektowny jak na niektórych filmikach. Raczej płyn wypływa cienką stróżką niż tryska - w sumie tak około 1/4 szklanki. Oczywiście nie zdarza się tak za każdym razem ale dość często, czasami kilkukrotnie w trakcie stosunku gdy pobudzam ją na różne sposoby i ma więcej orgazmów. Sam płyn jest bezbarwny, może delikatnie lepki (trochę bardziej gęsty od wody), neutralny w smaku i bez wyraźnego zapachu.

Gość aśka6969
też takie coś przeżywam lecz najczęściej gdy robię to sama :( ale gdy mojemu partnerowi uda się doprowadzić mnie do takiego stanu to jest o 1000 razy lepiej ;) mogę jeszcze dodać że wcześniej krępowało mnie strasznie to i nie chciałam dochodzić ale gdy to już się stało i zauważyłam że mojego partnera strasznie to kręci to bez zahamowań chcę to powtarzać ;) tylko że mi ogromne ilości tego wylatują i ręczniki nic nie dają przeważnie po stosunku muszę wyprać koc prześcieradło kołdrę wywiesić ;) ale dla takich doznań warto to robić :D

Gość /;;;;;;;;;;;;;;;/
znow jakies wiesniary lansuja tutaj cos co mozna nazwac czarami albo ciemnogrodem.Tym razem tym prawdziwym ciemnogrodem.Jak mozna byc takim ignorantem zeby przypisywac kobiecie cos co ta ciemnota nazywa"wytrysk".Jest taka choroba kobiet ktora sie nazywa nie trzymanie moczu.Choruje na nia zdecydowana wiekszosc facetek po przekroczeniu pewnej granicy wiekowej.W seksie,podczas orgazmu nastepuje u niektorych zjawisko pokrewne chorobie nie tryzmania moczy a mianowicie podczas skurczow orgazmowych dochodzi do rozluznienia zwieraczy cewki moczowej co powoduje wyrzut.Wyrzut ten nie ma niczego wspolnego z zadnymi"wytryskami" a jest jedynie spowodowany napieciem miesni uczestniczacych podczas aktu seksualnego a odpowiadajacych za blokade ujscia cewki moczowej.U czesci kobiet wlasnie podczas skurczow orgazmowych dochodzi jednoczesnie do tego ze zespol blokady wyrzdalania moczu przestaje dzialac i w polaczeniu ze skurczami orgazmowymi ktore to razem powoduja znaczne napiecie okolic pochwy-mamy efekt wyrzutu wydzieliny pochwowej razem z moczem w ktoej to mocz stanowi wiekszosc.Zatem przestancie naprawde z ta ciemnota i zasciankiem.

Gość /;;;;;;;;;;;;;;;/
aska..."ogromne ilosci"to mozesz miec tylko i wylacznie moczu.To wlasnie to ci "wylatuje" pomieszane ze sluzem pochwowym. Nie wiem jak jakiegos faceta moze podniecac to jak jego facetka sika mu podczas stosunku.Idz z tym do lekarza.

Gość do /;;;;;;;;;;;;;;;/
Nie jest to mocz, bo skład ma inny. Doucz się zamiast pouczać.

Idz z tym do lekarza -- i co ma powiedzieć że sika :) ale dobre skoro niektórzy twierdzą że to nie mocz to skąd ta ciecz się bierze ? z którego gruczołu, bo ja chyba jestem wadliwa

"Kobiety nie posiadają dokładnego odpowiednika prostaty, która jest częścią męskiego układu rozrodczego. Posiadają natomiast struktury homologiczne do prostaty, to znaczy rozwinięte z tych samych tkanek zarodkowych. Są nimi parzyste gruczoły przedsionkowe mniejsze (przycewkowe) blisko ujścia cewki moczowej. Rozmiary i struktura gruczołów przedsionkowych mniejszych mogą różnić się znacznie pomiędzy kobietami. Płyn, który produkują, jest podobny do płynu produkowanego przez gruczoł sterczowy u mężczyzn i podobnie jak u nich trafia do cewki moczowej, a w pewnych przypadkach może trafić do pochwy. Gruczoły wypełniają się płynem w czasie podniecenia seksualnego i można je wyczuć przez ścianę pochwy. Obrzęk tkanki otaczającej cewkę może wynikać z łącznego efektu wypełnionych płynem gruczołów oraz wypełnionego krwią ciała gąbczastego. Wydaje się, że rytmiczne skurcze występujące w czasie orgazmu powodują wyrzucenie zgromadzonego płynu, który jest składnikiem kobiecego ejakulatu. Objętość uwalnianego płynu może być znaczna ze względu na powtarzające się napełnianie i opróżnianie gruczołów w czasie orgazmu"

laura c. - parzyste gruczoły przedsionkowe mniejsze (przycewkowe)

Gość kalikstra
Ja polecam świetny internetowy darmowy kurs Mistrza Seksu, na którym dowiecie sie wielu ciekawych rzeczy na temat kobiecego orgazmu, punktu G, najlepszych pozycji seksualnych, erekcji a także o tym, jak skutecznie przyciągać kobiety.

Gość jaskier73
nie masz czym się przejmować. niektórych z nas to strasznie kręci - mnie na przykład obłędnie. z wielką ochotą bym zapoznał taką Kobietę

Gość gość
Chłopki roztropki najpierw dajcie kobiecie taki orgazm z wytryskiem , a później się wymądrzajcie. Obojętnie czy to wytrysk czy sikanie. Jak widzę moją kobietę całą się trzęsącą przez pięć minut jak by ją 220 volt złapało i jej twarz po wszystkim to jest mi obojętne co to było.Ale to uczucie zadowolonego faceta który daje megaorgazm swojej kobiecie to dopiero frajda. C***anowie którzy to widzieli wiedzą o czym mówię.