Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozsądny 1

Trzy cechy charakteru, które najbardziej cenicie u mężczyzn

Polecane posty

Gość acccca
sami zatem mam nadzieję że takiego właśnie faceta sobie znajdziesz;) (chyba że już znalazłaś)

*Sami*, ale ja nie "mówię" o dużym pytongu, ale o ODPOWIEDNIM ;) i nic się nie bój, głupia ;) 🌼

nie znajde ale juz sie oswoiłam z ta mysla .Nie musze miec faceta by byc kimś:)

Gość acccca
odpowiednie podejście...;) tylko nie przesadz w drugą stronę..bo jednak może się mylisz..będzie okazja a ty ją zmarnujesz przeświadczona o swoim przeznaczeniu życia w samotności...

przeoczyłam niejednego fajnego faceta wiec juz dosyc:) jestem zbyt skomplikowana w swej prostocie by byc szczesliwa z facetem takie kobiety jak ja tez bywają:)

Gość acccca
eeee...nie jesteś wróżka. nie wiesz jak będzie:P

jestem wrózką po co mam zaczynac cos skoro zwiazek i tak sie rozpadnie:) ale to nie temat o mnie:) miłego dnia

1.wytrwały - nie poddaje się trudnością żeby zarobić pieniądze 1 = nieobecny w domu, myslacy tylko o pracy, pracocholik 2.pracowity - umie zapewnić odpowiedni byt swojej ukochanej 2 = kombinator, spryciarz 3.sprytny - umie wykorzystac każda okazję by zdobyć trochę dodatkowej kasy dla swojego skarba... 3 = lawirant, lizus, przydupiec szefa, itp. Chcialem tylko uswiadomic ze pewne cechy sa nierozlaczne. Nie mozna miec faceta wiernego i aktywnego (zaradnego, walczacego). Brutalnego i delikatnego, wyrozumialego i zazdrosnego, itp.

"po co mam zaczynac cos skoro zwiazek i tak sie rozpadnie" sami, po to, żeby przeżyc kilka fajnych chwil zanim się to stanie. Czasem warto :)

Gość acccca
sami..są plusy bycia singlem..ale do czasu:P

Oj accca wiem jaka jestem facet którego szukam nie istnieje chyba ze gdzies na innej planecie:O

Gość acccca
np ten ze stopki?:P

Gość acccca
ale ja nadal pytam co jakby sie pojawił taki jak ten ze stopki?;> i był zainteresowany? nadal być trwała przy zwoim że zawsze będziesz sama i nawet nie ma sensu zaczynać?

jak taki ze stopki? hmmmm oczywiscie ze chciałabym byc z takim ...ale jakby miał charakter do dupy to powiedziałabym pa:)