cocinelka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Chcce zaczac brac tabletki ;) wiem,ze zaczyna sie je od pierwszego dnia cyklu, tylko,ze dzis czuje sie jakbym miala okres, ale mam tylko ciemne plamienia ... w ogole okres mi sie spoznia, ale to chyba dlatego,ze bralam antybiotyki :O bo test robilam i jest ujemny :P wiec mam zaczac dzis brac te tabletki czy dopiero jak dostane prawdziwy (krwisty ) okres ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 ja mysle ze jak zacznie sie krwawienie to weź ta tabletke, ale zabezpieczaj sie dodatkowo przez tydzien lub dwa, tak dla spokoju :) mi tak ginka mowila:) ze tak czy siak zeby sie zabezpieczac na samym poczatku przez jakisczas.... reszta poczekaj na wypowiedzi innych:) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocinelka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 Moze kto inny sie wypowie ?? Plisss bo nie wiem co robic :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jest zły Napisano Grudzień 1, 2008 przecież pierwszy dzień okresu trwa przez 24 godziny :) Więc jeśli zaczęłaś plamić powiedzmy o 15, to ten pierwszy dzień trwa do jutra do 15... Więc może przez te 24 godziny pojawi ci się normalny krwisty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocinelka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 taaa ale zaczelam plamic dzis rano :O Kurde nigdy nie mialam takiego rozjechanego cyklu i dlatego nie wiem co robic :/ Myslisz ze czekac do jutra ?? A jak prawdziwy okres krwisty w tym miesiacu nie rpzyjdzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocinelka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jest zły Napisano Grudzień 1, 2008 jak to nie przyjdzie? Na pewno przyjdzie:) W ciagu 5 dni na pewno się pojawi, a pierwszą tabletkę możesz wziąć do piatego dnia. Tyle, że przez tydzień ( a jeszcze lepiej dwa) dodatkowo się zabezpieczaj. Następny miesiąc będzie juz ok :) Tyle czekałaś, to te dwa tygodnie cię nie zbawią... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magdagagagagagaga Napisano Grudzień 1, 2008 dlaczego ma się dodatkowo zabezpieczac na poczatku? to jest reguła? słyyszałam że zabezpieczonym jest się juz od 1 tabletki . ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocinelka 0 Napisano Grudzień 1, 2008 tak jak sie wezmie w pierwszym dniu okresu jest sie zabezpieczonym od pierszego dnia ;) tylko ja nie wiem czy ten pierwszy dzien ejst dzis czy dopiero nastapi :( to juz nie chodzi o dodatkowe zabezpieczanie tylko bardziej o to,zeby znowu tego stresu nie rpzezyqwac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach