Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsknckjsioahfancm

Przespałam się z facetem na 2 randce

Polecane posty

Gość Randkująca
Nie będę się przyznawać, bo nie zwykłam mówić o swoich podbojach i przejściach intymnych, tutaj jestem anonimowa, więc to co innego... W każdym razie do tej pory spotykałam mężczyzn, dla których to ile miało się wcześniej kochanków, nie było żadną wytyczną, więc... Zresztą, ja też kiedyś nie chciałam faceta tzw. "zużytego", ale teraz generalnie mi to zwisa...

Gość Randkująca
tez tak mam 1.1.1. chciałabym, ale to już by nie było to samo, bo wiem że jest żonaty :/

Gość Randkująca
Dodam jeszcze tylko że doświadczeni partnerzy naprawdę wiedzą jak sprawić przyjemność... Prawiczkowie i dziewice niestety nie sprawdzają się w tym zbytnio...

Gość Randkująca
Sarrah Jessica Parker zostałam olana tylko raz, nie znasz szczegółów więc nie wyciągaj wniosków

Gość qpqpqp
No mówię,że zakocha para,nie chcę tu prowokować,ale może coś z tego być :p Nuni póki co tu nie widzę

Gość qpqpqp
Prawiczku zacznij,zacznij,ciekawa jestem jakiego kandydata mi wynajdziesz :D

Gość laleczkaaaa
Sarah i prawiczek ale wy jesteście płytcy... he he he:) prawiczku "kobieta po przejściach" to nie jest taka która idzie do łóżka z facetem na 1. 2. lub 10. randce, "kobieta po przejściach ", to taka która miała za sobą trudne przeżycia... jeśli nie wiesz co dane wyrażenie znaczy to go nie używaj!! zostaniesz chyba całe życie prawiczkiem... dla Ciebie nie ma znaczenia charakter dziewczyny tylko sam fakt czy już uprawiała seks czy nie. Śmieszny jesteś!!!

nie czytalam calosci ale musze temu prawiczkowi odpisac bo szok.stróżu moralnosci - idz szukac swojej dziewicy gdzie indziej niz na necie.i powodzenia - do 30-stki na pewno ci sie uda.hahahahaha

Gość laleczkaaaa
a to Ci wytknę, że przyznajesz prawiczkowi rację... jesteście jacyś z innego świata czy co??? facet jak skacze z kwiatka na kwiatek to nic złego, prawda?? ale jak dziewczyna tak robi to zaraz, że puszczalska?

Gość laleczkaaaa
czemu gdzie indziej?? w internecie przecież młode dziewczyny sprzedają swoją cnotę, niech prawiczek sobie kupi... będzie miał swoją dziewicę:) hehehe

nie jestem za seksem na 1 czy 2 randce takie mam zdanie i juz, nie mowie o czekaniu z tym do slubu czy co. Po prostu nie sypiam z kims kogo nie znam (bo sory jak mozesz znac kogos jak widzisz sie z nim 2 raz?:O) jak dla Ciebie bzykanie sie z byle kim to nie problem to spoko...

Gość laleczkaaaa
xxyyxx jesteś on czy ona?? życia nie znasz czy co?? facet może wszystko tak?? a kobiecie nic nie wypada??jeśli Cię to interesuje to od 2 lat mam faceta i jestem mu wierna, ale to nie ma znaczenia, nie wyzywajcie kogoś nie znając go

Gość laleczkaaaa
to znaczy że masz uraz psychiczny... to że sie raz czy nawet kilka razy zawiodłeś to nie znaczy że tak bedzie zawsze i że takie są wszystkie... to tak jakby wszystkich facetów do jednego worka wkładać... kobiety też popełniają błedy albo lubą się zabawić ale to nie znaczy że takię są zawsze

Gość laleczkaaaa
to po co jestes na forum gdzie wg Ciebie jest większość "szmat"

Gość tez tak mam 1.1.1
randkujaca - tez tak twierdzę ze doswiadczony mezczyzna itd ..itd.. mialam takich zawsze. na tym ostatnim szczegolnie mi zalezy bo wlasnie on ?!?!? no nie wiem ale czuje ze mnie olal. przynajmniej tak to wyglada. ale dlaczego mnie nie chce tego nie wiem. naleze do tych kobiet ktore wiedza jak zadowolić faceta na ktorym mi zalezy i do tej pory to ja ich zostawialam. teraz ten ostatni okazuje sie ma bujna przeszlosc tzn z kobietami. zna bardzo duzu babek ze swiecznika. usunal sie w cien z powodow zdrowotnych. znam je i mi to nie przeszkadza. ale on jakby się zalamal. czy ja moge zadac od niego czegos wiecej czego on sam nie chce ofiarowac?

Gość tez tak mam 1.1.1
oczywiscie jest to pytanie retoryczne.

Gość fsknckjsioahfancm
😭 sporo się tu działo,jak mnie nie było Łyliam Szekspir - haha,ale śmieszne :o Nie bądź wredny

Gość qpqpqp
Haha,prawiczek nie wywiązałeś się ze swoich słów :p Jakiego masz dla mnie kandydata na (kto wie) przyszłego małżonka? :D

Gość olejzpierwszego
a co na to byly...? i to twoje dziecko sie do wujka nie przyzwyczailo ??

Gość qpqpqp
Jaki były? Czyj były? Jakie dziecko? :D Do kogo jest skierowany post wyżej?

Gość qpqpqp
O nie,tylko nie każdy :o Jarka to ja nie chcę! Tak źle mi życzysz? Eh,myślałam,że nicki się posypią,a tu klops...

Gość qpqpqp
Hmmm,nie znam tego ofermy! Zapoznasz mnie z nim?